Forum » Loža » kdo kej odkupuje razbita/udarjena vozila ?
kdo kej odkupuje razbita/udarjena vozila ?
mrTwelveTrees ::
Mam en avto za prodat, a pozna kdo kakšnega ki odkupuje udarjena / razbita
vozila ?
sam sem jih neki že poklicu,pa ni ne vem kakšnega odziva...
vsaka pomoč dobrodošla :)
vozila ?
sam sem jih neki že poklicu,pa ni ne vem kakšnega odziva...
vsaka pomoč dobrodošla :)
ali3n ::
Probi AC Lekše - 01 420 10 10
Jest sem kar tam prodal Hyundaia Pony-ja... totalka...
Jest sem kar tam prodal Hyundaia Pony-ja... totalka...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
undefined ::
Si ga pa hitro stolku. ;)
Zdaj pa se lahko vsi pametni s trditvami, da več moči pomeni večjo varnost, kar pod nosom obrišete.
Yugo al pa petko za začetnike! Še to preveč.
Zdaj pa se lahko vsi pametni s trditvami, da več moči pomeni večjo varnost, kar pod nosom obrišete.
Yugo al pa petko za začetnike! Še to preveč.
darh ::
jap.. jugo al pa petko.. tako da se za zihr ubiješ če je kej hujšega.
Excuses are useless! Results are priceless!
mrTwelveTrees ::
nisem ga razbil...
mel sem ga parkiranga pri frendu... al nisem dal v prestavo ??? pa pol ko sem prišel ven iz njegove bajte je bil dol na travniku na kolesih ,,, nič počakal sem neki časa, ga vžgal pelu domu pa v garaži zdaj čaka na kupca :)
mel sem ga parkiranga pri frendu... al nisem dal v prestavo ??? pa pol ko sem prišel ven iz njegove bajte je bil dol na travniku na kolesih ,,, nič počakal sem neki časa, ga vžgal pelu domu pa v garaži zdaj čaka na kupca :)
> jap.. jugo al pa petko.. tako da se za zihr ubiješ če je kej hujšega.
Kot se z vsakim, če nimaš ravno montirane milijonske varnostne opreme.
Kot se z vsakim, če nimaš ravno montirane milijonske varnostne opreme.
Kaj pa vem.. v moje Polotu se počutim precej bolj varnega kot v zgoraj omenjenih dveh... pa naj bo to pri 40 km/h ali pri 140 km/h (v kakem večjem avtomobilu pri taki brzini toliko bolj.)
Bedarije trosiš IceMan.
Bedarije trosiš IceMan.
> Kaj pa vem.. v moje Polotu se počutim precej bolj varnega kot v zgoraj omenjenih dveh... pa naj bo to pri 40 km/h ali pri 140 km/h
> Bedarije trosiš IceMan.
Res? Znaš to še utemeljit?
> Bedarije trosiš IceMan.
Res? Znaš to še utemeljit?
Lepo po vrsti.
Čemu Yugo al pa petko za začetnike! Še to preveč?
Čemu Yugo al pa petko za začetnike! Še to preveč?
> Lepo po vrsti.
> Čemu Yugo al pa petko za začetnike! Še to preveč?
To ni lepo po vrstu, ampak preskakovanje.
Jaz sem podal trditev, ti si jo izpodbil in se celo spustil na osebni nivo. Kot izpodbijalec in žaljitelj, si torej ti meni dolžan podat utemeljitev, jaz pa tebi kvečjem le, če se mi tako zljubi.
> Čemu Yugo al pa petko za začetnike! Še to preveč?
To ni lepo po vrstu, ampak preskakovanje.
Jaz sem podal trditev, ti si jo izpodbil in se celo spustil na osebni nivo. Kot izpodbijalec in žaljitelj, si torej ti meni dolžan podat utemeljitev, jaz pa tebi kvečjem le, če se mi tako zljubi.
> Okej.. ne bom utemeljeval, ker se mi ne ljubi.
Laž. Ne znaš.
Iščeš le, da ti vržem jaz vnaprej kakšno kost, da bi jo potem lahko glodal. Izvirne utemeljitve pa kot zgleda res nisi sposoben podat, vsaj za ta primer to lahko trdim.
Evo ti moje utemeljitve. Pri 40km/h je pri vseh treh avtih (yugo, petka, polo) dovolj efektiven varnostni pas. Pri 140 pa praktično ni razlike, varnostni pas te bo "zategnil" pri vseh treh in možnost preživetja je tudi pri vseh treh enako majhna. Kot sem rekel, z dodatno opremo, kot so zračne blazine ipd., pa se ta možnost seveda dosti poveča. Vendar tudi s tem le za nekaj 10% procent, več ne, drugače smrtnih nesreč s hitrimi avti praktično ne bi bilo, kajne?
> Čemu Yugo al pa petko za začetnike!
Zaradi višje hitrosti in dosti večje nevarnosti smrti. Poglej si tisto napisano o 140km/h.
> Še to preveč?
Za začetnike, ki vedno stiskajo do konca, skoraj da ja.
Tako, zdej sem ti dosti dal za glodat. Upam, da ti bo zdaj lažje utemeljit svoje trditve, ko sem ti nametal nekaj gradiva, katerega sam nisi zmogel sproducirat.
Laž. Ne znaš.
Iščeš le, da ti vržem jaz vnaprej kakšno kost, da bi jo potem lahko glodal. Izvirne utemeljitve pa kot zgleda res nisi sposoben podat, vsaj za ta primer to lahko trdim.
Evo ti moje utemeljitve. Pri 40km/h je pri vseh treh avtih (yugo, petka, polo) dovolj efektiven varnostni pas. Pri 140 pa praktično ni razlike, varnostni pas te bo "zategnil" pri vseh treh in možnost preživetja je tudi pri vseh treh enako majhna. Kot sem rekel, z dodatno opremo, kot so zračne blazine ipd., pa se ta možnost seveda dosti poveča. Vendar tudi s tem le za nekaj 10% procent, več ne, drugače smrtnih nesreč s hitrimi avti praktično ne bi bilo, kajne?
> Čemu Yugo al pa petko za začetnike!
Zaradi višje hitrosti in dosti večje nevarnosti smrti. Poglej si tisto napisano o 140km/h.
> Še to preveč?
Za začetnike, ki vedno stiskajo do konca, skoraj da ja.
Tako, zdej sem ti dosti dal za glodat. Upam, da ti bo zdaj lažje utemeljit svoje trditve, ko sem ti nametal nekaj gradiva, katerega sam nisi zmogel sproducirat.
Evo pridn fant... od zdaj naprej, namesto da mečeš po en stavek v odgovor, se potrudi in napiši kaj več. Da imaš obilo časa itak že vsi vemo.
> Evo pridn fant... od zdaj naprej, namesto da mečeš po en stavek v odgovor, se potrudi in napiši kaj več. Da imaš obilo časa itak že vsi vemo.
Heh, patetično. Lahko rečem, da sem od tebe pričakoval vsaj malo več. Vendar si ravno po mojih utemeljitvah pristal na najnižjem nivoju, po lastni izbiri. Bravo. Sicer nepričakovano, a prijetno presenetljivo.
Heh, patetično. Lahko rečem, da sem od tebe pričakoval vsaj malo več. Vendar si ravno po mojih utemeljitvah pristal na najnižjem nivoju, po lastni izbiri. Bravo. Sicer nepričakovano, a prijetno presenetljivo.
No, samo da se zabavaš.
Prav zanimivo... ostali naj bi igrali po pravilih katerih se nisi sposoben sam držat.
Prav zanimivo... ostali naj bi igrali po pravilih katerih se nisi sposoben sam držat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
> No, samo da se zabavaš.
Jap, hvala. Drugače bi mi bilo dolgčas v službi. ;)
> Prav zanimivo... ostali naj bi igrali po pravilih katerih se nisi sposoben sam držat.
Ali pa je le obratno, a?
Jap, hvala. Drugače bi mi bilo dolgčas v službi. ;)
> Prav zanimivo... ostali naj bi igrali po pravilih katerih se nisi sposoben sam držat.
Ali pa je le obratno, a?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: undefined ()
> Lahko rečem, da sem od tebe pričakoval vsaj malo več
Od kod tebi to? Mislim.. s čim sem ti pokazal da lahko ravno TI karkoli pričakuješ od mene?
> Ali pa je le obratno, a?
Ne, bo po moje kar prav.
Od kod tebi to? Mislim.. s čim sem ti pokazal da lahko ravno TI karkoli pričakuješ od mene?
> Ali pa je le obratno, a?
Ne, bo po moje kar prav.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
> Začetniki vedno stiskajo do konca? A sm bil jst edini začetnik k ni stisku do konca pol?
Mogoče si bil res le eden redkih takih, ali pa se le sprenevedaš.
Mogoče si bil res le eden redkih takih, ali pa se le sprenevedaš.
> Od kod tebi to? Mislim.. s čim sem ti pokazal da lahko ravno TI karkoli pričakuješ od mene?
Ne vem. Sodil sem le, da si malo bolj moder pobič, kot si danes tukaj izpadel. Vem, storil sem napako pri tem razmišljanju. Se opravičujem.
> Ne, bo po moje kar prav.
Po tvoje itak.
Ne vem. Sodil sem le, da si malo bolj moder pobič, kot si danes tukaj izpadel. Vem, storil sem napako pri tem razmišljanju. Se opravičujem.
> Ne, bo po moje kar prav.
Po tvoje itak.
||_^_|| ::
Ne ne sprenevedam se. Treba je vedet kok si kot voznik sposoben in kok je sposoben tvoj avto ter to vse skupi prilagodit svojim izkušnjam in razmeram na cesti, pol pa ni nobene panike da bi naredu kakšno pizdarijo. Pa predvsem mora dober voznik bit HLADNOKRVEN in skoncentriran na vožnjo.
> Pa predvsem mora dober voznik bit HLADNOKRVEN in skoncentriran na vožnjo.
Bolj od vsega tega je pomembna intuicija. Ta pa se okrepi s prakso.
Bolj od vsega tega je pomembna intuicija. Ta pa se okrepi s prakso.
||_^_|| ::
No to pa itak.
Sam je pač tako, da vedno bojo kreteni za volanom obstajal in to zato ker nekateri ko pridejo iz avto šole mislijo da da je celi svet njihov in da so najboljši vozniki zato ker so v mladih letih NFS nabijal. Kr neki.
Sam je pač tako, da vedno bojo kreteni za volanom obstajal in to zato ker nekateri ko pridejo iz avto šole mislijo da da je celi svet njihov in da so najboljši vozniki zato ker so v mladih letih NFS nabijal. Kr neki.
Sergio ::
IceMan: če primerjava, recimo, Yugota ter Yarisa 1.0
Če se ne motim, je Yaris na EURO NCAP testu nabral tistih 29 točk. Kaj je tukaj "bolj" varnega? Kakovost pleha, bočne ojačitve, ABS, servo volan, komplet airbagov, še enkrat bočne ojačitve ter prerazporeditev energije v pleh (beri: potniška kabina mora po morebitnem trku ostati čimbolj intacto).
Seveda se pa z Yarisom 1.0 da dirkati ravno nekje toliko kot z Yugom oz stoenko. Ne vem, enostavno mi varnost pri trkih do 60 km/h pomeni nekaj. Še posebej od takrat, ko se je v nas pred 2 letoma nekdo "parkiral" z 90 km/h v zadek avtomobila, brez bremzanja.
Ne vem zakaj bi ti popolnemu začetniku dal Yugota. Najbrž iz razloga, "naj zaboga ne dirka". Zakaj ne Yarisa?
Če ne drugače -- ko boš imel tudi ti polnoletnega otroka, mu ne boš dal 17 let star avto vozit. Ali se motim?
Če se ne motim, je Yaris na EURO NCAP testu nabral tistih 29 točk. Kaj je tukaj "bolj" varnega? Kakovost pleha, bočne ojačitve, ABS, servo volan, komplet airbagov, še enkrat bočne ojačitve ter prerazporeditev energije v pleh (beri: potniška kabina mora po morebitnem trku ostati čimbolj intacto).
Seveda se pa z Yarisom 1.0 da dirkati ravno nekje toliko kot z Yugom oz stoenko. Ne vem, enostavno mi varnost pri trkih do 60 km/h pomeni nekaj. Še posebej od takrat, ko se je v nas pred 2 letoma nekdo "parkiral" z 90 km/h v zadek avtomobila, brez bremzanja.
Ne vem zakaj bi ti popolnemu začetniku dal Yugota. Najbrž iz razloga, "naj zaboga ne dirka". Zakaj ne Yarisa?
Če ne drugače -- ko boš imel tudi ti polnoletnega otroka, mu ne boš dal 17 let star avto vozit. Ali se motim?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Sergio, kot sem rekel, veliko vlogo igra tudi razlika v ceni.
> > jap.. jugo al pa petko.. tako da se za zihr ubiješ če je kej hujšega.
>Kot se z vsakim, če nimaš ravno montirane milijonske varnostne opreme.
> > jap.. jugo al pa petko.. tako da se za zihr ubiješ če je kej hujšega.
>Kot se z vsakim, če nimaš ravno montirane milijonske varnostne opreme.
Super Sonic ::
///Če ne drugače -- ko boš imel tudi ti polnoletnega otroka, mu ne boš dal 17 let star avto vozit. Ali se motim///
to bom skopiru in odnesu direkt do tastarga.
namrec pr nas v familiji (nej omenim se punco in njeno stran) furajo razne firme, veliko zaposlenih (s fotrom ob punce sm se zanc pogovarju, pa je reku da ze dolg casa ne obraca samo miljonov ), uglavnem-> mega dnarja. Fotr pasata na 4*4, dedi AMG50, stric vsak teden neki (uglavnem mercedezi, audi, itd.), da po puncini strani ne omenjam., jest ne, jest sm pa za svoj 18 roj. dan dobil golfa 2 dizel. (ok, roko na srce, avto je zrihtan)
jap, se dons ga vozm. Lahko bi vozil marsikej, pa ni noben zainteresiran kej dost.
Morm rect, da sm jim po svoje hvalezen> avto so mi butnl, podrajsal, ej, vse(drugi seveda), pa me briga.
Tisim ga lahko kot kozu, pa nikamor ne gre (predn pride do 130, te mine hitra voznja).
kvari se mi ne (ok, bosch pumpa neki pusa, tako da sm trenutno brez avta), pa kjub vsemu se se vedno pocutm dobr.
ne vem no, samo mene so preprical da na zacetku vozniske kariere, je za vse skupaj boljs ce imas kripo (vendar ta mora delovati 100%). Veliko se naucis o sami voznji, parkiranje brez servo volana je poglavje zase, pa tud napake te ne stanejo veliko in tezko divljas (pa se zlo lahko je locit kes punce od tistih tpravih).
je pa res, da ko vidim v teh dneh limone s kabriji, pa vse avte neki prtleh, pa duvanje v avtu, pogledi iz avta-> si zazelim da bi vozu vse kej druzga kot starga rdecga golfa.
pa mislm da je ravno to poanta starsev
to bom skopiru in odnesu direkt do tastarga.
namrec pr nas v familiji (nej omenim se punco in njeno stran) furajo razne firme, veliko zaposlenih (s fotrom ob punce sm se zanc pogovarju, pa je reku da ze dolg casa ne obraca samo miljonov ), uglavnem-> mega dnarja. Fotr pasata na 4*4, dedi AMG50, stric vsak teden neki (uglavnem mercedezi, audi, itd.), da po puncini strani ne omenjam., jest ne, jest sm pa za svoj 18 roj. dan dobil golfa 2 dizel. (ok, roko na srce, avto je zrihtan)
jap, se dons ga vozm. Lahko bi vozil marsikej, pa ni noben zainteresiran kej dost.
Morm rect, da sm jim po svoje hvalezen> avto so mi butnl, podrajsal, ej, vse(drugi seveda), pa me briga.
Tisim ga lahko kot kozu, pa nikamor ne gre (predn pride do 130, te mine hitra voznja).
kvari se mi ne (ok, bosch pumpa neki pusa, tako da sm trenutno brez avta), pa kjub vsemu se se vedno pocutm dobr.
ne vem no, samo mene so preprical da na zacetku vozniske kariere, je za vse skupaj boljs ce imas kripo (vendar ta mora delovati 100%). Veliko se naucis o sami voznji, parkiranje brez servo volana je poglavje zase, pa tud napake te ne stanejo veliko in tezko divljas (pa se zlo lahko je locit kes punce od tistih tpravih).
je pa res, da ko vidim v teh dneh limone s kabriji, pa vse avte neki prtleh, pa duvanje v avtu, pogledi iz avta-> si zazelim da bi vozu vse kej druzga kot starga rdecga golfa.
pa mislm da je ravno to poanta starsev
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Super Sonic ()
SkIDiver ::
Tolk razbitih avtomobilov pa oh in sploh delov a za mondeota letnik 93 1.8 16V pa nikakor ne dobim hladilnika za klimo. Groza.
SkiDiver: si že poklical na grosupeljski avto odpad?
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
V Grosupljem... Zavij dol iz avtoceste na drugem odcepu (Motel - Grosuplje), nato se pelji naravnost, mimo Motela, nato še naravnost mimo križišča, kjer je desno Grosuplje, še 300 metrov. Na levi boš videl kup razbitih avtomobilov, in to je to.
BTW, če se pelješ iz smeri Novo Mesto, zavij na prvem odcepu za grosuplje ter nato pelji levo mimo križišča za Grosuplje ;)
Telefonske ne vem. Poskusi tis.telekom.si
BTW, če se pelješ iz smeri Novo Mesto, zavij na prvem odcepu za grosuplje ter nato pelji levo mimo križišča za Grosuplje ;)
Telefonske ne vem. Poskusi tis.telekom.si
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Primer seminarske naloge (za maturo)Oddelek: Šola | 12993 (12783) | Trololololo1 |
» | Kateri avto za 150.000 SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4370 (3178) | Zdravko |
» | Kaj pomeni GTI?Oddelek: Loža | 4217 (3436) | Binji |
» | Izpit za avto pri 21-ih!?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8584 (5420) | ||_^_|| |
» | kateri avtocic (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10059 (7916) | krneki0001 |