Forum » Igre » Wolfenstein - Enemy Territory
Wolfenstein - Enemy Territory
ali3n ::
hahahahaha!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ŽirC ::
sam se xp bi mogel dat pa je cista realnost vec k svojih pobijes vec ga mas, n00b logika
Lp, ZirC
Lp, ZirC
jah map je blo 6 in so se ponavljale, sam se je xp, save-ov, skoz isti server =D3S=scrubserver do do 25 folka ga rula al pa tud ce ge je vec, sam kaj ko se n00bi naserjejo z minometi in ajde dobra igra
jah ta z 4000 xp, je ze od 13.00 igrov, k sem pa jz koncal je bla pa ura okol 2.30, taprav freak
Lp, ZirC
jah ta z 4000 xp, je ze od 13.00 igrov, k sem pa jz koncal je bla pa ura okol 2.30, taprav freak
Lp, ZirC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ŽirC ()
Pj ::
:)
včeraj sem pa prvič postal General :)
kak je to dobro ko imaš adrenalin od medica pa čeprav si nekaj drugega...pa assassn si ker imaš pri covert ops 4 čine in lahko nasprotnika ubiješ z enim vbodom z nožem :) pa da flak jacketa sploh ne omenjamo...pa thompsonke al pa mp40 namesto pištolce in pa dve pištolci :) kak je to dobro :)))))))
WOLF ET RULEz :) [:))] [:))]
včeraj sem pa prvič postal General :)
kak je to dobro ko imaš adrenalin od medica pa čeprav si nekaj drugega...pa assassn si ker imaš pri covert ops 4 čine in lahko nasprotnika ubiješ z enim vbodom z nožem :) pa da flak jacketa sploh ne omenjamo...pa thompsonke al pa mp40 namesto pištolce in pa dve pištolci :) kak je to dobro :)))))))
WOLF ET RULEz :) [:))] [:))]
Pro eX (SLO) ::
Jah Blo je 6 map, ja. Ampak so se kakih 3-krat zavrtele XP se je pa tud ohranjal ------------jaz sem zraven igral-----------
ker server?
A se je ze ksnmu zgodil da je med igro, soigralcem padale celade iz glave, potem zvezdice okoli posameznih igralcev, itd. Kuker smo takat ugotovili je bila to poledica hekanja ali masovnega chetanja.
Lp, ZirC
A se je ze ksnmu zgodil da je med igro, soigralcem padale celade iz glave, potem zvezdice okoli posameznih igralcev, itd. Kuker smo takat ugotovili je bila to poledica hekanja ali masovnega chetanja.
Lp, ZirC
pingec ::
jaz mam pa zandne case ene probleme in sicer vsake tolko mi v zvocnikih med igranjem ETja sumi za par sekund pa tud me ven mece iz igre pa dons sm vse soldate vidu z modrimi obrazi primer in tud to se mi je zgodilo enkrat pa ne vem kaj je to mam pa 1giga rama proc 2.6 in graficno radeon powercolor 9600 pro 128mb
a mogoce kdo ve kaj povzroca te tazave?
a mogoce kdo ve kaj povzroca te tazave?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
zakaj bi se pregrevala sej ni navita a ne bi mogla se sama sebe dovolj hladit?
Roadkill ::
Mogoče ti je crknil ventilator ali pa maš samo preslab pretok zraka v kišti... probi eno stranico dol dat.. al pa okno odpret.
Zihr se ti to dogaja le, če je računalnik šrižgan več ur...
Lahko pa da je z grafično tudi kaj narobe.. slab ram itd..
Zihr se ti to dogaja le, če je računalnik šrižgan več ur...
Lahko pa da je z grafično tudi kaj narobe.. slab ram itd..
ne vem kr zdej so mi rekli da so ta zadni driverji za radeona krivi za tezave v ET kar naj bi tudi ati uradno izjavil al neki tazga
men sicer grafa ni pregorevala, sam kibla mi je zmzovala non stop, pa se mi je kuj zdel da driverji krivi, sam opazu pa sem da pr 3.6 kuker tolk dela, z obcasnim zmrzom, resitev kup gf
Lp, ZirC
Lp, ZirC
Vsi teli screenshiti so iz GFja, ki ga imam v compu zato, ker mi je drug gf totalno crknil... Tolk o gfjih :/
zirc zdej je tud pr men tko z starejsimi driverji mi mstka obcasno z novejsimi pa se ne da igrat
Dob 3.5 pol bo pa mogoce se za vzdrzat, pa igraj na scrub serverjih k ti xp shranjujejo, ce zrmze restartas in gres nazaj normaln igrat
Lp, ZirC
Lp, ZirC
ali3n ::
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: ali3n ()
Mamaplata ::
Ali je možno ,da imam prešvoh comp (DURON950MHz-nič navit-GF SUMA 32Mb PLATINUM ,256Mb SDRAM) ,ker lih ko začnem strelat mi začne neki trokirat da pol en qrc zadenem .Grafiko imam pa na 800+600.PING imam v večini primerov okol 50.
mogoce je tezava s strani streznika, mozen je a tud ta chetajo, ker se men kdaj pa kdaj isto zgodi, samo po krajsem casu zvem da chetajo
Lp, ZirC
Lp, ZirC
Deathlike M Tito ::
jah mozno je ja, mal poglej kolk ti frejmi delajo
to na pisi v konzolo /cg_drawFPS 1
to na pisi v konzolo /cg_drawFPS 1
do what i say not what ive done!
ZirC:"ker se men kdaj pa kdaj isto zgodi, samo po krajsem casu zvem da chetajo"
Kje pa to igraš?
Ne prbijo kr neki no...
Kje pa to igraš?
Ne prbijo kr neki no...
Sem vklopil tisti FPS in mi kaže zelo različen spekter -od najhitrejše do zelo počasne 120FPS-8FPS ne vem od česa je to odvisno ,ampak se mi zdi da ko igram in je na server priklopljenih kakih 15 igralcev mi kar neki začne trokirat pol pa nič ne morem zadet .Pri 6 igralcih se mi še ne zdi da tako trokira.
vabem te na =D3S= server, ker sem jz tm skoz kadar igram pa ti bom pokazu kaj delajo chetareji ce si v blizini njih
Lp, ZirC
Lp, ZirC
mamaplata to pomeni da ti use skupaj presega zmoznosti tvoje masine. ze sam to da mas tolk mal rama je zaskrblujoce. pa se kako grafo mas? ker tisto upadanje je ko prids na bol zahtevna podrocja v mapi (vec poligonou) in pol pridejo se eksplozije in dodatn folk kar se bol obremeni komp.
povej ker GF mas. lohku da ti slabo hladi graficno ker je navita.
Zirc ce nocs imet tolk cheterjeu hodi na serverje kjer je PB uklopljen!!
povej ker GF mas. lohku da ti slabo hladi graficno ker je navita.
Zirc ce nocs imet tolk cheterjeu hodi na serverje kjer je PB uklopljen!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Deathlike M Tito ()
GF2 od SUMA 32Mb PLATINUM
Točno tako kot si povedal ,ko pridem na zahtevna področja se vse začne sesuvat,vendar včasih tudi ne ravno to mi je čudno.
Bom verjetno prišel pogledat na tisti =D3S= server -če ga najdem .
Točno tako kot si povedal ,ko pridem na zahtevna področja se vse začne sesuvat,vendar včasih tudi ne ravno to mi je čudno.
Bom verjetno prišel pogledat na tisti =D3S= server -če ga najdem .
Skrajno dvomim, da na tistalem serverju kaj masovno goljufajo, saj ima vkljopljen PB...
Sploh pa razloži, kaj delajo.... ne mom šel na nek prazen Ameriški server samo zato, ker senekomu Zdi da tam goljufajo.
Sploh mi pa ni jasn kaj dlate na ameriških serverjih, kjer ping ne pade pod 100... razn če si ker drug server mislu.
Sploh pa razloži, kaj delajo.... ne mom šel na nek prazen Ameriški server samo zato, ker senekomu Zdi da tam goljufajo.
Sploh mi pa ni jasn kaj dlate na ameriških serverjih, kjer ping ne pade pod 100... razn če si ker drug server mislu.
Cloveka ubijes do amena, uzames dalnogled se ubrnes in se nafilas z prvo pomocjo in ze dobis od taistega svinec v rit. Zadnic sem ga pa zasledil ko se je sam pozdravil, oz. sam si je vbrizgal injekcijo za ozivitev
Lp, ZirC
Lp, ZirC
>Skrajno dvomim, da na tistalem serverju kaj masovno goljufajo, saj ima vkljopljen PB...
jz sem bil tud v dvomih dokler nisem vidu oz. bil udelezen v tem konfliktu.
Lp, ZirC
jz sem bil tud v dvomih dokler nisem vidu oz. bil udelezen v tem konfliktu.
Lp, ZirC
cak kako sami vbrizgajo inekcijo da nisis ti vidu u no rdeco adrenalin k jo dobis ko mas 4 zvezde medika?
adrenalin al pa ozivitev je pa cist neki druzga, cloveka sem ubil cisto, da niti prosit ni vec mogel, se obrnem in me ze strelja, v okencu za sporocila obeh ekip pa je pisalo !revive xxxx
Lp, ZirC
Lp, ZirC
jah mamaplata grafo definitiuno drugo pa se kasn ramcek vec bi se tud prilegu .
jah tist ucasih d ti dela kul je lohk d se ni tolk pregreta (ugibam)
men je radeon 7200 delu cist kul ku je pol naenkrt zceu trokirt in ni pumaglu nc druzga k novo grafo kupt in zdej je svet z efekti lepsi
jah tist ucasih d ti dela kul je lohk d se ni tolk pregreta (ugibam)
men je radeon 7200 delu cist kul ku je pol naenkrt zceu trokirt in ni pumaglu nc druzga k novo grafo kupt in zdej je svet z efekti lepsi
Se mi zdi da tudi disk malo nagaja -QUANTUM FIREBALL 40G 7200RPM- (sem ga defrag. pa ni nič bolje) včasih kar neki praska pa melje in zaustavlja računalnik.
ce hocs uzivat v novih igrah kar nudijo ti priporocam nakup novega kompa
evo do zdej nisem imel problemov ampak zdej po fornmatiranju me mece ven punkbuster iz proteusa napise disconnested for unknown reason kaj nej nardim instalirau sem cist isto verzijo in isti patch?
LP
LP
ferjan ::
v et-jevem poddirektoriju "pb" imaš fajl pbweb.exe. To poženeš in ti nadgradi punkbaster (potrpežljivo...ker traja nekaj časa, da začne downloadat...in pa še to, naj te ne začudi...stvar dela v "dos" konzoli.)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10439 (5162) | Kenpachi |
⊘ | Večigralstvo za začetnike :]Oddelek: Igre | 52151 (25487) | Tilen |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15696 (9357) | Tilen |
» | nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4223 (3591) | Deathlike M Tito |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8997 (6078) | frenk |