Forum » Igre » Iščemo ARK soigralce
Iščemo ARK soigralce
marjan00 ::
Od releasa dalje in igranja na večih serverjih se je postopno izoblikovala core grupa 3 Slovencev in enega Avstrijca. Ker zgleda, da je najbolj verjetno, da srečamo dobrega soigralca ravno v Sloveniji sem se odločil objaviti temo na nekaj slovenskih straneh.
Stari smo od 22 do 34 let in igramo zelo fokusirano in učinkovito, kar pa nam je tudi v zabavo. Ne znamo bit casual. Izkusili smo večino PVPja in ga dokaj obvladamo, vključno z dobro gradnjo varnih baz. Vendar še bolj kot v PVPju uživamo v farmanju in gradnji. Imamo svoj TS server.
Če si podobne starosti in ceniš učinkovito igranje in ti je tudi v zabavo ter imaš vsaj nekaj 100 ur (zaželeno +1k) izkušenj v ARKu, mi piši na ZS.
lp
Stari smo od 22 do 34 let in igramo zelo fokusirano in učinkovito, kar pa nam je tudi v zabavo. Ne znamo bit casual. Izkusili smo večino PVPja in ga dokaj obvladamo, vključno z dobro gradnjo varnih baz. Vendar še bolj kot v PVPju uživamo v farmanju in gradnji. Imamo svoj TS server.
Če si podobne starosti in ceniš učinkovito igranje in ti je tudi v zabavo ter imaš vsaj nekaj 100 ur (zaželeno +1k) izkušenj v ARKu, mi piši na ZS.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Age of Empires Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9682 (3518) | kmetek11 |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 138236 (67947) | ahac |
» | Aion (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 63474 (25769) | Meizu |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12385 (7671) | Pyr0Beast |
» | Kje kupiti prenosnik DELL 1720 T8100... ceneje?Oddelek: Kaj kupiti | 2243 (2067) | AlesSLO |