» »

Wolfenstein - Enemy Territory

Wolfenstein - Enemy Territory

««
13 / 22
»»

Vesoljc ::

@mmm

mozno da sem prehitro to rekel :\, ampak tist vecer se mi je res zdelo, da jih slisim povsod, tudi na raznih shrub-ih.

cemu pa sluzi tisti drugi meni, tfm something? ker tam notri mas ene hitsound nastavitve...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Superboyy ::

madmanmato a spet buchke prodajas? :\

Matek ::

>:D

Zakaj?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

urkoman ::

Hehe, jest pa nisem dal gor patch-a, vse dela prov fajn...
Ce si kdo upa ET-ja, moj nick je URko(666) pa se vidmo na Kopfnuss-u, Biohazard, Dyn-o-...

LP
Urko Žurko

sej si daš lahko nazaj patch 1.02 pa dela vse spet tako kot mora.

fx ::

Kako nastavim ET server da, ga bodo videli ostali sošolci.

lp

strictom ::

moreš dat Internet ne pa LAN(kar je ponavadi velika noobovska napaka),
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Keyser Soze ::

Ja veš da, ne. Če si l33t se ti kaj takega ne more zgoditi.:\

ja če si l33t se ti še lahko če si pa über pro 1337 liek me'n'stuff potem se ti pa ne more zgodit :D

STASI ::

Se še nisem nič ubadal s tem amapak ker enkako nimam časa za to ali je možno da ti un tekst k se izpisuje kdo je koga ubil in podobno ugasne ali pa da seliecionira samo pomemben text kot je dinamit planted pa rampa je dvignejena?
8-)
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

ne moreš lahko pa ga zmanjšaš :P

Da se ga izključiti, zmanjšati ikonice, zmanjšati število vrstic, ...

Selekcionirati pa se zaenkrat ne da.

Kaj je to: Enemy Territory Fortress? Sem danes dobil v allseeingeye da lahko updatam.8-O

To je mod - team fortress v ETju.

In mod je kaj? Sam okrasek ali kaj je to?

mod je lahko vse, od novih tekstur do novega gameplaya. in etf je skoraj nov gejm... sem probal ampak nekak mi ne leži...

probaj ne! 8-)

Mod je modifikacija, kot je razložil Vesoljc, je lahko to vse, od malenkostnega spreminjanja grafike v igri in dodajanja novih opcij do ustvarjanja nove igre, ki staro uporablja zgolj kot svojo osnovo/pogon. Slednjim rečemo total conversion modi (popolna preobrazba, asocira me na biologijo >:D ) in eden od njih je tudi Enemy Territory fortress.

lebron#23 ::

k hočm zagnat wolfiča se mi odre konzola kjer piše :GLW_Start OpenGL()- could not load OpenGL subsystem.pol mi sploh ne pride notr, a ve kdo kaj je narobe?:O

Gundolf ::

Verjetno imaš ATIjevo grafično in stare driverje.

gobice ::

Dons sem prvič igral ET Resurrection. Ful lepa mapa, me je kar pribilo na zaslon, mal mi je podobna Undying. Ampak, a kdo ve KAJ moraš sploh nardit v tej mapi? ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gobice ()

ni navodil (spodaj levo) na screenu kjer zbiras team ter klaso?

Za launch uporaglajma AGE in Allseeingeye. Pa se hočem na serever konektat z AGE pa reče da je full 33/36. Pol grem pa na Allseeing eye pa ni problemov. Kje je fora?

mich ::

195.184.181.211

PRIDITE

DARK JEDI SLO
mich

Evo, pred par dnevi je bil izdan ETPro 3.2.0, ki dela samo na ETju 2.60. Novosti tu, najbolj zanimiva nova opcija je vsekakor možnost vključitve RTCW rate-of-fire (b_wolfrof 1), kar neizmerno pospeši igro. Meni noro ustreza, trenutno še ni na dosti publicih, ampak se niti ne sekiram. Upam da bodo lige sprejele nastavitev, potem bo frćalo perje >:D .

Deathlike M Tito ::

ze brez tega folk hitro pade, kaj sele s tem...
do what i say not what ive done!

scythe ::

Daj pridite na server 206.123.66.205:27960 tam gor sem pod nick SEBYSLO , ful nori server . Nori zvoki , nore mape, nove maske,....itd. Če bo kdo prisel gor naj nick pove ;).....:D

Screamboy ::

kdaj pa ob kateri uri nick Screamboy

aj še ve kateri kak slo server ker meni siolovoga ne pokaže ven ,(
mogoče zaradi novega patcha

zdaj pridi gor , jaz bom do 16.30 gor...:D

Sam server pa ima pinga!

ja res ima kdaj veliko pinga , sam vsakrat pa ne 8-)

a se zberemo jutri zjutraj na serverju 206.123.66.205:27960 ob 10 uri ? Pa ce kdo pride gor naj pove nick , bomo eno hudo zaigrali. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

;(

OK. Ko sem hotel zaingrati eno igro ETja sem na slepo kliknil na en server in mi je dol potegnilo datoteko za francoski jezik. Sedaj je celoten meni in vse v tej zagamani "šprahi". Kako pridem zopet nazaj na angleščino.

P.S.: Mislim, da bom prvemu francozu, ki ga srečam free of charge opravil lobotomijo.:|

Najlažje bo, če kr inštaliraš, mogoče ti je celo kako default datoteko prepisalo, sicer pa preklopi v pogled details, sortiraj po datumu ustvarjenja in pobriši vse, ki so nastale takrat, ko si igral.

Evo ti... Iz enega dreka v drugega. Ker mi ni preostalo drugega sem moral na novo inštalirat ET(prekleti Francozim, upam da sem jim ves vin skisa), ampak zdej imam pa še večji problem.

Sploh ne moram igrat normalno, ker mi po kakšni minuti ali še manj PB flikne iz serverja zaradi "PB INIT FAILURE". In ne ni kriv router, saj mi je prej z identičnimi nastavitvami deloval popolnoma OK.

KAj k... naj nardim.:|

wind ::

w

Sem pozabil povedat, da sem ga updejtal cca. 2,5h nazaj. No fukling change. NE update PBja, ne update routerja z novim firmwareom ni pomagal. Nič. Podn.:|

Punkbuster BUG, updataj še 1x pa bo delalo. To je bil problem pri vseh userjih, žal.

Rap!er ::

PB suxa u nulo!! ne vem zakaj ga tolk forsirajo sej se da se ksn drug anticheat nrest :D
Ne me basat!

Ah, ni to tako enostavna zadeva. Punkbuster je velika stvar... Sicer pa obstaja tut drug anticheat sistem, vgrajen je namrec v etpro.

jep ki je zelo redko updejtan :D
Ne me basat!

A slučajno kdo kaj ve kaj se dogaja s serverjem Kopfnuss 1? Ali ima nov naslov ali je sam down?

Malkec ::

Da nebom odpiral nove teme, bom kr tukaj vprašal, ker se tiče ET-ja.

Torej. Imam HUGE problem s pingom. Sem na amis kablu (768/128). Samo delovanje amisa me ne moti toliko, ker sem čul že veliko pripomb na siol glede pingov...Vseeno problem moj je tukaj:
Na katerem koli serverju zunaj Slovenije (uk,de,nl,se) mi ping nabije na med 250 in 300ms brez razloga. Ne laufam nič drugega kot et pa irc. To se je začelo dogajat z novim etpro 3.2.0, vendar sem opazil da mi to dela tudi v starem etpro.

Mate kake predloge? Kak pa vi rešujete probleme s pingom? In ja, probal sem že vse (od izklapljanja firewalla do pbweb.exe do igranja ponoči...) in ne pomaga nič. Ping mi nabije na 250 in je stvar rešena.

Ima kdo enak problem? Kakršna koli pomoč ali rešitev problema bi bila zelo dobrodošla. Se zahvaljujem vnaprej.

Malkec
8-O
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

poklic na amis k je meu en podobne probleme pol so pa testirali in so ugotovili d je pr njih narobe...
Ne me basat!

hm, na katerih slo serverjih kaj igrate?
da se bom malo pridružil ker samo na angleških serverjih mi beda že

lebron#23 ::

Fun et pro, amis(malkrat,k je bedn level), zaenkrat mi je bil najboljsi server kopfnus,kjer je blo gor tud velik slovencov, sam zdej je ze neki casa offline;( -----:'(

PS: a ve kdo kaj je z kopfnusom

vrdrževanje slovenskih serverjev je bedno
sploh ni nobenga slo serverja na katerem bi bila campanja z xp save???

veliko slo igrauceu igra po tujih serverjih zaradi bednih konfiguracij slo serverjev... |O
Ne me basat!

Reanimated ::

Doh... Dejte mi ime slovenskega serverja. Jaz igram samo na tujih serverjih.
im freakZ

Slo-One ::

zakaj mi siolov strežnik ne dela prosim pomagajte

pa dajte gor ip pa imena serverov na kerih špilate

prosim

pingec ::

Imam problem, sem inštaliral ET + 2.6 patch + etpro 3.2.1 in na katerikoli server se hočem povezat, mi napiše awaiting challenge in šteje tud do miljona, v glavnem se ne poveže, kot da se ne more povezat, pa tudi server list mi igra ne prikaže ampak ASE kar se mi zdi čudno, ampak firewall mam tud poštelan da spusti ET skos, router je pa na DMZ za moj komp tko da res ne vem kaj bi lahk blokiral igri dostop do eta oz. kaj drugega bi se lahk dogajalo. A bi mi znal kdo pomagat? :(
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

««
13 / 22
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11710439 (5162) Kenpachi

Večigralstvo za začetnike :]

1452151 (25487) Tilen
»

Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )

18215699 (9360) Tilen
»

nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )

754224 (3592) Deathlike M Tito
»

Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )

1378997 (6078) frenk

Več podobnih tem