Forum » Igre » Katere igre za summer life?
Katere igre za summer life?
nuclear ::
ker prihaja čas dopusta, o eni bomo tud mgoč delal za neki časa, me zanimajo vaši predlogi, katere igre bi se splačalo nabavit za nabijanje med prostim časom...
Deus Ex 2 prie jeseni?
mate kake predloge?
Deus Ex 2 prie jeseni?
mate kake predloge?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
perci ::
Pa ne med poletjem igrc nabijat. Res škoda lepga vremena, ko se da počet 100 pametnejših stvari. Igrce nabijajte, ko dežuje in je mrzlo zunaj.
Paramedic ::
GTA: Vice City, Enter the Matrix, Ghost Master :), Toca Race Driver, IGI2, Vietcong, Delta Force: BHD. Dost maš, da ne boš cele počitnice sam iger igral
End transmission.
San ::
LOL {C_maniak}: Dej samo svoj podpis poglej, pa mi povej kok imaš ti opravka z bejbami (sorodnice ne štejejo:)
Freelancer, trenutno sem v Sigma-17, sem pa namenjen v Rheinland po tole stvarco.
Freelancer, trenutno sem v Sigma-17, sem pa namenjen v Rheinland po tole stvarco.
C_maniak ::
Zdej pa res ne razumem kaj bi moj podpis vplival na to kulk mam jez z ženskami opravka??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA5! "Malo para, malo muzike" ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10196 (7439) | m0LN4r |
» | Posodabljanje sistemaOddelek: Strojna oprema | 1350 (1002) | cinkaCR7 |
» | GTA IV z 32 igralci naenkratOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5169 (3616) | pro2c |
⊘ | Igre, ki jih igraste s puncami (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5923 (4281) | Vanich |
» | MSI KT400 & Radeon9700 proOddelek: Strojna oprema | 1315 (827) | SuperHik |