» »

Wolfenstein - Enemy Territory

Wolfenstein - Enemy Territory

««
14 / 22
»»

mchaber ::

Inštaliraj najprej stari patch pa potem čez novega. Pa stari ETpro 3.2 tudi ne bo pokvaril situacije:)
.

pingec ::

Buhuhu :'(, jst se bom zjokal, sem naredil tako, kot si rekel instaliral 1.02 2.60 pa etpro 3.2. pa še vedn isto :( server list se ne pokaže in awaiting challenge šteje v nedogled :( A imaš še kakšen predlog, ker res ne vem kaj se dogaja :(
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Slo-One ::

mogoče sem kje spregledal ampak zakaj me iz vsakega servera dol vrže takoj ko se mi napiše PB INT FAILURE

(punkbustera mam vkloplenega in updatanega)

ok mim že dela nekaj je blo narobe z ROUTEROM :8)

jaz ga bom zdaj poskusil (oni nori server)

ŽirC ::

Kvaj to zdej? A je spet vse skup propadel? Dejmo se enkrat na ksnmu severju dobit pa eno klavnico odigrat >:D. Jaz sem ponavadi na serverju ''ABC XP SAVE CLASSIC ''

Lp, ZirC
aks.rula.org

Roadkill ::

pingec ROUTER imaš narobe skonfiguriran, ali pa ti firewall kaj blokira.
Ü

rdecaluc ::

jz mam eno vprasanje .
na linux suse 10 oss laufam et in ga mam instaleranga sam mi ne dela zvok .
a kdo ve zakaj

eales ::

Jest mam pa en problem. ko grem v igro se nardi črn ekran pol me pa vrže vn pa napiše GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. Slišou sm da naj bi obstajou nek program OpenGL sam ga nikjer ne najdem.

rdecaluc ::

Icariu5 : posodobi si drajverje za graficno

jz sm mel take problme in ko sem posodobil jih ni vec.

lep pozdrav

ps: ce ne gre stric google ve

Screamboy ::

se igra kater to igro pa na katerem slo serverju?
-> Slovenska skupnost uporabnikov Ubuntuja <--
-----------------> www.ubuntu.si <------------------

Freezy ::

Ja seveda da igramo.
Ponavad kr na Amisu.

BluPhenix ::

Pa je kaj uredu ta Amisov server?

Veliko spawnkila/teamkilla/noobov/panzerpussijev?
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Amisov server je največji podn od podna. :)
Še rate of fire majo spremenjen, pa spawntime pa kr neki...
Ü

Mamaplata ::

Jaz imam pa en problemčič .Namreč po ponovni istalaciji Windows-ov sem hotel instalirat Wolfensteina ET pa mi pri 86% javi napako : " An I/O error occurred while installing a file.This is normally caused by bad installation file. " Poizkusil sem že dve različni datoteki (pri obeh je šlo za napako pri 86%) ,sedaj nalagam še tretjo vendar močno dvomim ,da je problem v sami datoteki .
Prosim za pomoč .
Hvala!

Zgodovina sprememb…

Mamaplata ::

Napako sem odpravil :)
Na disku imam 4 particije 3 od teh so NTFS ena pa je FAT32 na kateri imam sedaj Wolfet.exe in če instaliram iz FAT32 je v redu ko pa instaliram iz NTFS pa mi javi napako.Se spomnim ,da sem podoben problem že imel vendar sem pozabil kako sem ga rešil :)
Torej našel sem par strani ,kjer opisujejo isti problem in tako nekateri navajajo da so imeli problem z DMA pa sem se spomnil ,da imam eno particijo FAT32 in tako sedaj deluje.

WamPIRe- ::

ET je res addicted igra... ko sem pred kakšnim letom začel... damn sploh ne morem nehat :) Še kdo drug igra ali ste vsi na CS:S prešaltali?

lp, Jernej

Jaz se še veno ne morem odlepiti. CS:S mi ni pol tolko fun kot ET :D

Trubadur ::

Hvala enako :)
Ne igram kakšen mesec in potem se kakšn petek zageekam za komp in nabijam :D

Ampak je res zakon igralnost!
Igram pa ponavadi na Nexus 5 serverju
Berite Thomasa!

Freezy ::

res super igra super igralnost super vzdušje zato ji pa namenim 1-2 uri na dan
btw: velik boljša od CoD 2

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Freezy ()

Če naletite na kakega Roadkilla, potem sem to zelo verjetno jaz.
Igram pa na Cesko/Slovenskem serverju, u|k.public server, telenet 1(in 2) in *BiO*Clanserver.
Ü

strictom ::

Mogoče ma kdo kak klan ki rabi kakega novega igralca? Igram že od vsega začetka RCTW in spwnal ET že ko je prišel :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Lahko pa naredimo kakšen nov klan. Jaz sem sicer član enega nemškega, vendar če bi bil en fanj slovenski, bi verjetno izvedel prehod.

Jaz navadno igram na "našem" serverju. [BuH] for Fun. 85.10.203.98:27960, pridite kaj pogledat ;)

Wox ::

ET je blazno fun igrati. Vendar samo, če sta obe ekipi uravnoteženi.
Commodore 64

polde66 ::

v čem je fora skript, trickjumpa ter ostalih stvari katerih se večina igralcev poslužuje? Dobr špil žal pa izgublja na vrednosti ker je vedno več cheaterjev not. Če kdo ve za kak dobr server na dan z njim
polde

Matek ::

Huh, polde66, malo si zgrešil. Skripte, za začetek, se uporabljajo zgolj za poenostavitev določenih stvari. Recimo, če si želiš hitrega preklapljanja med različnimi mesti spawna, lahko namesto, da vsakič odpreš limbo menu in klikaš po zastavicah, napišeš enostavno skripto, s katero lahko menjaš spawnpoint z enostavnim pritiskom na tipko, ob tem slišiš še zvočni signal in vidiš izpisano mesto spawna na zaslonu. Z nobeno skripto ne moreš početi nedovoljenih stvari, uporabljajo se samo za poenostavljanje določenih zadev, ki sicer trajajo dlje časa in te lahko ovirajo, posebno pri tekmovalnem igranju, ko si ne moreš privoščiti, da bi 15 sekund iskal pravi spawn, ker te ekipa potrebuje.

Trickjumpi so spet druga stvar - na določenih mestih na mapah se da po posebnem postopku izvesti skoke, s katerimi si skrajšaš pot ali prideš na sicer težko dostopno mesto. Trickjumpe lahko izvajajo vsi igralci, če se naučijo, kako se jih pravilno izvede, to je enostavno stvar skilla in tudi nima nič s cheatanjem.

Tako da boš moral razčistiti pojme. Tudi sam sem zelo proti goljufivcem, ampak skripte in trickjumpi nimajo nič s tem, so čisto legalen in legitimen del igre.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

mchaber ::

STRiCtom a pa maš za burek ?
.

polde66 ::

kar se teh stvari tiče sem mrzu, v kakem klanu nisem. špilam pa zlo velik in to golo zadevo tko k jo potegneš dol z neta pa inštaliraš. Kake strani slovenske nisem najdu kjer bi si lahko razširu obzorje - nažalost. Tko da vsaka zadeva ki se lepo razloži pride prav. No nekaj več že vem. Pa mi še mnoooogo stvari ni jasnih npr, streljanje na daljavo z MP40 pa sem pokošen prej ko jaz s snajprjem njega !'! pa še ogromno takih for. Tko da vse te razlage dobrodošle, hvala
polde

mchaber: za grillov burek z majonezo pa kajmaku :P

Vesoljc ::

> streljanje na daljavo z MP40 pa sem pokošen prej ko jaz s snajprjem njega
samo headshoti stejejo 8-)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Že DLjam ET da vas malo poownam :)

Ej lahko bi se tukaj enkrat zmenili za kaksen skupen match, ali pa tako malo skupnega igranja, na kaksnem strezniku ki navadno ni kaj dosti obljuden.

Kdo za?

Trubadur ::

Yes yes yes :D

Sem za itak.
Berite Thomasa!

Vesoljc ::

ta je precej frej
83.142.85.186:28960

@minjana
pa si me spectatal?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

WamPIRe- ::

Server za 16 ljudi.. pa še teamspeak...

ET-server: 164.8.213.90:27960
TS-server: 164.8.213.98

Lohocla ::

Vesoljc pa ne golfa ker sem ga jest spectal. Ce kdo igra bolje od tebe ne pomeni da golfa ampak da ti ne igras dovolj dobro!!8-)

Aja pa se to!!

Ce se ne motim 2.60 ni tazadn patch

probaj

Wolfenstein: Enemy Territory 2.60b Patch

minjana ::

O moj bog admin mi je zbrisal post??, zakaj ? nisem niti grdih besed uporabljal, niti nisem nikogar zalil ?
A ce sm napisu kar sm pac vidu kako model igra ET, zdej mi je pa treba poste brisat??

Ja sm te specu, in sm tocno vidu da mas nekaksen aimbot, ker si se obracu k da si na spidu.

Aja pa ce si boste dal patch gor morate vedet da potem ne boste mogl na etpro serverjih igrat, ker etpro ne podpira zaenkrat 2.60b patch-a. Pac se Bani-ju ne da vec zastonj delat

Tale srv 83.142.85.186:28960
ne dela verjetno si mislu
83.142.85.186:20960

Ja sm te specu, in sm tocno vidu da mas nekaksen aimbot, ker si se obracu k da si na spidu.

Prvic aimbot pa hitro obracanje sta dve razlicni stvari!!!
Kar se pa tice obracanja probaj si popravt nastavitve - to pa res ni chit
Na nasmu serverju je igrou pa mam PB skoz updejtan Pa specau sem ga pa mi ni bil sumljiv.

Predlagam da svoje trditve dokazes - mal ga posnem - sej ves - pejt spec pa F12 pa posnam

Ce res cita ga bomo dal na wall of shame drgac pa ne govor tja v tri dni ce ne mors dokazat

Cao,

No da ne bom vec brez veze smetil pa temi, mal sm se hecu, sej vem da ni citor a ne Vesolc, sm tud jst ze dostkrat z njim igral. Pac mal sm ga zafrkavu :D :D :D .

P.S. Sam tolk da vec ce imas dobr(placan) bot ti ga noben PB ne bo zaznal, ker PB zazna samo general public awailable bot-e.

Vesolko pa brez zamere >:D >:D >:D

Matek ::

Eh, minjana, bot je preveč enostavno opazit, ko specaš, tako da sploh ne pride v poštev za resno tekmovanje. Wallhack je pa čist druga zgodba, žal...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

No, ker dan se zmenimo in kje?

Pride kdo od igralcev na nest?

Glede bota, zakaj bi ga pa bilo simpl za opazit ko nekoga specas. Ce hoces da oblvadas bot-a in da te NE dobijo, moras kr dobr ze tko igrat.
Zakaj? Ker ce se slabo muvas po mapi in sam hedice pokas itak vsak ve da imas bota.
Ampak ce se pa ti znas dobro muvat na okoli, in da ti bot ne skace kt da bi glih kar E pojedu, je pa to tesko pogruntat.
Sej ga tud nimas skoz ukloplenga a ne, ampak ga naprimer upalis k recmo prletis notr v golda pa sta dva tm skupaj v kotu, in ce jima potala vsakmu po dva hedica pa par bodyshotov bosta padla dol in se noben na tem svetu ti ne more dokazat da mas bota.
V tem pa je umetnost tega da ga vkopis takrat ko ga nujno rabis + moras si ga prilagoditi svojim potrebam in znanju igranja. Zato pa stanejo taki programabilni boti tud po 100$.
WallHack pa itak da je druga tema, sam naprimer da mas to vklopleno pa da za vsak vogal k prletis kr zacens strelat pa vse pobijes itak da se da dokazat.
Ce pa znas to bolj prefrigano uporabljat, lahko pa vedno reces - ne sej sm linu, sm jih slisu itd.itd.
Obstaj pa tud gulfanje z graf. nastavitvami. kr poglej kako zgleda to.

Zdej si pa predstavli kolko je lazje igrat ce npr. na radarju nima niti trave niti dreves nista !!

Evil mind ::

Mene zanima kako se uniči pri Seawall battery back door? Dinamita ne znam postavit da bi jih uniču. Vem da je neka finta ampak je ne poznam. Aja še to vem da se jih da odprt z uničenjem generatorja.

Zgodovina sprememb…

Gundolf ::

Verjetno igraš na takem serverju, kjer se ne da :P

A pole je to od serverja odvisno? Kakšne mode je treba imet?

Nobenih mod :D. Pač je odvisno kako je admin nastavil strežnik. Na nekaterih se recimo tudi assault rampa ne da demolirati s sachelom, samo z dinamitom.

Hvala za odgovora. Nism nikoli opazu da je to tako čeprav igram ET skori eno leto.

°X-bajtek° ::

Nekaj sem se zaj***val s patchi, pa se zdaj ne morem skoraj na nobenega povezat več. PunkBuster mi vedno teži z opozorilom ki je na sliki spodaj, na serverje brez PunkBuster-ja pa ne grem... Torej:

Click...Click...BOOOM!
««
14 / 22
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11710440 (5163) Kenpachi

Večigralstvo za začetnike :]

1452151 (25487) Tilen
»

Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )

18215699 (9360) Tilen
»

nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )

754224 (3592) Deathlike M Tito
»

Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )

1378998 (6079) frenk

Več podobnih tem