Forum » Pomoč in nasveti » Kateri driver za SATA na NF7-S 2.0 ?
Kateri driver za SATA na NF7-S 2.0 ?
MALJUTKA ::
Pozdrav.
Zanima me kateri driver za SATA uporabljate lastniki NF7-S z SATA diskom?
Namrec sam sem imel prej 10028, potem sem pa nalozil tazadnjga 10033 ki se mi zdi hitrejsi, a se mi komp obesa ko hocem zagnat Sandro. Fasem BSOD. Pri zagonu drugih aplikacij tega nisem opazil.
Disk imam WD Raptor, priklopljen na SATA 1 na plati.
Zanima me tudi kako imate lastniki WD Raptorja nastavljene jumperje na disku in kateri BIOS za plato se vam zdi najbolj optimiziran za SATA oz. kateri BIOS trenutno uporabljate.
LP
Zanima me kateri driver za SATA uporabljate lastniki NF7-S z SATA diskom?
Namrec sam sem imel prej 10028, potem sem pa nalozil tazadnjga 10033 ki se mi zdi hitrejsi, a se mi komp obesa ko hocem zagnat Sandro. Fasem BSOD. Pri zagonu drugih aplikacij tega nisem opazil.
Disk imam WD Raptor, priklopljen na SATA 1 na plati.
Zanima me tudi kako imate lastniki WD Raptorja nastavljene jumperje na disku in kateri BIOS za plato se vam zdi najbolj optimiziran za SATA oz. kateri BIOS trenutno uporabljate.
LP
- spremenil: MALJUTKA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost diskov in matična plošča ?Oddelek: Strojna oprema | 4346 (3977) | thebaloh |
» | Update biosa in driverjev za Intel 875PBZ motherboard ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1004 (966) | OrlyTM |
» | "Kloniranje" HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 1024 (937) | Asgard |
» | Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 10572 (7757) | Keyser Soze |
» | diski SATA da ali ne?Oddelek: Kaj kupiti | 945 (848) | Blup |