» »

Black Mirror

Black Mirror

1 2
3
»

Nikec3 ::

Pogledal do zdaj samo prvi del. Ni nek presežek, kot da se ustvarjalci niso mogli odločiti, če želijo smrtno resen del, ali komedijo. Ker začne se precej resno, potem pa gre v "boli te kurac" mode. Je pa Miley Cyrus pozitivno presenetila kot igralka.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Lion29 ::

meni so tej trije deli kr neki,,, vkljucno z miley cyrus.... kot da bi bili drugi pisci, komercialni, brez neke vsebine in nekim sporocilom...

prav tako skoraj niso futuristicni, in se ne koncajo neki slabo, kot vecina prejsnjih,... meni porazno, prav razocaranje
Lead Angular & UI/UX developer

Lion29 je izjavil:

meni so tej trije deli kr neki,,, vkljucno z miley cyrus.... kot da bi bili drugi pisci, komercialni, brez neke vsebine in nekim sporocilom...

prav tako skoraj niso futuristicni, in se ne koncajo neki slabo, kot vecina prejsnjih,... meni porazno, prav razocaranje

To, da se ne končajo slabo še niti ni problem. Navsezadnje se je tudi najboljša epizoda v celi Black Mirror seriji (San Junipero) končala pozitivno.

Pa tretja epizoda je dejansko dobra. Druga ma pa predstavljen zanimiv fenomen, samo v malo čudni izvedbi.

cccc ::

bambam20 je izjavil:

Druge epizode sploh nisem razumel. V čem je poanta.

Kje je bila poanta?
Ravno ta epizoda je imela največ prizemljene realne trenutno aktualne poante.
Jepo je pokazala, kakšen vpliv imajo lahko družabna omrežja na ljudi, ki so ujeti v njihovo uporabo.
Sploh pa to, kolikšen vpogled v uporabnika imajo. Dostop do vseh njegovih podatkov, izris celotne njegove osebnosti.
In tista policija in FBI zraven sta v primerjavi z njimi izgledala kot dva izgubljena nevedna lulčka, katerih le mokre sanje so lahko, da bi toliko vedela o človeku kot socialno omrežje.
Pa še rahlo romantično so naslikali, kako je omrežje iz začetnega dobrega projekta preraslo v moro, ki je niti ustavnovitelj ne more več brzdati (apeliranje na fb ipd.).

Meni se je zdela ta epizoda veliko boljša kot razne futuristične iz prejšnjih sezon (robotski psi,...).

MisterM ::

Black Mirror se vrača z epizodo poimenovano "Death to 2020", na sporedu bo na Netflixu. Kdaj, še ni znano.

Izi ::

Pri Netflixu so po treh letih pavze začeli z izdelavo 6. sezone.

https://hop.si/2022/05/17/serija-black-...

2dark ::

Junija 2023 dobimo šesto sezono.

(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Lion29 ::

2dark je izjavil:

Junija 2023 dobimo šesto sezono.

uff.... zgleda obetavno... komaj cakam
Lead Angular & UI/UX developer

fulk ::

Meni pa ne. Zgleda premalo out of the box. Kot recimo zadnja sezona, ki je bila bolj generična.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Love Death + Robots (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
687907 (1462) BaTeMaN
»

Twin Peaks (strani: 1 2 )