Forum » Strojna oprema » Mac Book pro 13" ne zazna SSD
Mac Book pro 13" ne zazna SSD
svejk ::
skratka macbok pro 13" mid 2012 sem zamenjal disk za SSD....že sama inštalacija ni šla skozi....nakar sem ugotovil da ima prenosnik resne težave z dvema različnima SSD diskoma....Oba diska pa preko usb delujeta bp...
Originalni 500Gb disk deluje bp na kablu v samem prenosniku...Sedaj ne morem pogruntati....ali sta diska nekompatibilna z macom ali pa je kabel/kontroler fuč....če bi bilo slednje potem tudi original navaden ne bi deloval....
ima kdo kake izkušnje s tem?
Originalni 500Gb disk deluje bp na kablu v samem prenosniku...Sedaj ne morem pogruntati....ali sta diska nekompatibilna z macom ali pa je kabel/kontroler fuč....če bi bilo slednje potem tudi original navaden ne bi deloval....
ima kdo kake izkušnje s tem?
svejk ::
če bo imel kdo težave povem da je bila težava v SATA kablu.....zanimivo iz kitajske sem naročil drugega in zadeva deluje. Nikakor pa mi ni jasno saj je originalni HDD z originalnim kablom deloval...čudna so pota aplova....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2486 (2226) | slitkx |
» | Acronis True Image - problem z clone disk...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3631 (3382) | Mare2 |
» | chiliGreen MR1210 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13428 (7643) | bizi72 |
» | SSD diski uničujejo digitalne dokaze (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20006 (15228) | Jst |
» | WD passport 320 GbOddelek: Strojna oprema | 1571 (1221) | 69charger |