Forum » Pomoč in nasveti » Tecna hardverska tezaavica z IDE
Tecna hardverska tezaavica z IDE
Malinovc ::
Mam neko sitno tezavico z IDE in sicer z kablovjem... Problem je v tem, da mi ena IDE naprava na kablu enostavne noce delat. Recimo da imam Primary master disk in ce na slejvu ni nc potem zadeva ne bo prepoznana.
Imam neke ka vem kk kvalitetne Mlacomove okrogle kable, masa je prklucena in dolgi so le 40cm.
Disk je U66 in ce priklucim zravn nek CDROM U33 sicer disk dela, ampak ko testiram prenos pride do zeloooo veliko napak pri prenosu in .. MASIN STEKA KO STRELA PRI KAKRSNEM KOLI DELU Z IDEju.
Je imel kdo ze taksno tezavico in... ali ji je prisel do dna. { kako }
Aja pa disk je sposoben udma5, tako tudi palata in kabli.
Imam neke ka vem kk kvalitetne Mlacomove okrogle kable, masa je prklucena in dolgi so le 40cm.
Disk je U66 in ce priklucim zravn nek CDROM U33 sicer disk dela, ampak ko testiram prenos pride do zeloooo veliko napak pri prenosu in .. MASIN STEKA KO STRELA PRI KAKRSNEM KOLI DELU Z IDEju.
Je imel kdo ze taksno tezavico in... ali ji je prisel do dna. { kako }
Aja pa disk je sposoben udma5, tako tudi palata in kabli.
Matej_ ::
Videl sem že nekaj podobnih težav, običajno je bil problem v mostičkih - načinu delovanja. Ob predpostavki da je s kablom in priklopom vse v redu (tudi najboljši so lahko defektni, lahko je problem tudi pri stiku - recimo skrivljen pin) in da so vse enote brezhibne, bi jaz poskusil prvo oboje nastaviti na "cable select". Sicer pa poglej kakšne načine podpira tvoj disk (pri boljših jih je lahko malo morje)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3476 (2703) | Voluharr |
» | Težave s hdd-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 783 (727) | solatko |
» | počasnejše delovanje pcjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2084 (1709) | jastreb |
» | Problem z IDE kablom, prenosom podatkov...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (1041) | Tilen |
» | vprašanja v zvezi s povezavo diskov in cd-rom enotOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (931) | pirx |