Forum » Igre » Wolfenstein - Enemy Territory
Wolfenstein - Enemy Territory
pingec ::
to sem ze sam nardeu in zdej nekako dela ceprav mi je pri updatenju napisalo error
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Luc ::
Zadnje čase je vidim zelo popularno self KILL preden te nasprotnik zmaliči.
Sam smatram to za zelo bedno foro. Kje naj potem sploh dobivaš light weapons XP ?
SAj zame zelo pussy poteza.. Kill je uporaben samo zato, da mal pred spawnom pač se rodiš s polno municijo in zdravjem..
Sam smatram to za zelo bedno foro. Kje naj potem sploh dobivaš light weapons XP ?
SAj zame zelo pussy poteza.. Kill je uporaben samo zato, da mal pred spawnom pač se rodiš s polno municijo in zdravjem..
Deathlike M Tito ::
ja je tud koristno ce se killas ko uletis pred njihou spaun ko hoces skoz spawn se zalaufat. ker folk ko se respawna je nesmrtwen za par sekund. tko da brez veze se strelat ce mu ne mors nc, enostauno klik kill in cya.
do what i say not what ive done!
men pa so postal mal nadlezni fieldi k so se prevec "razvili" na proteusu pa so hujs ko panza sam sm zadnc probau pa ugotovu da ne mors 3 airtsrike klicat naenkrat s 3 fieldi
Matek ::
ja je tud koristno ce se killas ko uletis pred njihou spaun ko hoces skoz spawn se zalaufat. ker folk ko se respawna je nesmrtwen za par sekund. tko da brez veze se strelat ce mu ne mors nc, enostauno klik kill in cya.
Ma ne, lame je ne vem kako ne razumete. Pač ko prideš v situacijo, v kateri boš zagotovo umrl, se je lame killat. Nič s tem ne pridobiš, razen tega da nasprotnik ne dobi za tvoj kill xpja, torej dokazuješ sebičnost in ne privoščiš drugemu nagrade za to, kar je naredil. Zadnje čase s tem postaja vse huje. Killaš se na mini, killaš se v fajtu, ko vidiš da boš crknu, killaš se ko slišiš da piska panza, killaš se ko prleti granata, brezveze! Potem lahko light weapons kr ukinemo. najbolše da smo vsi engiji in sam zidamo pa podiramo. Ko pa pridemo face to face v fajt pa gremo par nepar pa se tisti, ki zgubi, killa (sam da nasprotnik ne pokasira XP!).
/kill ima en samcat namen - to, da se killaš par sekund pred spawnom, da se na novo spawnaš s polnim healthom in dosti municije. Vse ostalo je LAME LAME LAME! Če mene vprašate, bi najraje videl, da je kill mogoč sam ene 3-5 sekund pred spawnom in nič več, ker ni potrebno.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
MrX ::
eni se killajo pač zato da majo nakonc v statsih manj smrti. sej zdej k pride nov etpro se bo kill štel za smrt. vsaj neki
Roadkill ::
Zakaj bi se killal... to jim uslugo narediš... preden te ubijejo boš vsaj enmu pol energije vzel, pa tik preden te ubijejo stisneš v pest eno granato... that's what public is all about. :)
Se pa kr velik killam... ene 7-12krat na mapo... sam fora je tut v tem, da če si pameten in greš rushat nekam, kjer boš vrjetno umrl, greš to delat 5-10sek pred spawnom... potem je pa čist odvisno, al te uni ubijejo al pa se morš sam....
Večkrat se nalašč pustim, da me fentajo drugi, ker se ti "energy bar" nafila (panz al pa field...) sam je pol bedno, k prot takim lamerjem igraš, da te ne morjo ubit, pa če na miru stojiš. :)
Se pa kr velik killam... ene 7-12krat na mapo... sam fora je tut v tem, da če si pameten in greš rushat nekam, kjer boš vrjetno umrl, greš to delat 5-10sek pred spawnom... potem je pa čist odvisno, al te uni ubijejo al pa se morš sam....
Večkrat se nalašč pustim, da me fentajo drugi, ker se ti "energy bar" nafila (panz al pa field...) sam je pol bedno, k prot takim lamerjem igraš, da te ne morjo ubit, pa če na miru stojiš. :)
pa tik preden te ubijejo stisneš v pest eno granato... that's what public is all about. :)
ja, mene je 3* zaporedoma tko ubil
ja, mene je 3* zaporedoma tko ubil
madman mal premisli pred folkom ki so se nesmrtni what to do ?! a bos reku d se je namatru d te je ubiu? JOK, ne privoscim nobenmu killa kadar je nesmrten. tako pac je, potrudi se ko je situacija smrtna za uba.
drgac killam se sam k mi zmanka municije in takrat filda ni al pa je skrt in raj mece strajke.
killanje je pa itak LAME takrat ko je clouk v polozaju da bo krepnu. to gre tud men na jetra in to so zame najvecji pussiji v igri.
drgac killam se sam k mi zmanka municije in takrat filda ni al pa je skrt in raj mece strajke.
killanje je pa itak LAME takrat ko je clouk v polozaju da bo krepnu. to gre tud men na jetra in to so zame najvecji pussiji v igri.
Mamaplata ::
Ponavadi jaz tudi stisnem covertu kako granato ,ko ga vidim in , če sem LOW POWER .Nekajkrat sem tudi jaz že videl, da se je killav ko sem ga začel strelat - LAME PUSSY BASTARD tega ne prenašam tako kot tudi ne PANZERJEV ,ostalo pa je kar v redu.
]Fusion[ ::
Vi čisto narobe gledate na situacije kjer ne vidite druge rešitve kot KILL. Jaz v tem vidim izziv. Recimo grem čez axis spawn, se trije spawnajo, tu je izziv pobegnit s celo kožo, povrhu pa še treniraš izmikanje in battle awareness. In če ti uspe, jim lahko govoriš kak so noobi
There is no honour in KILL!
There is no honour in KILL!
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
To bi bilo res dobro , da bi bila funkcija KILL omogočena samo 3s pres spawnom, nič prej.
Ker gre za očitno zlorabo.
Škoda res, ker je res super igra...
Ker gre za očitno zlorabo.
Škoda res, ker je res super igra...
gape0000 ::
Ej a kdo ve kako se spremeni svetlost slike notr u špilu.
Brightnes sm sau na 2.0 pa u windowsih sm prbou vse gamma in brightness do podna pa ni nč drugač u špilu.Ful je temn, a je treba kej u konfigu mogoče spremenit?
mam pa radeon9800 pro.
Brightnes sm sau na 2.0 pa u windowsih sm prbou vse gamma in brightness do podna pa ni nč drugač u špilu.Ful je temn, a je treba kej u konfigu mogoče spremenit?
mam pa radeon9800 pro.
]Fusion[ ::
odpri konzolo (tipka levo od enke) in napiši:
/r_gamma 3
Lahko pa tudi manjšo vrednost nastaviš, pač kak ti paše
/r_gamma 3
Lahko pa tudi manjšo vrednost nastaviš, pač kak ti paše
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
mare87 ::
Problemi z ramom pomojem. Prvo ponovno gor daj ET-ja in shrani .cfg-je. Če nebo pomagalo pa stestiraj rame z memtestom in po potrebi spusti fsb.
Vesoljc ::
nekaj se igram s konzolskimi ukazi (skript)...
kako napises vec ukazov skupaj (zaporedno) ter jih nato bind-as na neko tipko? recimo za medica bi naredil:
- izberi prvo pomoc (weaponbank X)
- vrzi tri skatle (3x +attack)
- izberi prejsnje orozje (weaplastused?)
kako napises vec ukazov skupaj (zaporedno) ter jih nato bind-as na neko tipko? recimo za medica bi naredil:
- izberi prvo pomoc (weaponbank X)
- vrzi tri skatle (3x +attack)
- izberi prejsnje orozje (weaplastused?)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
MaX ::
a so kakšne skripte prepovedane in kje bi to ugotovil, da ne bom v svoj CFG vključil kaj takega, da bom izpadel cheater?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MaX ()
a so kakšne skripte prepovedane in kje bi to ugotovil, da ne bom v svoj CFG vključil kaj takega, da bom izpadel cheater?
Ne, nič kaj posebnega ne obstaja, zaradi česar bi te lahko obtožili goljufanja. Pravi cheati prihajajo v drugačnih oblikah, ne pa kot skripte.
Ne, nič kaj posebnega ne obstaja, zaradi česar bi te lahko obtožili goljufanja. Pravi cheati prihajajo v drugačnih oblikah, ne pa kot skripte.
Zadnjič so mene obtožil da sm cheater ,ker jim je kao PB izpisal "player is a cheater and cheat kicking is disabled "
pa nism čist nič noben cheater vsaj ne da bi vedel ,ali je možno da mam kak script naložen da ni dovoljen al se je PB mal zrolal.
pa nism čist nič noben cheater vsaj ne da bi vedel ,ali je možno da mam kak script naložen da ni dovoljen al se je PB mal zrolal.
TechStreme ::
a mi laho en pomaga glede punkbusterja zame baje vsakič ko pridem na kak server napiše da goljufam. čeprav je igra takak kot sm jo dol potegno iz njihove uradne strani, dodane so le mape za igranje ki se same downloadajo iz serverjev na katerih se igra... help please
kihc ::
ko ti bo začelo kaj težit prtisn tipko ¨ (pod esc) in poglej kaj ti piše noter. Če piše kaj v stilu cg_blabla is 100, must be below 50, samo napiš tam noter /cg_blabla 50 itd...
x
Mene pa bi se neki zanimal : pred kratkim sem dodal še 256Mb SDRAM133 v kišto zdej mam 512
in mi igra mal bol laufa ampak še vedno ne tako kot je treba ,naprimer pri mapi railgun mam povprečno okoli 20FPS a je to normaln
Zdej ne vem zakaj se mi to dogaja a je to grafa kriva al procesor ,ker zdej je rama dovolj ane.
Mam pa zdej Duron 950MHz pa Geforce2 MX400 32Mb pa ni vazno v kateri resoluciji špilam FPS je isti.
Hvala.
in mi igra mal bol laufa ampak še vedno ne tako kot je treba ,naprimer pri mapi railgun mam povprečno okoli 20FPS a je to normaln
Zdej ne vem zakaj se mi to dogaja a je to grafa kriva al procesor ,ker zdej je rama dovolj ane.
Mam pa zdej Duron 950MHz pa Geforce2 MX400 32Mb pa ni vazno v kateri resoluciji špilam FPS je isti.
Hvala.
Ja, wolf je totalno cudna igra kar se tice fpsjev :/
Tole kar mas je nekaj povprecnega glede na tvojo konfiguracijo, ni nic narobe IMO.
Tole kar mas je nekaj povprecnega glede na tvojo konfiguracijo, ni nic narobe IMO.
frejmu mas glede na masino normalno. et je pozresn.
komplet masino menji pa bo
komplet masino menji pa bo
Sam je dejstvo, da je grafična tukaj najpomembnejši dejavnik.
Je pa zadeva do neke mere tudi odvisna od nastavitev.
za dober cfg si preberi: http://www.multiplayzone.com/articles/?...
Je pa zadeva do neke mere tudi odvisna od nastavitev.
za dober cfg si preberi: http://www.multiplayzone.com/articles/?...
Roadkill, žal se motiš, največji vpliv na ET ima procesor. Najboljši dokaz za to je menjavanje resolucije. Če imaš povprečno grafično kartico, boš imel skoraj pri vseh resolucijah enako FPSjev, kolikor pač zmore procesor.
Geforce2 MX400 32Mb že dolgo ni normalna grafična kartica.
Jaz to precej dobro vem, saj jo imam. Pri menjavi proca (amd 1ghz->amd 1800XP) nisem opazil praktično nobene razlike. Mogoče največ za kakih 5fps.
Jaz to precej dobro vem, saj jo imam. Pri menjavi proca (amd 1ghz->amd 1800XP) nisem opazil praktično nobene razlike. Mogoče največ za kakih 5fps.
Uf, jaz sem menjal 1 GHZ za athlon 2500+ in razlika je očitna, grafična pa še vedno GF2mx.
Malo sem se se igračkal z nastavitvami in sem ugotovil ,da mi pri 10 igralcih laufa še kar v redu ,ko pa se jih pridruži več pa se začne vedno bolj zatikat , tako ,da tudi sam sumim da je procesor tisto ozko grlo .
Sedaj pa me zanima ,če mogoče kdo ve kater najhitrejši procesor se še da vtaknit v mamoplato ,da bo delalo .Imam pa ASUS A7V-E FSB200MHz SOCKET A ,ker še nebi rad menjal celega sistema.
Sicer sem že brskal po internetu in v priročniku pa nisem našel željenih podtakov.
Hvala!
Sedaj pa me zanima ,če mogoče kdo ve kater najhitrejši procesor se še da vtaknit v mamoplato ,da bo delalo .Imam pa ASUS A7V-E FSB200MHz SOCKET A ,ker še nebi rad menjal celega sistema.
Sicer sem že brskal po internetu in v priročniku pa nisem našel željenih podtakov.
Hvala!
mene pa zanima kako za vraga "personaliziraš" vsay komande? to, da odklopiš voicetext mi je jasno, ampak kako potem izpišeš karkoli drugega?
we need a ninja here, i'm an addict, n00bs, ipd...
we need a ninja here, i'm an addict, n00bs, ipd...
Tistih v meniju ne moreš direktno spreminjati, lahko pa si bindaš na kako drugo tipko oz vpisuješ direktno v konzolo:
(bind tipka) vsay iamfieldops (specifična šifra za vsak zvok, seznam najdeš tukaj) I'm a dildo!
(bind tipka) vsay iamfieldops (specifična šifra za vsak zvok, seznam najdeš tukaj) I'm a dildo!
to sem hotu ja!
no, mogoče sem rahlo .lovski, ampak zakaj mi ne upošteva velike začetnice?
recimo:
bind F5 "vsay Thanks Hvala!" bo izpisal "hvala!"
no, mogoče sem rahlo .lovski, ampak zakaj mi ne upošteva velike začetnice?
recimo:
bind F5 "vsay Thanks Hvala!" bo izpisal "hvala!"
STASI ::
Katero orožje uporabljate in katerega ne? Katerega ne bi smelo biti v igri in zakaj(kle me zanima predvsem az panzer in rifle)?
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
jest pogrešam rocket launcher
to so mel tud "pravi" vojaki na voljo... zakaj pa ne? tud panzer je luštn. folk se samo buni, ker proti enemu dobremu nimaš šans. razen, če si ti prvi. triple head shot pa je :)
no ja, razni campingi sz panzerjem so pa itak precej
rifle z granatko je pa tudi precej fajn! od dreves se ful dobr odbija :P
to so mel tud "pravi" vojaki na voljo... zakaj pa ne? tud panzer je luštn. folk se samo buni, ker proti enemu dobremu nimaš šans. razen, če si ti prvi. triple head shot pa je :)
no ja, razni campingi sz panzerjem so pa itak precej
rifle z granatko je pa tudi precej fajn! od dreves se ful dobr odbija :P
Skint bi blo treba mortar.. sej za public je kul, sam na warih pa ni kul, ker ima praktično vsak že mortr skripto, ki totalno uničuje igro.
Ostalo pa lohka ostane... rahlo bi lahko spremenili sniperko (sploh zvok... ker tist *pif* je krneki).
Lepo pa je, da je omejitev 1 panzer in 1 rifla na ekipo (in 0 na 3on3)
Ostalo pa lohka ostane... rahlo bi lahko spremenili sniperko (sploh zvok... ker tist *pif* je krneki).
Lepo pa je, da je omejitev 1 panzer in 1 rifla na ekipo (in 0 na 3on3)
Poglej ,pri meni je stvar taka: nič ni lepo če te zadene pf ampak se ne pritožujem ,ker je ta pač vgrajen v samo igro prav tako riflce in ne vem kaj imate nekateri tolk proti njim. Meni je najboljša riflca. Meni grjo najbolj na jetra nabildani mediki ki se jih nikakor ne moreš znebit :D
STASI ::
Riflca je ful v redi ampak nekateri prov jamrajo k jih ene parkrat pospraviš. Za mortar se pa strinjam.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
BaRtMaN ::
Meni puška postane zelo uporabna, ko se ti poveča rate of fire. Takrat lahko pospravim večino nasprotnikov s strojnicami brez natančnega merjenja.
Mene ne moti nobene orožje, fajn je recimo edino da je omejeno 1 panzer, lahko bi bila tud sam 1 riflca, 2 fielda...
Kr ne prenesem je edin folk, ko skoz neki stoka, ko ga zmaličiš s panzerjem, pa naj gredo igrat kaj vem SIMSe. Je del igre, in naj ostane tako..
..ker tanov ET PRO, pejte na kak server, (kjer se ti tudi charge ne napolni ob spawnu), samo 4 mine, nč več ni fieldov, panzerjev(ker se ne splača igrat, preveč čakaš). Tko da je vse kr vidiš kup medic ki se nažigajo.. v bistvu ŽIV DOLGČAS, igra nimva več tiste raznolikosti, nepredvidljivosti, tko da mislim da je igra v zatonu.
Kr ne prenesem je edin folk, ko skoz neki stoka, ko ga zmaličiš s panzerjem, pa naj gredo igrat kaj vem SIMSe. Je del igre, in naj ostane tako..
..ker tanov ET PRO, pejte na kak server, (kjer se ti tudi charge ne napolni ob spawnu), samo 4 mine, nč več ni fieldov, panzerjev(ker se ne splača igrat, preveč čakaš). Tko da je vse kr vidiš kup medic ki se nažigajo.. v bistvu ŽIV DOLGČAS, igra nimva več tiste raznolikosti, nepredvidljivosti, tko da mislim da je igra v zatonu.
TBit ::
@Luc
Ma dej ne bluzi k nimaš pojma... 1 panzer pa to bi bil ti z 1s reload... predvidevam ? Pol bi pa joku da ti noben amma ne da.
Pa igra ni narejena da se sam strelaš, ampak moraš opraviti določeno nalogo, kar je nemogoče če so originalne nastavitve.
ET Pro oziroma CB nastavitve pa itak niso mišlene zate... zato STFU !
Ma dej ne bluzi k nimaš pojma... 1 panzer pa to bi bil ti z 1s reload... predvidevam ? Pol bi pa joku da ti noben amma ne da.
Pa igra ni narejena da se sam strelaš, ampak moraš opraviti določeno nalogo, kar je nemogoče če so originalne nastavitve.
ET Pro oziroma CB nastavitve pa itak niso mišlene zate... zato STFU !
etrpo 3.10 nima nc s tem kar si omenu Luc!! vaznu je kako je admin serverja postimu config in kaj je use omejiu!! drgac pa po CB pravilih 6v6 so use klase !!! 5 min, ena rajfla z granatami in en pantzer. ni vec mogoce priti do 4 levela.... prilagojen je za igranje 6v6 ne za pub.
tako da ne najedat ce ti uletis na kak server k laufa en cudn mod al pa cfg!!!
pa da omenm d je biu porast klanou za ET na CBju za vec kot 30% med tem ko je blo na CSju padec za vec kot 50 % , glede na lansko sezono.
tako da ne najedat ce ti uletis na kak server k laufa en cudn mod al pa cfg!!!
pa da omenm d je biu porast klanou za ET na CBju za vec kot 30% med tem ko je blo na CSju padec za vec kot 50 % , glede na lansko sezono.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10439 (5162) | Kenpachi |
⊘ | Večigralstvo za začetnike :]Oddelek: Igre | 52151 (25487) | Tilen |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15697 (9358) | Tilen |
» | nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4223 (3591) | Deathlike M Tito |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8997 (6078) | frenk |