Forum » Šola » Renesansa
Renesansa
mateyyy ::
Jest mam pa nalogo, da v 5 alinejcah napisem kasne so bile značilnosti renesančnega slikarstva, se preav prespektiva, barve, kaj so risal itd.
Za teh pet alinejc bi jest mogu prebrat celo knjigo, ampak, ker je nisem, me zanima, če se komu sanja odgovor na mojo nalogo?
p.s. to morm jutr predstavt.
Za teh pet alinejc bi jest mogu prebrat celo knjigo, ampak, ker je nisem, me zanima, če se komu sanja odgovor na mojo nalogo?
p.s. to morm jutr predstavt.
- spremenilo: mateyyy ()
cekr ::
v ospredje pride človek
že daleč od šole
že daleč od šole
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
DoloresJane ::
Si pa lenoba.
Renesansa se deli na 5 obdobij: proto renesansa (oz. zgodnja renesansa), quattro cento in cinque cento, visoka renesansa in manerizem. V njej umetnik dobi sloves nadčloveka. Renesansa je bila zelo bogato obdobje; v njej so ustvarjali mnogi znani slikarji in kiparji: Michelangelo, Rafael, Tizian, Dürer... Več tukaj.
Renesansa se deli na 5 obdobij: proto renesansa (oz. zgodnja renesansa), quattro cento in cinque cento, visoka renesansa in manerizem. V njej umetnik dobi sloves nadčloveka. Renesansa je bila zelo bogato obdobje; v njej so ustvarjali mnogi znani slikarji in kiparji: Michelangelo, Rafael, Tizian, Dürer... Več tukaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omrežje Tor lahko pohabimo že z nekaj tisočaki mesečno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10572 (8028) | vostok_1 |
⊘ | Christian insanity (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10838 (9027) | Cervantes |
» | Na internetu brezplačno dostopni rokopisi in knjige iz starega in srednjega veka terOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5202 (4173) | smash |
» | World of Warcraft: 9 milijonov aktivnih igralcevOddelek: Novice / Igre | 6950 (3967) | LuGi |
» | V ameriških glavah se nekaj premika..Oddelek: Loža | 1780 (943) | Crimson_Shadow |