» »

izklop MOTION BLUR v igrah?

izklop MOTION BLUR v igrah?

Lith ::

no, lahko da vertex/pixel shader igra vlogo pri tem, gre se pa za igro, ki kar preveč intenzivno ustvarja motion blur in me osebno to zelo moti, ker se ne morem 'izpilit' na pravo linijo. Torej, kako to izključit - ne vem, poskusil sem izključit v nastavitvah igre PIXEL SHADER, pa še vedno ni razlike (no, je, samo v hitrosti slik / sekundo - FPS je drastično zmanjšan), pa sem v gonilnikih izključil Smoothvision in Anisotropic filtering, pa igra sploh ni pokazala slike, samo zvok se je slišal, tako da je na srečo ALT-F4 rešil zadevo...
Ima kdo še kako idejo (v googlu sem našel same teorije o tem, kako se neki piksli senčijo normalno in pri motion blur, to pa je čisto teoriziranje za mene motion blur , in še tukaj). Je mogoče to v DirectX-u ?

Senitel ::

Katera igra to? GTA 3??

no, mogoče Moto GP ja
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

ali3n ::

Ta "motion blur" je poskus simuliranja tunelskega vida, do katerega pride med vežnjo z motorjem (mal nad 200kmh...); tko da -. to spada k igri :-)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

bf4ed ::

In ravno zaradi tega je igra fejst dobra. Pa nisi resen če to hočeš izklopit, potem si raje nabavi moto racer 2.>:D

C_maniak ::

ja ja, glih to je ful dobr; zaka bi izklaplu??

igro, ki kar preveč intenzivno ustvarja motion blur in me osebno to zelo moti, ker se ne morem 'izpilit' na pravo linijo.

zato. (razumem jaz ta tunnel vision & co., ampak zgoraj napisano)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Club 3D Crossfire bundles

Oddelek: Kaj kupiti
193002 (2727) dottor
»

Linux dobil podporo za CrossFire in OverDrive (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
918423 (5880) BigWhale
»

DX 9 vs. DX 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
926828 (5866) kobilica
»

prevodi

Oddelek: Šola
141911 (1608) urbecar
»

Pixel shaders test z nvEfectsBrowser