» »

Internet crkuje

Internet crkuje

simnov ::

Ali je možno ,da odkar je sosed dobil internet telekom baker adsl 2+ meni deluje slabše crkuje.

Bakunin ::

ce si ti tudi na bakru, potem mozno...

SaXsIm ::

Precej malo verjetno, razen če so pri kakem spoju poškodovali tvojo parico. Drugače imata vsak svojo parico, tako da ne bi smelo vplivati.
SaXsIm

gregor_m ::

SaXsIm je izjavil:

Precej malo verjetno, razen če so pri kakem spoju poškodovali tvojo parico. Drugače imata vsak svojo parico, tako da ne bi smelo vplivati.

Je možno, ker pride do presluha med paricam. Če je to vzrok ne moreš kaj dosti storit, ker ima sosed tako kot ti pravico do interneta. Mogoče bi lahko telekom prestavil tvojo linijo na drug par v kablu (če niso vsi zasedeni), kar pa se zelo težko doseže.

Pesimist ::

simnov je izjavil:

Ali je možno ,da odkar je sosed dobil internet telekom baker adsl 2+ meni deluje slabše crkuje.

Je mozno. Ce so slabi spoji in skupaj polozeni. Bolj verjetno pa je to da ti deluje slabse zaradi poletne vrocine. Specifična lastnosti bakreni paric znajo kar občutno pasti. Jaz osebno sem imel problem, da poleti parkticno ni bilo mogoce vspostaviti sinhronizacije od 12-2gi uro zjutraj ce si enrkat modem prekino med tem casu. Edina opcija je bila iti kompletno na vticnico od telekoma. Te sem lahko vzpostavil sinhronizacijo.
In povrhu vsega se to zacelo dogajati kar na enrkat. Degeneracija bakra pac.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ADSL vs VDSL

Oddelek: Omrežja in internet
294889 (4018) damirj79
»

Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

14337077 (17548) modelno1
»

TV prepolovi hitrost interneta

254730 (4001) xda develope
»

Težave z Amis internetom

386961 (5251) ...:TOMI:...
»

VDSL