Forum » Pomoč in nasveti » Notebook ne bere posnetih cd-jev
Notebook ne bere posnetih cd-jev
ChiefThunder ::
Pozdrav!
Sestrična poseduje notebook, ki pa ne bere posnetih cd-jev. Bere le originale. Očitno gre za nekakšno zaščito, ki pa jo ne najdem. Pogon je sposoben prebrati posnete cd-je, vendar je šlo le za enkratno situacijo. Os je win 98.
Gre za software ali hardware zaščito ali za kaj drugega?
Hvala, lp
Sestrična poseduje notebook, ki pa ne bere posnetih cd-jev. Bere le originale. Očitno gre za nekakšno zaščito, ki pa jo ne najdem. Pogon je sposoben prebrati posnete cd-je, vendar je šlo le za enkratno situacijo. Os je win 98.
Gre za software ali hardware zaščito ali za kaj drugega?
Hvala, lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Dusko ::
Hm daj napiši kakšen cd-rom je vgrajen v prenosnik in katero znamko posnetega cd-ja je prebral in katere ti noče brat.Mislim si probal že kaj zamenjat znamko praznih cd-jev. Mogoče je finta v tem ,da pač ne bere smart buyev bere pa recimo traxdato.
Mislim moj bratranec je imel isto težavo zdaj sicer nevem s katero znamko cd-jev ampak je pol updatal firmware in je bil pol problem rešen.
Mislim moj bratranec je imel isto težavo zdaj sicer nevem s katero znamko cd-jev ampak je pol updatal firmware in je bil pol problem rešen.
Phoebus ::
Ce je laptop ze mal stari, potem je laser bogi in zato ne bere. Odpri CD in malo odvij laser (to je tisti trimer pri laserju).
Btw, to skrajsa zivljenjsko dobo
Btw, to skrajsa zivljenjsko dobo
MALJUTKA ::
Nekateri laptopi so "znani" po tem, da ne morejo brat slabsih (beri neoriginalnih) zapisov. Meni recimo noce brat neoriginalnih DVD-jev.
Finta je v tem, da je laser v laptopu toliko slabsi od laserja v navadnih pogonih.
Pomojem se bos s tem moral sprijhaznit, edino res ce poizkusis ocistit laser.
LP
Finta je v tem, da je laser v laptopu toliko slabsi od laserja v navadnih pogonih.
Pomojem se bos s tem moral sprijhaznit, edino res ce poizkusis ocistit laser.
LP
gkovac ::
Sevede pa obstaja druga varianta in sicer ta, da zamenjaš CD.
Jest sem kupil NOVEGA HP-ja N800v in ne samo, da sem po enem mesecu moral menjati CD-ROM ampak sem moral zamenjati tudi disk. Če mene vprašaš je to sramota za HP.
Jest sem kupil NOVEGA HP-ja N800v in ne samo, da sem po enem mesecu moral menjati CD-ROM ampak sem moral zamenjati tudi disk. Če mene vprašaš je to sramota za HP.
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 11184 (8580) | Quikee |
» | kako speči avdio cd da ga bo predvajalnik spoznalOddelek: Pomoč in nasveti | 1708 (1501) | gonilnik |
» | Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6038 (4844) | Trancedeejay |
» | HELP ! komponenta ne bere posnetih cdjev !Oddelek: Zvok in slika | 1145 (933) | sharp |
» | Kako posneti glasbene CD-jeOddelek: Zvok in slika | 4030 (3660) | SpiDEr8 |