Forum » Zvok in slika » Terratec Cinergy 600tv tuner
Terratec Cinergy 600tv tuner
Cwetto ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim mi je verjetno prevelika napetost na kabelskem sistemu (hmmm!! Telemach) skurila audio del na TV tunerju ( )
Tako da mi zdaj nic ne koristi. Sicer ce signal iz tunerja ful ojacam, pol se slisi, vendar to ni to.
Zdaj pa gledam mal za temi karticami in naletel sem na tole Terratec Cinergy 600tv/radio.
Zanima me, ce je dobra kartica, kaksni so kaj driverji za XP-je, programje. Baje je tudi en nov Philipsov dekoder cip gor namesto standardnega 878 od Conexant-a.
Co jo ima kdo, bi prosil za kaksno mnenje in kje se jo da dobit za najmanj denarja. (ne mi rect Mlacom, ker so najdrazji)
Thx
Pred kratkim mi je verjetno prevelika napetost na kabelskem sistemu (hmmm!! Telemach) skurila audio del na TV tunerju ( )
Tako da mi zdaj nic ne koristi. Sicer ce signal iz tunerja ful ojacam, pol se slisi, vendar to ni to.
Zdaj pa gledam mal za temi karticami in naletel sem na tole Terratec Cinergy 600tv/radio.
Zanima me, ce je dobra kartica, kaksni so kaj driverji za XP-je, programje. Baje je tudi en nov Philipsov dekoder cip gor namesto standardnega 878 od Conexant-a.
Co jo ima kdo, bi prosil za kaksno mnenje in kje se jo da dobit za najmanj denarja. (ne mi rect Mlacom, ker so najdrazji)
Thx
Fizikalko ::
Moj kolega jo ima in ni zadovoljen s snemanjem slike. Če maš denarja dost, priporočam Pinnacla - osebne izkušnje (glej podpis)!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slaba slika na vseh digitalnih TV, dobra na analognih CRT TVOddelek: Zvok in slika | 7924 (5851) | Senitel |
» | Katero nvidia 9800? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5157 (4136) | tilinho20 |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19452 (12492) | Izi |
» | AGP grafične kartice do 25k sitOddelek: Kaj kupiti | 2385 (1369) | [TheRealOne] |
» | Gigabyte 6800 GT --> ne prikazuje temperatureOddelek: Strojna oprema | 1065 (840) | lopov |