Forum » Igre » Wolfenstein - Enemy Territory
Wolfenstein - Enemy Territory
Vesoljc ::
par vprašanj:
1) zakaj recimo v konfigu bind mouse1 "+attack" ne strelja skoz, ampak samo en shot? namreč, če se lotiš svojih skript, moraš nujno vključit "-attack", če ne kr strelja kot zmešan...
2) se da v skripti narest hiter double shot, ki ti pride prav pri puški ali pištoli? potem pa to pač bindaš na eno tipko in preklapljaš po potrebi. sam sem neki sprobaval, pa mi ni glih ratalo...
al je to že "dirty"?
1) zakaj recimo v konfigu bind mouse1 "+attack" ne strelja skoz, ampak samo en shot? namreč, če se lotiš svojih skript, moraš nujno vključit "-attack", če ne kr strelja kot zmešan...
2) se da v skripti narest hiter double shot, ki ti pride prav pri puški ali pištoli? potem pa to pač bindaš na eno tipko in preklapljaš po potrebi. sam sem neki sprobaval, pa mi ni glih ratalo...
al je to že "dirty"?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
STASI ::
A mi lahko nekdo razloži kako uporabljati skripte v igri. Sem nekaj probu pa ni šlo.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
]Fusion[ ::
Napišeš /exec ime_cfg_datoteke Al nekaj takega
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Uporabim ta ukaz a ne dela!
Matek ::
skripto je treba dat v mapo etmain ali pa etro. Šele potem jo lahko poženeš z ukazom "exec imeskripte". Kako skripto pa maš to btw? Ti bi lahko bolj pomagal...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Sem probal kar si reku sam ne gre. Sej šele probavam ampak nekako ne gre. No tole je prva skripta k bi jo in sem jo naredu:
bind kp_ins "vsay_team Spric kri" // Keypad 0 Ins
bind kp_end "vsay_team Idiot na kvadrat" // Keypad 1 End
bind kp_downarrow "vsay_team Moja greska" // Keypad 2 Arrowdown
bind kp_pgdn "vsay_team Debil" // Keypad 3 PgDn
Sej ni nc takega. Sam sele zacenjam z lazjimi stvarmi.
Hvala za tvojo pomoc!
Tole mi je poslal BioKozy na zasebna sporočila, mislim, da ni razloga za zasebnost in v prihodnje lahko kar sem pišeš take stvari, da bodo še drugi od njih kaj pobrali .
bind kp_ins "vsay_team Spric kri" // Keypad 0 Ins
bind kp_end "vsay_team Idiot na kvadrat" // Keypad 1 End
bind kp_downarrow "vsay_team Moja greska" // Keypad 2 Arrowdown
bind kp_pgdn "vsay_team Debil" // Keypad 3 PgDn
Sej ni nc takega. Sam sele zacenjam z lazjimi stvarmi.
Hvala za tvojo pomoc!
Tole mi je poslal BioKozy na zasebna sporočila, mislim, da ni razloga za zasebnost in v prihodnje lahko kar sem pišeš take stvari, da bodo še drugi od njih kaj pobrali .
tole je moj autoexec:
name "^2vesoljc" cg_novoicechats 0 cg_novoicetext 0 cg_fov 100 bind F5 "vsay_team Medic ^mDrugs, I want drugs!" bind F6 "vsay_team NeedAmmo ^mGimme bullets man!" bind F7 "vsay_team Thanks ^mMuchos gracias!" bind F8 "vsay_team Sorry ^mSkuza!" bind y "vsay_team FireInTheHole" bind u "vsay_team Incoming" bind i "vsay_team FTFallBack" bind o "vsay_team DefendObjective" bind p "vsay_team ReinforceDefense" bind y "vsay_team FireInTheHole" bind j "vsay_team ReinforceOffense" bind k "vsay_team FTCallAirStrike" bind l "vsay_team FTCallArtillery bind c "vstr crouchtoggle" set crouch "+movedown;set crouchtoggle vstr standup" set standup "-movedown;set crouchtoggle vstr crouch" set crouchtoggle "vstr crouch" bind r "vstr boxtoggle" set rifleman1 "weaponbank 3; set boxtoggle vstr boxman1" set boxman1 "weaponbank 6; set boxtoggle vstr rifleman1" set boxtoggle "vstr boxman1" bind w "vstr needletoggle" set rifleman2 "weaponbank 3; set needletoggle vstr needleman1" set needleman1 "weaponbank 5; set needletoggle vstr rifleman2" set needletoggle "vstr needleman1" seta cg_drawCrosshair "3" seta cg_crosshairSize "64" seta cg_crosshairColorAlt "red" seta cg_crosshairAlpha "1.000000" seta cg_crosshairColor "mdred" seta cg_crosshairPulse "0"
Odgovor je takle, skripta je pomanjkljiva. Stvar se da rešiti na 2 načina. Če bi ti rad, da v igri s tipko, na katero boš ukaz bindal, pač nekaj poveš, samo tako, da se to izpiše spodaj med ostalim textom, rabiš ukaz say oziroma say_team za svetlomoder tekst, ki ga vidi samo tvoja ekipa. Bind bi izgledal nekako takole:
bind X "say_team Debil"
Ob pritisku na X bi se spodaj v chat polju izpisalo debil, enako kot če bi to sam ročno napisal, le da rabiš samo 1 tipko.
Druga stvar, najbrž bolj verjetna, je pa, da ti hočeš svoj tekst pospremiti z zvokom. Recimo, rad bi si bindal, da ko stisneš eno tipko, tvoj lik reče "I need a medic", spodaj pa se izpiše "Spric kri". Za to si uporabil pravi ukaz, ampak ne dovolj parametrov. Pravilen bind bi izgledal takole:
bind kp_ins "vsay_team medic Spric kri"
Bodi pozoren na odebeljen tekst. Med ukaz vsay (voice say) oziroma vsay_team in tekst, ki se izpiše spodaj, moraš vtakniti še poseben naziv za zvok, ki se zasliši, ko pritisneš na tipko. Ta imena so ne-tako-zelo-samoumevna, zato jih boš moral iskati v seznamu, ki ga dobiš tukaj. Ti bom pokazal še na enem primeru:
1. Odprem stran, katere link sem podal nekaj vrstic nazaj.
2. V seznamu najdem RepairVehicle "Repair the vehicle!" , kar pomeni, da RepairVehicle v igri sproži zvočni posnetek glasi - Repair the vehicle!
3. naredim bind:
bind X "vsay_team repairvehicle popravte ze ta tank!"
4. Pritisnem X, zasliši se glas: Repair the vehicle, v chat polju pa se izpiše Popravte ze ta tank!.
A je jasno?
bind X "say_team Debil"
Ob pritisku na X bi se spodaj v chat polju izpisalo debil, enako kot če bi to sam ročno napisal, le da rabiš samo 1 tipko.
Druga stvar, najbrž bolj verjetna, je pa, da ti hočeš svoj tekst pospremiti z zvokom. Recimo, rad bi si bindal, da ko stisneš eno tipko, tvoj lik reče "I need a medic", spodaj pa se izpiše "Spric kri". Za to si uporabil pravi ukaz, ampak ne dovolj parametrov. Pravilen bind bi izgledal takole:
bind kp_ins "vsay_team medic Spric kri"
Bodi pozoren na odebeljen tekst. Med ukaz vsay (voice say) oziroma vsay_team in tekst, ki se izpiše spodaj, moraš vtakniti še poseben naziv za zvok, ki se zasliši, ko pritisneš na tipko. Ta imena so ne-tako-zelo-samoumevna, zato jih boš moral iskati v seznamu, ki ga dobiš tukaj. Ti bom pokazal še na enem primeru:
1. Odprem stran, katere link sem podal nekaj vrstic nazaj.
2. V seznamu najdem RepairVehicle "Repair the vehicle!" , kar pomeni, da RepairVehicle v igri sproži zvočni posnetek glasi - Repair the vehicle!
3. naredim bind:
bind X "vsay_team repairvehicle popravte ze ta tank!"
4. Pritisnem X, zasliši se glas: Repair the vehicle, v chat polju pa se izpiše Popravte ze ta tank!.
A je jasno?
LOL f0x00
ce je ljudem zabavno naj pa majo, pust puberje pri miru.
Saj poznas tisto, svinja se valja v blatu in je srecna
ce je ljudem zabavno naj pa majo, pust puberje pri miru.
Saj poznas tisto, svinja se valja v blatu in je srecna
Screamboy ::
a bostajajo kaki slo klani sedaj trenutno
pa kateri slo serverji vse obstajajo
pa kako dobiš boljše orožje a je to tam ko dobiš dodatno tiste zvezdice levo spodaj
pa kateri slo serverji vse obstajajo
pa kako dobiš boljše orožje a je to tam ko dobiš dodatno tiste zvezdice levo spodaj
> pa kako dobiš boljše orožje a je to tam ko dobiš dodatno tiste zvezdice levo spodaj
bfg9000 misliš?
ne dobiš boljšega orožja, ti ga znaš bolje uporabljati, več nabojev, hitrejši reload, manjši spread, itd...
no, izjema so soldati, ki znajo imeti brrzzostrleko namesto pištolce...
bfg9000 misliš?
ne dobiš boljšega orožja, ti ga znaš bolje uporabljati, več nabojev, hitrejši reload, manjši spread, itd...
no, izjema so soldati, ki znajo imeti brrzzostrleko namesto pištolce...
pingec ::
Pa če maš 4 zvezdice čigjt weapons maš kjerkol namest ene, dve pištolci.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Scream, seznam klanov boš našel v temi Večigralstvo za začetnike, ki se nahaja v pododdelku igre.
Mamaplata ::
Nebi rad se enkrat bral cele teme ,ampak ali se da posneti igro v .avi al pa kej podobnega ,ker enkrat sem nekaj že snemal z enim programom vendar tisti programček ni snemal zvoka ,jaz pa bi rabil še zvok zraven.
Hvala.
Hvala.
Mamaplata ::
Imam en čuden problem,ko se connectam na določen server me vrže ven in nikakor me ne spusti na noben server več tako da moram EXIT pri tem pa se mi izpiše SEE YOU IN HELL!
Ali ima še kdo podobne težave .
Pa še to včasih ko grem z rifelco na tank pa mal strelam naokol in potem zlezem dol kar nimam več granate na rifelci ,čeprav sem jo prej imel isto ,ko me medic oživi nazaj ampak ne vedno.
Al pa, ko se respawnam kr ne gre granate nataknit naslednji respawn je pa ok.
Ali ima še kdo podobne težave .
Pa še to včasih ko grem z rifelco na tank pa mal strelam naokol in potem zlezem dol kar nimam več granate na rifelci ,čeprav sem jo prej imel isto ,ko me medic oživi nazaj ampak ne vedno.
Al pa, ko se respawnam kr ne gre granate nataknit naslednji respawn je pa ok.
ŽirC ::
A sploh se kdo tole igra, so tisti slovenski serverji se na sceni?
Enkrat bi se blo lepo zment in it kaksno rundo oz 10 map campaign
Lp, ZirC
Enkrat bi se blo lepo zment in it kaksno rundo oz 10 map campaign
Lp, ZirC
aks.rula.org
A ma kak slovenski server rečmo minimalno 6 map, pa še kako dodatno?
Pa kdo določa map rotation na Siolu? Ker je že neki časa Stopwatch Oasis?!
Pa kdo določa map rotation na Siolu? Ker je že neki časa Stopwatch Oasis?!
ŽirC ::
dej ksn slovesnki server, ker men siola ne najde,
a je na siolcu xp save?
Lp, ZirC
a je na siolcu xp save?
Lp, ZirC
aks.rula.org
Ne siol nima, je pa nekaj dobrih avstijskih serverjev.
na 212.211.145.11:28760 znajo bit včasih prekleto dobri fajti... pa 10map je.
Pegaz ::
Folk a še igrate ET? Moj nick je Pegaz in ponavadi sem na siolovem, amisovem in nemških serverjih.
A kdo igra na 195.230.34.242:27960 oziroma Kopfnuss ] 1 [? Me zaniam a Kopfnussa ima še kak server? Prejšni teden ga vrže ven in AGE ga vidi kot offline, ko pa ppoiščem serverje v špilu mi pa najde ga. pol še enkrat AGE uporabim pa je še zmeri offline.
Kaj je pa s SIOL ET strežnikom, ker nobenga ni gor?!
Kaj je pa s SIOL ET strežnikom, ker nobenga ni gor?!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
A je že kdo uporabil najnovejši patch za igro? In kako je igranje z njim?
prvi vtisi so precej kul! najhujsi bugi so šli (upam), hit sounde maš lahjko povsod, pa še več nastavitev maš.
aniso filtering pa grem zdele sprobat ;)
aniso filtering pa grem zdele sprobat ;)
Inštaliru ampak mi zdej noče najdt nobenih serverjev na une k jih mam pa v AGE al pa AllSeeingEye!
Prikaže se mi tolele:
Prikaže se mi tolele:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
hmm, morm rečt, da je včeri vse skupi laufal precej bolje...
dones sem ful težav z timeouti na serverjih. pa večine "znanih" na katerih igram ni bilo videti. kot kaže smo prehitr dal patch gor
dones sem ful težav z timeouti na serverjih. pa večine "znanih" na katerih igram ni bilo videti. kot kaže smo prehitr dal patch gor
Kaj, ko bi installiral najnovejsi patch
Sej je 2.60 najnovejši ali ni?
Gundolf ::
Ma ja, bolj malo serverjev so že popatchal. Pravzaprav sploh ne vem katere so. Res pa da nisem prav dosti probaval, le najljubša dva sta me oba zavrnila zaradi tega patcha
Grafični bombončki me pa ne ganejo. Še sploh pa ne moje GF2 MX
Grafični bombončki me pa ne ganejo. Še sploh pa ne moje GF2 MX
Keyser Soze ::
Par jih ma patche par jih nima. Če ga daš gor ne moreš igrat na tistih, ki ga nimajo, če ga pa nimaš, pa na ostalih ne dela. Skratka...
Kopfnuss2 dela zaenkrat normalno brez patcha.
P.S.: Kaj pa kakšen pameten server, kjer vi igrate? Namreč tale Kopfnuss ima vsak dan več norcev gor.
Kopfnuss2 dela zaenkrat normalno brez patcha.
P.S.: Kaj pa kakšen pameten server, kjer vi igrate? Namreč tale Kopfnuss ima vsak dan več norcev gor.
biohazard mi je precej vsecen, ampak zna biti siten vcasih
No fajn, bom probal zadevo ko pridem domov. Čeprav 10 map?! To traja cel dan. Na polovici nehat je pa tud en drek.
Nisem ravno ekspert v nalinijskih igricah, zato me zanima, če je kopfnuss strežnik, za katerega lahko rečeš, da se kdaj pa kdaj sreča dobre igralce al je bolj šrot?
Nisem ravno ekspert v nalinijskih igricah, zato me zanima, če je kopfnuss strežnik, za katerega lahko rečeš, da se kdaj pa kdaj sreča dobre igralce al je bolj šrot?
Kopfnuss 1 je kar v redi, 2 mi pa ni všeč.
Wox ::
Ejga, Vesoljc. A ti lahko na Kopfnussu z patchem 2.6 uštimaš hit sounde? Ker men jih ne rata.
Commodore 64
Viharnik: A ti lahko igraš na Kopfnussu s 2.6?
Jp, sem se zmotil. JAz sem največ na kopfnuss 1. Dvojka je pa etmain.
In v čem je catch etpro in main? Razlika?
In v čem je catch etpro in main? Razlika?
Keyser: Tvoj nick?
Serverji niso popatchani zato, ker nova verzija patcha ni popolnoma kompatibilna z ETPROjem, zato so vse večje lige zavrnile njegovo uporabo, posledično tudi večina serverjev ostaja na stari verziji. ETPRO team obljublja posodobljeno verzijo v roku največ enega mesca, po izidu te verzije lahko pričakujete večino serverjev popatchanih.
Mimogrede, nekdo je zgoraj napisal, da lahko zdaj vsepovsod uporabljaš hitsounde, kar NI RES. Hitsooundi so funkcija ETPROja, nov patch nima nobene zveze z njimi in jih ne vsebuje.
Mimogrede, nekdo je zgoraj napisal, da lahko zdaj vsepovsod uporabljaš hitsounde, kar NI RES. Hitsooundi so funkcija ETPROja, nov patch nima nobene zveze z njimi in jih ne vsebuje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10439 (5162) | Kenpachi |
⊘ | Večigralstvo za začetnike :]Oddelek: Igre | 52151 (25487) | Tilen |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15698 (9359) | Tilen |
» | nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4224 (3592) | Deathlike M Tito |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8997 (6078) | frenk |