» »

Club 3D Crossfire bundles

Club 3D Crossfire bundles

Janac ::

--> http://www.club-3d.com/index.php/news/m...

Tole mi izgleda kar zanimivo, sploh če je cena okoli 190EUR, več je škoda denarja za 7770 CF.

Mogoče kdo ve kje se da to dobit, oznanjeno 22. Novembra in še vedno nikjer po EU nenajdem, predvsem 7770 CF bundle?

Samurai ::

"In the long run we are all dead." - John Maynard Keynes

matic492 ::

UUU, une 7850 bi takoj kupil, sam morem najprej matično + procesor posodobit :)

dottor ::

Dejansko dobiš zraven 5 iger + 20% popusta za 6. ?? :|
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Dr_M ::

Cemu bi clovek sploh hotel dat 7770 v CF?! :|

Če kupiš zdej eno, pa čez kako leto vidiš da ti je premalo pa dobiš kje kakšno rabljeno za dober denar... Drugače pa v štartu uzet dve 7770 je malo brez veze, ker za tak denar dobiš eno solidno grafično, ki ima manjšo porabo, manj hrupa oddaja in manj toplote kot dve 7770.

Dr_M ::

dottor je izjavil:

Če kupiš zdej eno, pa čez kako leto vidiš da ti je premalo pa dobiš kje kakšno rabljeno za dober denar... Drugače pa v štartu uzet dve 7770 je malo brez veze, ker za tak denar dobiš eno solidno grafično, ki ima manjšo porabo, manj hrupa oddaja in manj toplote kot dve 7770.

Kater idiot pa kupi ze v startu 7770 za gaming z mislijo na CF v prihodnje?
To je kvecjemu za kaksno "lahko igranje" iger, se pravi, obcasno kaksna nezahtevna ali starejsa igra.
Predvsem je pa dobra graficna za HTPC.

Pa se cena.
http://direkt.jacob-computer.de/_artnr_...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

Poznam ene par primerov, ki si jih nisi mogu dopovedat da naj dodajo kak € in uzamejo vsaj 7850, pa zdej jočejo kako nemorejo igrat BF3 na Ultra, pa imajo najnovejšo grafično... Maš ogromno takih primerov :P

Ce mas dve grafe, torej SLI or CF zgleda veliko bolje... pa tudi ce sta cizst svoh grafe.

Janac je izjavil:

Ce mas dve grafe, torej SLI or CF zgleda veliko bolje... pa tudi ce sta cizst svoh grafe.

Kaj to misliš fizični izgled računalnika ali kaj?

dottor je izjavil:

Poznam ene par primerov, ki si jih nisi mogu dopovedat da naj dodajo kak EUR in uzamejo vsaj 7850, pa zdej jočejo kako nemorejo igrat BF3 na Ultra, pa imajo najnovejšo grafično... Maš ogromno takih primerov :P

Dvomim da 7770 nebi poganjala BF3 na ultra, ker imam jaz 5770 pa lahko brez problema igram singleplayer BF3n a ultra na 22' (torej 1680x1050) na 30 fpsjih, MP poganjam na high pri 30-40 fpsjih, na cutsom (low z vsem kar se da na off ) pa poganjam odvisno od mape, ponekod do 100 fpsja.

Pač meni osebno se gre bolj za minimum fps kot pa average, drope hočem met čim manjše zato igram večino igric na low (pri bf3 mi posebej NI VŠEČ motion blur in zato niti nebi igral na ultra če bi imel gtx690) MOH:W brez problema poganjam pri 40fps na ultra(tam je maximum 20 igralcev in manjše mape) pa igram raje na low, z averagom na 80 pa minimum dropi na 40.

Tisti ko so res gamerji povečini igrajo med medium-high, ker še ponavadi snemajo na 60fps zraven za slow motion, tisti ko se jim gre za grafiko pa niso pravi gamerji ampak bol sezonski gamerji ;) (tudi CS 1.6 igram na 800x680 čeprav dobim 200 fpsja, na stronghold crusader pa včasih celo 300 hahaahah)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

Pro_moted ::

matic492 je izjavil:

Janac je izjavil:

dottor je izjavil:

Poznam ene par primerov, ki si jih nisi mogu dopovedat da naj dodajo kak EUR in uzamejo vsaj 7850, pa zdej jočejo kako nemorejo igrat BF3 na Ultra, pa imajo najnovejšo grafično... Maš ogromno takih primerov :P

Dvomim da 7770 nebi poganjala BF3 na ultra, ker imam jaz 5770 pa lahko brez problema igram singleplayer BF3n a ultra na 22' (torej 1680x1050) na 30 fpsjih, MP poganjam na high pri 30-40 fpsjih, na cutsom (low z vsem kar se da na off ) pa poganjam odvisno od mape, ponekod do 100 fpsja.

Pač meni osebno se gre bolj za minimum fps kot pa average, drope hočem met čim manjše zato igram večino igric na low (pri bf3 mi posebej NI VŠEČ motion blur in zato niti nebi igral na ultra če bi imel gtx690) MOH:W brez problema poganjam pri 40fps na ultra(tam je maximum 20 igralcev in manjše mape) pa igram raje na low, z averagom na 80 pa minimum dropi na 40.

Tisti ko so res gamerji povečini igrajo med medium-high, ker še ponavadi snemajo na 60fps zraven za slow motion, tisti ko se jim gre za grafiko pa niso pravi gamerji ampak bol sezonski gamerji ;) (tudi CS 1.6 igram na 800x680 čeprav dobim 200 fpsja, na stronghold crusader pa včasih celo 300 hahaahah)

Če si kupiš oreng grafe ni treba nikjer nič zmanjševat, pa maš lahko konstantno 60 fps.. Tisti ki pa imajo vse na low, pa brez kakih dodatnih bombončkov, samo da je 250 fps in da ni po mapi nič efektov da slučajno kaj ne zmoti, pa niso samo gamerji ampak že bolniki.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Pro_moted je izjavil:

matic492 je izjavil:

Janac je izjavil:

dottor je izjavil:

Če si kupiš oreng grafe ni treba nikjer nič zmanjševat, pa maš lahko konstantno 60 fps.. Tisti ki pa imajo vse na low, pa brez kakih dodatnih bombončkov, samo da je 250 fps in da ni po mapi nič efektov da slučajno kaj ne zmoti, pa niso samo gamerji ampak že bolniki.

250 fps težko kje dobiš, drugale 60fps ni dovolj, poznam par američanov pa tk (sem bil v klanu z njimi) ima tip pač velik dnarja gtx 690 pa 3x 27' 120 hz(eyfinity) in mora imet na medium, pač večina ima 120 hz zaslone zato ne morejo met na ultra. če imaš 60hz zaslon je pa seveda brezveze it čez 60.

In zakaj bi bli bolniki? kot sem rekel sploh se im ne gre za grafiko in me motijo ti efekti, sam da lahka vidim sovražnike mi je vredu.. pač jaz itak nimam hude grafike, samo primerjavo sem dal, 100fps kot sem rekel je max, na večini 64 player serverjih dobim največ 50

Zgodovina sprememb…

Nvidia nima eyefinity...

Janac je izjavil:

Nvidia nima eyefinity...

Res, je, mislis sem ta njihv, pač isto ko eyefintiy sam ne vem kako se imenuje

Evo skopirano iz profila

CPU: Intel 2700K 5.2GHZ (Liquid Cooled)
GPU: EVGA GTX 690 4GB Manual Overclock @ 1200MHZ
RAM: 12GB GSKILL RIPJAWS X DDR 3 @ 1600mhz MHZ
Motherboard: Maximus IV GENZ / GEN 3 PCI-E 3.0
PSU: Corsair AX 1200 WATTS
3 X Samsung S27A950D 27-Inch Class 3D LED Monitor Triple Screen 120hz 27inch FTW!

EDIT: Sem pogooglal, je nvidia surround.

Aja sem glih razmišljal, teoretično vprašanje, je mogoče dat več kot dve GTX690 v SLI glede na to da imata 2 skuapj že 4 GPUje?

Zgodovina sprememb…

freesty ::

Ne, ni mogoce.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Seveda je mogoce imeti 690 SLI

Pa tih bot Janac, ti si itq nepismen.

Janac je izjavil:

Seveda je mogoce imeti 690 SLI

Ja to vem, sej je en na tem forumu heaven benchmark dal socre z dvema, sam razmišlju sem če se štejejo jedra al fizične grafike, ker kolikor razumem že na tej grafiki 2 jedra v bistvu delujeta v sli, samo da sta pač na isti plati.

Zgodovina sprememb…

Vec kot 2 grafiki(4 jedra) ne mores imeti v SLI.

Osebno imam če je možno nastavljeno na najvišjo grafično težavnost (nove igre z dvema 4870 žal tega ne omogočata več v novih igrah), da uživam v vsem kar igra ponuja. Igro na LOW igraš mogoče samo zato, ker bi rad čez zgodbo šou pa te ne briga grafika in efekti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero grafično kartico kupiti? (Q6600, BF3) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10213758 (8957) k4vz0024

Grafična kartica HD6850 - Pomoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7912036 (11735) dzinks63
»

Katero grafično? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8410426 (8648) fruchty
»

stekanje bf3 na 6870 grafiki

Oddelek: Pomoč in nasveti
221925 (1154) Janac

Več podobnih tem