» »

Moire

Moire

Simko ::

Zanima me naslednje: na monitorju se mi pojavljajo krogci oz. ukrivljene črte, torej moire. OK, zadevo lahko popravim, saj monitor to omogoča, vendar je problem, da ko jih popravim v spodnjem delu zaslona, se pojavijo v zgornjem delu in obratno. Prav tako je problem, da jih popravim v določeni ločljivosti, ko pa menjam ločljivost, se spet pojavijo, tako da moram spet vse na novo nastavljati. Ali so to znaki difektnega monitorja?:O
LP

KOLAPS ::

Povej kateri monitor imas!

Ja saj to ni pomembno....vsak monitor bi moral isto delovat, a ne? No isto mislim v tej smeri, da če se mora moire npr. pri monitorjih dat odpravit, se mora pa pika. Pač neki standardi morajo veljati. No drugače je monitor Hyundai flat 17" nov......

ChiefThunder ::

A maš grfično kj navito?

malo pa že :D V3 3000 mam na 184 MHz OC.......mogoče je to, bom probal jutri....kaj pa ostrina slike, ta je lahko odvisna od navijanja kartice?

ChiefThunder ::

Če je kartica prenavita se pojavljajo razne anomalije na monitorju (sliki) za ostrino pa ne vem; je pa zadeva veliko odvisna od same grafične kartice...

hja,vuduja sem undercloclkal na 120 MHz, pa nobene spremembe, to verjetno ne bo. Sem monitor sprobal na MXu, pa je slika še vedno neostra v nekaterih predelih.....za moire pa nisem pogledal na MXu....bom, pa da vidim kaj bo. A če se bo zadeva pojavljala čisto enako tam tudi, a je monitor 'za vstran vržt'?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mrtvi pixli

Oddelek: Pomoč in nasveti
408192 (7152) Pyr0Beast
»

Vrednost radeon 9800 XT??

Oddelek: Kaj kupiti
151465 (1212) Icematxyz
»