» »

električna napeljava-stecker

električna napeljava-stecker

turist1 ::

v stanovanju na enem steckerju imam podaljesek in tam pogosto zmanjkuje elektirke za sekundo, dve ali minuto..... resetira se mi modem in vse naprave, ki jih imam tam priključene....
običajno vidim na uri začne komaj opazno blinkat...kot da bo vsak čas zmanjkalo elektrike, slisi se tudi zvok.....tsssss kot bi se iskrice delale... in nato zmanjka elektrike...... včasoh npr. če le vstekam polnilec takoj zmanjka elektrike le v tistem stekerju.... ali pa če modem izzklopim in nazaj vklopim takrat zmanjka elektrike tam...

sumim da mi je pred časom zaradi tega tam crknil PC (matična) ker je bil priključen na tisti steker.... edaj imam tam tudi NAS in me skrbi da mi ne bi se disk crknil ipd...

kaj je vzrok, kako lahko rešim težavo?? vse ostale stekerje v sobi imam že zapolnjene....:(

če se kdo spozna na elektriko lepo prosim za pomoč .:(

Malajlo ::

Zamenjaj razdelilec ...

podaljšek misliš? sem že.. ni sprememb.

...:TOMI:... ::

Pot je enostavna. Poklici elektricarja, ki bo opravil meritve in nasel napako ter jo odpravil.
Tomi

Utk ::

Ce ti samo na enem zmankuje elektrike poklici stromarja, ali bomo pa zakljucek tega brali v slovenskih novicah.

Malajlo ::

Utk ima v mislih vtičnico.
Kje pa naredi tsssss?

tssss mislim da naredi v stekerju....je le 2,3 sekunde in preden ugotovim od kje je utihne....

Spajky ::

Tisto je glas "šibice", ki ti utegne zakurit stanovanje :)) ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

BorutK-73 ::

Izklopi vse iz tiste vtičnice da ti ne bo še kaj skurilo.

Stari maček ::

Slab stik imaš v vtičnici. Glede na tvoje pisanje sklepam, da pojma nimaš, zato ti priporočam, da najbližjemu električarju daš za dva pira da ti poštima vtičnico.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čudno nihanje računa za elektriko

Oddelek: Loža
357178 (4732) next3steps
»

inštalacija 3 faznega električnega toka

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
2723101 (22362) balocom
»

Nakup ups (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Strojna oprema
23629087 (13369) ender
»

Elektricna napeljava (napetost v vticnici samo 35 V)!!!

175869 (4905) worxer
»

Nihanje napetosti v vticnicah (strani: 1 2 )

6310443 (8382) Pyr0Beast

Več podobnih tem