Forum » Igre » Wolfenstein - Enemy Territory
Wolfenstein - Enemy Territory
]Fusion[ ::
In game opcija je crknla(ne pokaze serverjev ) , pa sem bil prisiljen all seeing eye sprobat. Je kr kul zadevca. Posebaj vsec mi je Buddy opcija
Vi vete kaj je z slo-lan serverjem? Mi ga ne najde.
Vi vete kaj je z slo-lan serverjem? Mi ga ne najde.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
MrX ::
slo-lan si delita dva klana (O*F in madD), tko da takrat ko so treningi in wari je server zaklenjen.
pingec ::
fusion : kolk casa ti pa isce serverje all seeing eye? pa bi lahk kdo povedal kaj naj nardim da bo najdlo serverje v tem programu?
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
king: 10s Mors pa na levi izbrat wolf. enemy territory pa nacin igre, pol pa kliknes refresh.
Mr.X: Ko je zaklenjen se splogh ne vidi na server listi?
Mr.X: Ko je zaklenjen se splogh ne vidi na server listi?
MrX ::
jao jao. res ne zastopim folka ki išče serverje preko gejma. v ASE si daš lahko serverje v priljubljene, in vidiš a je server down (999ping), koliko igralcev je gor, pokaže ti jih po nickih. sam zadnje cajte je full enih problemov z slo serverji. skoz so neki down
Roadkill ::
Mr.X v špilu ti tut pokaže igralce v igri in pravtako daš lahko serverje med priljubljene, tako da tukaj ASE nima nobenih prednosti.
Edina prednost, ki sem jo jest najdu, da je koristna zame je buddy lista... no pa to je prijetno, da ni treba špila laufat in da lahko po državah razvrstiš serverje..
edit: A je ker slo serevr (proteus, SLP) razmislu, da bi removal tale Bug v1.02?
Namreč vsaj enmu se ponavad zgodi, da mu ne reloada samo, da ne more pobirat aida pa ammota... sucks.
Pomojem je blo prej z unim neuradnim popravkom (na proteusu) precej boljš.. pa še porivu si lohka
Edina prednost, ki sem jo jest najdu, da je koristna zame je buddy lista... no pa to je prijetno, da ni treba špila laufat in da lahko po državah razvrstiš serverje..
edit: A je ker slo serevr (proteus, SLP) razmislu, da bi removal tale Bug v1.02?
Namreč vsaj enmu se ponavad zgodi, da mu ne reloada samo, da ne more pobirat aida pa ammota... sucks.
Pomojem je blo prej z unim neuradnim popravkom (na proteusu) precej boljš.. pa še porivu si lohka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Roadkill ()
Deathlike M Tito ::
jah tist poprauk oz. mod je biu narjen za v1.01 ( mislm d sm prou npisu) )
jah glede patcha smo usi trije admini na proteusu postali besni sam kaj k imajo ta patch vec al mjn usi. Mislm d bomo pocakali na druh patch, ker mislmo d bo kr hmali ker bo letelo veliko pritozb na ET ustvarjalce.
Fusion: dej prtisni z miskinim desnim gumbomb v okno kjer so serverji, klikni na new server in vpisi njegou IP 212.72.99.57 ali pa klikni find new in vpises SLO-LANPARTY ( se prej odkljukaj - search only visible servers).
King: ce hoces da ti isce serverje samo po "kontinentih", europa, azija, america itd. V levem oknu kjer so igre najdi mapo modifiers in pod to mapo countries. Oznaci tisti kontinent na katermu ces igrt in ti bo spisalo samo serverje npr. europe. ( tako si prihranis na casu ko ti refresa listo - refresalu ti bo sam europejske serverje ). Potem najdi serverje katere ces met za fejvorit in si jih dej v fejvorit "predalcke". Ce isces slovenske serverje sam klikni na vrhu spiska serverjeu naj ti ji rasporedi po drzavah in uala to je to
Pri tem patchu sm opazu da je saund tudi neki zjeban. Dostikrat je slisat streljanje ali pa grajenje blizu sebe in se oziras ki se to dogaja, dogaja se pa na drugi strani mape
jah glede patcha smo usi trije admini na proteusu postali besni sam kaj k imajo ta patch vec al mjn usi. Mislm d bomo pocakali na druh patch, ker mislmo d bo kr hmali ker bo letelo veliko pritozb na ET ustvarjalce.
Fusion: dej prtisni z miskinim desnim gumbomb v okno kjer so serverji, klikni na new server in vpisi njegou IP 212.72.99.57 ali pa klikni find new in vpises SLO-LANPARTY ( se prej odkljukaj - search only visible servers).
King: ce hoces da ti isce serverje samo po "kontinentih", europa, azija, america itd. V levem oknu kjer so igre najdi mapo modifiers in pod to mapo countries. Oznaci tisti kontinent na katermu ces igrt in ti bo spisalo samo serverje npr. europe. ( tako si prihranis na casu ko ti refresa listo - refresalu ti bo sam europejske serverje ). Potem najdi serverje katere ces met za fejvorit in si jih dej v fejvorit "predalcke". Ce isces slovenske serverje sam klikni na vrhu spiska serverjeu naj ti ji rasporedi po drzavah in uala to je to
Pri tem patchu sm opazu da je saund tudi neki zjeban. Dostikrat je slisat streljanje ali pa grajenje blizu sebe in se oziras ki se to dogaja, dogaja se pa na drugi strani mape
do what i say not what ive done!
Jap... v fueldumpu sem postavljal defense okol fuel dumpa in medtem slišal kako so oni popravili tank, ki je bil parkiran še pred mostom... isto v gold rushu...
hehe a je se gdu opazu kako letijo metki skozi zidove pol se pa na naslednem zidu ustavijo dostkrat mi svigne mimo glave. Sej tebi skode ne nrdi sam je pa smesnu
Kaj pa ta dva oprasanja, kaksna so vasa mnejnja :
kolko folka sovrazi pantzerje, flejme, mortarje, air strajke, artelerij suport in rajfl granate?
moj odgovor:
Tipi rulajo!!! Ful popestrijo igro brez njih bi bla igra en dougcajt. Sam jih ne uporablm, edinu air strajke pa artelerij suporte kdr sm tipo k tala amo, kar je retku.
kolko folka ne mara medikou ko so do konca nafilani in so v igri sam d se pobijajo?
moj odgovor:
To so zame najbol osovrazeni tipi in lohku bi se jim reklu lejmerji
Kaj pa ta dva oprasanja, kaksna so vasa mnejnja :
kolko folka sovrazi pantzerje, flejme, mortarje, air strajke, artelerij suport in rajfl granate?
moj odgovor:
Tipi rulajo!!! Ful popestrijo igro brez njih bi bla igra en dougcajt. Sam jih ne uporablm, edinu air strajke pa artelerij suporte kdr sm tipo k tala amo, kar je retku.
kolko folka ne mara medikou ko so do konca nafilani in so v igri sam d se pobijajo?
moj odgovor:
To so zame najbol osovrazeni tipi in lohku bi se jim reklu lejmerji
BaRtMaN ::
Medici s(m)o pa ja carji!
Ponavadi mi grejo najbol na k. snajperji, ker se včasih nihče ne potrudi ga snet pa je pestro.
Ponavadi mi grejo najbol na k. snajperji, ker se včasih nihče ne potrudi ga snet pa je pestro.
Ja panzerji ful popestrijo igro. Se posebaj ce vidis enega nesposobneza z panzerjem (bzzzz zzzt BOOOM, Player killed himself )
LP
LP
Če si ti un k je Fusion z barbo napisan, pol se lih pravi oglaša
Mah sej... jest učas popizdim, ko kdo panza... učas se pa tut men ne da druzga k to... je dobr.. mal za počitek.
Mah sej... jest učas popizdim, ko kdo panza... učas se pa tut men ne da druzga k to... je dobr.. mal za počitek.
Roadkill: Ja sn bil jaz :) Je res da se nisem najbolj vesc panzerja pa pride vcasih do malce komicnih scen . Takrat ko sma spilala pa mi je ful stekalo in slucajno je steknlo glih ko sn tebe hoto panzat :( Se pa spomnim se enega trenutka s panzerjem: na oasis sn pri zidu branil. Pride en nas v preobleki, pa sn prepozno ugotovil da je nas in namesto, dabi vstrelo nekam v zrak, vstrelim v tla pred sebe Se bo treba vadit
SoLoR ::
jao rifelce = no skill, mine = no skill... folk naucte se ze enkrat strelat z MP40 pa tompsonom... ne pa da se prtozujete cez nabildane medicke... jao te majo vsaj skill! ne pa ene lotto (rifel) granate...
Matek ::
Fusion, če ti panzer že žvižga, raketa pa še ni šla ven, lahk prekličeš strel tako da "pogledaš za vogal" - default tipki q in e, torej ni treba strelat v zrak/tla.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Solor skil rabs tku za rajflce in tku za mine.
Ce z rajfl bobmo falis ti ne ostane nic kot sam z rajflom strelat ( tu se najveckrt zgudi )kar je 100% tezje k z MPjem al pa tomsonm, kar se tice min je pa tku:
1.)folk jih ne zna postavlat in postavla tm k usak vej ki so in ki bojo, se pravi pamet u roke in razmislt kam jih postaut.
2.) ko vids da jih je nasprotnikou covert odkriu jih moras razminirat in na novu postavt
3.) ob postavljanu min in temu podobnih, si bol ranljiv kot bilo ker v igri se pravi prst met na spejsu in edn na 3, da se lohku ob cajti umaknes in strelas
kar se tice medikou, k se medic spravi s 140hp al pa vec na enega z rajflco al pa bilo kerga k ma max 120 hp je tle po moje ena velike prednost pa da ne pozabm oment k se medik skrije za zid in se nahitru nafila in se to mediku med igro automaticno raste hp brez d bi se filu vec k ma zvezdic bol hitrej raste na to nalasc pozablajo usi mediki
edini nasprotnik za dobrega medika je dobr medik al pa dobr snajper I love u guys!! ni boljsih k snajp
Ce z rajfl bobmo falis ti ne ostane nic kot sam z rajflom strelat ( tu se najveckrt zgudi )kar je 100% tezje k z MPjem al pa tomsonm, kar se tice min je pa tku:
1.)folk jih ne zna postavlat in postavla tm k usak vej ki so in ki bojo, se pravi pamet u roke in razmislt kam jih postaut.
2.) ko vids da jih je nasprotnikou covert odkriu jih moras razminirat in na novu postavt
3.) ob postavljanu min in temu podobnih, si bol ranljiv kot bilo ker v igri se pravi prst met na spejsu in edn na 3, da se lohku ob cajti umaknes in strelas
kar se tice medikou, k se medic spravi s 140hp al pa vec na enega z rajflco al pa bilo kerga k ma max 120 hp je tle po moje ena velike prednost pa da ne pozabm oment k se medik skrije za zid in se nahitru nafila in se to mediku med igro automaticno raste hp brez d bi se filu vec k ma zvezdic bol hitrej raste na to nalasc pozablajo usi mediki
edini nasprotnik za dobrega medika je dobr medik al pa dobr snajper I love u guys!! ni boljsih k snajp
bah.... RTCW spilam eno leto aktivno v klanih... ni boljsga spila za spectatat na racunalniku (WTV - wolf razlicia HLTV) kot je RTCW... zakaj... ker je enostavno to hitra igra polna skilla & taktike... v ETju tega enostavno ni... igra je ze tko pocasnejsa potem pa se te mine, rifelce, MGji in tako sranje upocasnujejo igro se bolj... po moje bo to igro cez 1 let ze vsak pozabu... potem me pa ti ucis kaj je dobr pr ETju pa kaj ne.... :) pa se neki vsazga noob medica z max XPjeve lahko ubije vsak z mal boljsim aimom oz iznajdlivostjo....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SoLoR ()
MMM: Thanx nisn vedo.
JaKaZc ::
Fantje naucte solorja igrt da ...
Uglavm rifle sux pomoje najbl bedn orozje ustrelis 100m mem pa ga ubije beda od bede lotto na visku...
glede medikov je pa tkole usak "dr3k" ne more bit medic itq ga ubijes ce mas aim 2 hsja poje :D , in toj to res da je medic mal chit model k mas lohk 160 helta ce mas use nabildan sam to itq nima veze tolk helta mas ce si dobr, pa itq se da ubit tud tak folk k majo 160 helta sam pac mors znat strelat.
Drgac je pa use solor povedov :D
Lp ...
Uglavm rifle sux pomoje najbl bedn orozje ustrelis 100m mem pa ga ubije beda od bede lotto na visku...
glede medikov je pa tkole usak "dr3k" ne more bit medic itq ga ubijes ce mas aim 2 hsja poje :D , in toj to res da je medic mal chit model k mas lohk 160 helta ce mas use nabildan sam to itq nima veze tolk helta mas ce si dobr, pa itq se da ubit tud tak folk k majo 160 helta sam pac mors znat strelat.
Drgac je pa use solor povedov :D
Lp ...
Srecata se inzenjr z 120hp in medik 160hp z istim skillom oz. ejmingom. Kdo je v prednosti ? inzenjr ? Jok brate inznjr pusne po celi crti.
pusti ti noob medike jst primerjam dobre igrauce z dobrim ejmingom. tko d ne me ucit gdo ma prednost. 1v1 ma medic ocitno prednost pred drugimi.
primer :
sm inzenjr znajdem se pred medikom k me skor zmeri ubije, mi dopi... sam se dam v medika in tipo pusne po celi crti (ja spet po celi crti ) pol se pa tipo cudi kako je to mozno.
Pa ne mi govort ce clouk ni spilau RTCW ne bo obvladu ET scene, pa ce clouk ne igra v klanih ware d nc ne ve zakaj se gre. Bullshit!! vaznu je d ves kaj mors delt in se zavedt okolice pa skil met, d ne pozabmo pa ne mi najedat jaz igram RTCW od negdaj in jaz igram ware. So what! V warih itak poznas celo svojo ekipo in kako funkcjonjra kar na publiku ni sans d se tu zgudi .
pusti ti noob medike jst primerjam dobre igrauce z dobrim ejmingom. tko d ne me ucit gdo ma prednost. 1v1 ma medic ocitno prednost pred drugimi.
primer :
sm inzenjr znajdem se pred medikom k me skor zmeri ubije, mi dopi... sam se dam v medika in tipo pusne po celi crti (ja spet po celi crti ) pol se pa tipo cudi kako je to mozno.
Pa ne mi govort ce clouk ni spilau RTCW ne bo obvladu ET scene, pa ce clouk ne igra v klanih ware d nc ne ve zakaj se gre. Bullshit!! vaznu je d ves kaj mors delt in se zavedt okolice pa skil met, d ne pozabmo pa ne mi najedat jaz igram RTCW od negdaj in jaz igram ware. So what! V warih itak poznas celo svojo ekipo in kako funkcjonjra kar na publiku ni sans d se tu zgudi .
Wox ::
Človek se lahko samo nasmeje.
SIcer pa, kaj se dogaja s Slo-lanparty srežnikom? Zadnje cajte je ping ogromen.
Medic ma v bistvu z razlogom tolko HP, ker bi naj svoje soigralce revival/zdravil in ker se takrat ne more branit rabi vec heltha, da ostane ziv. Je pa res da velika vecina medicov ne opravlja svoje ga dela zadovoljivo
Mah.. eni mal preveč jamrate... en je še clo reku, da so granate bedne... granate so zakon! :)
Itak, da te lohka inziner z riflom ubije čist po sreči, z malo skila te ubije večkrat, a niti približno ne tolikokrat kot ti njega z mp40. :)
Ko enkrat fali z granato (po mojem mnenju se ji je dost lažje umaknit kot dobro pomerjenemu panzerju) je najebal. :)
No itak morm pa RTCW multiplayer probat, ker ga vsi "old sk00l" neki hvaljo skos.
Takrat ko je bil ta popularen sem bil še UT frik, tko da sem ga zamudil. :)
Itak, da te lohka inziner z riflom ubije čist po sreči, z malo skila te ubije večkrat, a niti približno ne tolikokrat kot ti njega z mp40. :)
Ko enkrat fali z granato (po mojem mnenju se ji je dost lažje umaknit kot dobro pomerjenemu panzerju) je najebal. :)
No itak morm pa RTCW multiplayer probat, ker ga vsi "old sk00l" neki hvaljo skos.
Takrat ko je bil ta popularen sem bil še UT frik, tko da sem ga zamudil. :)
daaaa... tooo... RTCW rox :D evo ena dobra stvar ETja... nekater folk bo zacel na novo RTCW igrat... jih poznam ze ene par takih ki so igral ET pa potem probal RTCW, sedaj pa skor sam se to igrajo... btw ce ma kdo kake probleme RTCW/ET naj pride na quakenet #insane.rtcw pa jih bomo probal rest ;)
Luc ::
Solor koga pa hočeš kle prepričat da je RTCW boljši od ET ? Nas ali v bistvu sebe???
No back to ET..
Ja zadnje čase kr precej igram. Zadnjič bil ne enem serverju tujem in je en model dobil 3 star general..v vseh kategorijah je mel vse zvezdice (battle sense, inžinirc, covert, medic, ..) kaj takega še nisem videl.
No kr me malo jezi, da kr precej ljudi preveč res strmi k XP-jem. In kdo jih bo več pokillal.. Želim si več teamplaya res.
Recimo če je treba tank popravit v sobi z banko, je treba juriširat na tank gor pri Nemcih..pa čeprav te 15x pihnejo. 16 rata. Ampak ostali se raje okoli pobijajo..ko bi te vsaj krili..
Pa včasih če ni nobenega medica, pač grem jaz, čeprav ga ne igram rad. Eni pa skoz sam eno in isto.
Drugače pa napake, ki jih veliko vidim :
- soldier : k ti gre tip s flamethrowerjem
- medic : mam še 5HP in on me gre zdravit s škatlami , namesto da me ubije
- inžinirc : mine postavlja okoli našega spawna..?!
- covert : vzame obleko od medica v roki ma pa brzostrelko z dušilcem :)
No back to ET..
Ja zadnje čase kr precej igram. Zadnjič bil ne enem serverju tujem in je en model dobil 3 star general..v vseh kategorijah je mel vse zvezdice (battle sense, inžinirc, covert, medic, ..) kaj takega še nisem videl.
No kr me malo jezi, da kr precej ljudi preveč res strmi k XP-jem. In kdo jih bo več pokillal.. Želim si več teamplaya res.
Recimo če je treba tank popravit v sobi z banko, je treba juriširat na tank gor pri Nemcih..pa čeprav te 15x pihnejo. 16 rata. Ampak ostali se raje okoli pobijajo..ko bi te vsaj krili..
Pa včasih če ni nobenega medica, pač grem jaz, čeprav ga ne igram rad. Eni pa skoz sam eno in isto.
Drugače pa napake, ki jih veliko vidim :
- soldier : k ti gre tip s flamethrowerjem
- medic : mam še 5HP in on me gre zdravit s škatlami , namesto da me ubije
- inžinirc : mine postavlja okoli našega spawna..?!
- covert : vzame obleko od medica v roki ma pa brzostrelko z dušilcem :)
Luc jao... dobil si me.... kr naj ti moji teammati povejo kaj si mislm o ETju pomoje je to se vse milo kar pisem ;)... kar se tice tistega generala... ni problem vse to dobit ce je server nastavljen na 6 maps campain :)
wesolc ::
Hum...Luc dvomim da si tolk preigral RTCWja in ETja kot ga je Solor in jaz... Sam osebno nimam veliko za povedat proti ETju, sam je pa dejstvo da je RTCW dosti bolj dinamicna igra kot ET.
2. glede generala ti je solor odgovoru
3. glede XPja v RTCWju ni problemov, ker ga ni in so vsi igralci vec ali manj enakovredni od zacetka do konca igre. Zaradi tega v RTCWju pride tudi do vecjega teamplaya, ker folk ne gleda samo na XP... - to je se 4. tocka :]
5. w00t?! hum...lohk ti jih nastejem se ene 50...
quote: " Solor koga pa hočeš kle prepričat da je RTCW boljši od ET ? Nas ali v bistvu sebe??? "
Probaj...preigraj...pa bos zbrisal ET :P Kaj pa ves, mogoce bos cez mesec eden tistih, ki jih omenja Solor. Spilali ET...probali RTCW...spljuvali ET ;]
lp, insAne*w3solc
2. glede generala ti je solor odgovoru
3. glede XPja v RTCWju ni problemov, ker ga ni in so vsi igralci vec ali manj enakovredni od zacetka do konca igre. Zaradi tega v RTCWju pride tudi do vecjega teamplaya, ker folk ne gleda samo na XP... - to je se 4. tocka :]
5. w00t?! hum...lohk ti jih nastejem se ene 50...
quote: " Solor koga pa hočeš kle prepričat da je RTCW boljši od ET ? Nas ali v bistvu sebe??? "
Probaj...preigraj...pa bos zbrisal ET :P Kaj pa ves, mogoce bos cez mesec eden tistih, ki jih omenja Solor. Spilali ET...probali RTCW...spljuvali ET ;]
lp, insAne*w3solc
Mene pa zanima zakaj se na proteusu nic ne igrajo nove mape? Tote standardne so ze tecne postale
Pa ce mogoce ma kdo kak demo od clanwara, oiroma ve kje lahko dobim?
zakaj meni all seein eye najde sm 26 serverjev?
kje pa a to pod wolfensteinom k se mi odpira spodaj-tam nimam nic odkljukano ce pa kej odkljukam pol pa mi filtrira tistih 26 serverjev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingec ()
MadMicka ::
pod "Modifiers" mas se "ping", "pass", "players", "countrys" itd...poglej pa se mapce, punkbuster, friendlyfire, balanced teams, antilag,
odkluki sam evropo, pa ping pod 100, ce mas adsl, pa punkbuster on, pa antilag on, pa friendlyfire on, ostalo mej prazn, pa veselo fraganje
odkluki sam evropo, pa ping pod 100, ce mas adsl, pa punkbuster on, pa antilag on, pa friendlyfire on, ostalo mej prazn, pa veselo fraganje
ferjan ::
mimogrede...se mi zdi, da vsi skupi mal preveč teoretizirate in premal igrate. Moj nick je "Neptun [SLO]" ...se vidmo v bitki.
Matek ::
hehehe, kihc, od kje ti ta crosshair (križec za nacilat)
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Kihc: je ze bla pozna ura pa se je igri mal zmesalo :)
Danes sem uspel izvest strafe jump prek zida na oasis mapi! Zaj pa me zanima vaso mnenje. Ali je to nova taktika al samo nevsecen cheat?
Danes sem uspel izvest strafe jump prek zida na oasis mapi! Zaj pa me zanima vaso mnenje. Ali je to nova taktika al samo nevsecen cheat?
Kihc... priporočam, da si malček povečaš svetlost... s tem si zelo izboljšaš vidljivost. Res je, da včasih pol kake zadeve izgledajo nenaravno, tako da moraš izbirat med lepoto in funkcionalnostjo... Pa mal zavaljen merilnik maš :)
Drugač pa še nism tazga buga vidu...
Drugač pa še nism tazga buga vidu...
Sem vedu, da se bo kdo s takim configom uglasu... :)
En folk nima mere.... *kof* MAIL *kof* ;)
En folk nima mere.... *kof* MAIL *kof* ;)
Ej ljudje jaz nevem kak lahko vi s takim cfg spilate. Mene bi zacele oci po 5 min bolet.
Vassili Zaitsev ni uporablal nomenih modifikacij razen teleskopa, pa jebil najboljsi strelec kar jih je Potem lahko tudi jaz z normalnimi nastavitvami fragam kot veliki.
kihc ::
Najprej sorry za zamudo vsem
@MMMato glede krizca - imam majhen problem z to igro, namreč velikokrat, ko grem iz igre se mi igra nekako sesuje in ko jo naslednjič poženem imam vse nastavitve grafike na default, tako da morem vse na novo nastavit, pa sedaj včasih probujem nove krizce.
Sicer pa imam ponavadi pikico kot MrX ali pa en čisto mali krizec.
Glede tistega configa pa se popolnoma strinjam z ]fusion[ - om, Vasilij Zajcef ni imel nobenega gama correxna .
Tistih configov sem videl že ogromno, tudi take kjer so ven pobrani vsi nepotrebni elementi (drevesa itd...), samo dokler igram Enemy Territory zaradi zabave si 100% ne bom delal snega tam kjer ga ni treba.
Čeprav pa priznam, da mi zadnje čase zelo žrejo živce tile configi ter scripte, ker preprosto ponoriš, ko si skrit za skalo in z 'ta hudo' snajperko komaj vidiš ljuda, potem te pa on v 2 strelih ubije
@MMMato glede krizca - imam majhen problem z to igro, namreč velikokrat, ko grem iz igre se mi igra nekako sesuje in ko jo naslednjič poženem imam vse nastavitve grafike na default, tako da morem vse na novo nastavit, pa sedaj včasih probujem nove krizce.
Sicer pa imam ponavadi pikico kot MrX ali pa en čisto mali krizec.
Glede tistega configa pa se popolnoma strinjam z ]fusion[ - om, Vasilij Zajcef ni imel nobenega gama correxna .
Tistih configov sem videl že ogromno, tudi take kjer so ven pobrani vsi nepotrebni elementi (drevesa itd...), samo dokler igram Enemy Territory zaradi zabave si 100% ne bom delal snega tam kjer ga ni treba.
Čeprav pa priznam, da mi zadnje čase zelo žrejo živce tile configi ter scripte, ker preprosto ponoriš, ko si skrit za skalo in z 'ta hudo' snajperko komaj vidiš ljuda, potem te pa on v 2 strelih ubije
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10439 (5162) | Kenpachi |
⊘ | Večigralstvo za začetnike :]Oddelek: Igre | 52150 (25486) | Tilen |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15696 (9357) | Tilen |
» | nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4223 (3591) | Deathlike M Tito |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8997 (6078) | frenk |