Forum » Igre » Wolfenstein - Enemy Territory
Wolfenstein - Enemy Territory
Gozdar ::
Hello. En ful bedn problem mam, k mi pozre ful zivcev :)
Kolega ima ADSL in pri njemu preko routerja igrava ET. Ze tko se ful tezko oba connectava (najveckrat rata, ce oba isto sekundo prtisneva Connect), pol pa ful dostkrat pride do "Connection interrupted", al pa naju oba po eni uri vrze dol. Sux. Kaj se da nardit?
Aja, pa ful je cudn, ce isceva serverje "in game", pol jih vedno vidi samo en.
Hm, a je mozno kej od tega: tezave zarad dinamicnega IP-ja? Zarad Tiny Personal firewalla? Zarad cudnega deljenja bandwidtha, ko zgleda, da ima enkrat eden ves bandwidth, drugic pa drug?
Svasta, dejte plis pomagat, najbolj znorim, k si naberem skill-a, pol nama pa obema frizne :(
THANKS!
Kolega ima ADSL in pri njemu preko routerja igrava ET. Ze tko se ful tezko oba connectava (najveckrat rata, ce oba isto sekundo prtisneva Connect), pol pa ful dostkrat pride do "Connection interrupted", al pa naju oba po eni uri vrze dol. Sux. Kaj se da nardit?
Aja, pa ful je cudn, ce isceva serverje "in game", pol jih vedno vidi samo en.
Hm, a je mozno kej od tega: tezave zarad dinamicnega IP-ja? Zarad Tiny Personal firewalla? Zarad cudnega deljenja bandwidtha, ko zgleda, da ima enkrat eden ves bandwidth, drugic pa drug?
Svasta, dejte plis pomagat, najbolj znorim, k si naberem skill-a, pol nama pa obema frizne :(
THANKS!
moj_nick ::
A mi lahko kdo prosim pove kaj nardi tista rdeča injekcija pr medicu, k si jo vbrizgaš sam???
tnx
tnx
Matek ::
10 sekund mas poln stamina bar (lahk skaces in sprintas neomejeno) pa 10 sekund ti pol manj moci poberejo ce te strelajo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
]Fusion[ ::
Spoh kdo uporabla adrenalin v ET? Jaz sn ga samo parkrat uporabo pa se to po nesreci
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Jes ga, ce ga dobim, recimo za rushat v banko, lahk kake tri, stiri ce mi rata komot sklatim pa vzamem zlato.
element ::
Adrenalin je dobr za radar parts, ko prideš do njih pa se pičiš in pol šprint do tovornjaka,... v drugih mapah ga pa ne uporabljam. V gold rushu ne zato ker ponavadi še ni dost XP
Hmm, mogoce bom mogo malo premislit o uporabnosti adrenalina.
Deathlike M Tito ::
http://stegel.net/phpBB2/index.php
koncnu mamo postavljen forum Sudio Proteus game server kjer ga lahko kritizirate, hvalite al pa svetujete.
fusion glede map bi blu dobru d bi kej npisu na nasem forumu d vidi se durgi admin da je folk k hoce nove mape
ker jst sm za nove mape ker so mi stare ze jaku dougcasne
koncnu mamo postavljen forum Sudio Proteus game server kjer ga lahko kritizirate, hvalite al pa svetujete.
fusion glede map bi blu dobru d bi kej npisu na nasem forumu d vidi se durgi admin da je folk k hoce nove mape
ker jst sm za nove mape ker so mi stare ze jaku dougcasne
do what i say not what ive done!
@Dethlike
Ok Grem tja tezit...
Ok Grem tja tezit...
A je se kdo dozivu da ce je pr dougu v limbotu ga je dol s serverja vrglu?
Roadkill ::
Men se je zgodilo, da sem se spawnal 14 sekund pred uradno okrepitvijo... kar enrkat sred igre.
Nekajkrat se mi je zgodilo, da sem dobil XP, ko sem fental soigralca... :)
Se mi je ze zgodlo, da mi je napisalo "10s until inactivity kick" takoj ko sn priso v igro :P
LOL, Zaj mas izgovor za tk
LOL, Zaj mas izgovor za tk
To je blo ponavad ko sem se igral z PF... pa sem fental enga njihovega pa dva svoja, pa dobil kup XPja :)
BaRtMaN ::
Danes sem videl, kako sta 2 klanovca nastavila dinamit v siwa oasis. od zunaj je eden skočil na izbočen zidek, inžinir pa nanj in vrgel dinamit na okensko polico. Now that's team work!
kihc ::
@BaRtMan: lol
- En funny filmček z enega treninga med THC in [SI].
Hope you will like it.
Panaza_rOx_lol.avi [cca 4 MB ]
Bom v kratkem poskusil zdivxat tisto bartmanovo čudo, kako smo enkrat mi nastavli dinamit.
Aja filmček je na voljinem serverju, tako da kakih megabitnih downloadav ne pričakovat.
- En funny filmček z enega treninga med THC in [SI].
Hope you will like it.
Panaza_rOx_lol.avi [cca 4 MB ]
Bom v kratkem poskusil zdivxat tisto bartmanovo čudo, kako smo enkrat mi nastavli dinamit.
Aja filmček je na voljinem serverju, tako da kakih megabitnih downloadav ne pričakovat.
Mja, zadaj ni nobena novost plantat, sam po Clanbase pravilih lahko to počneta samo 2, tako da kolk vem se na North ne da, ker morajo bit trije (je mal višje).
BaRtMaN ::
MadManMato: pa ravno na severni top ga je namestil. Ciljal je na polico, ni ga direkt položil.
Dinamit primeš v roko (prav nenavadno tiktaka...) pol pa skočiš in vržeš.... Pol morš pa skakat da ga fusaš.
Sam še usen mi ta fora ni všeč. :)
Sam še usen mi ta fora ni všeč. :)
Ce je kak pameten inzenjr bo postavu tudi tam kake mine al pa pameten field ki bo usake tolko pogledu ce se kej dugaja tm zadi in vrgu airstrike al pa artelery suport kter pride brez opozorila al pa kak pameten k bo se dru d uzad deljo piramido pa molu d ga bo kak pameten uslisu kar je zelo retko te dni
kihc ::
south_gun_dinamit.avi [1,2 mb]
@deathlike če boš natančno pogledal, boš videl da smo inženirja prehiteli.
@deathlike če boš natančno pogledal, boš videl da smo inženirja prehiteli.
ce bi ble mine tam nebi se tako veselili plantanja
Aha, ja mozno da se da z roba, ja. Ker s tal se ne. Mormo pa to zvadit pol, ok. Drugac pa vem kako se planta zadaj.
Mine morjo bit tko postavljene, da sploh noben zadaj ne pride, ker če zravn topa postavš mino lohka cela piramida stoji na mini, plantajo dinamit in defusajo mino...
To folk napako dela, k zravn objectivov postavlja mine... inziner zmeri lohka postav dinamit/zgradi oviro in pol še mino defuza...
Al pa ko folk pri fueldumpu postav 6 min okol samega fuel dumpa... znotraj ograde. Čisti kretenizem. Sploh v prvem delu igre, ko je najbolj vrjetn scenarij CVO z obleko in inziner ki prideta na streho in inziner skoči direktno na rezervoar, brez da bi se tal spoh dotaknil.
V vsakem primeru pa ti mine takrat nič ne pomagajo, saj lahko CVO vse v miru preišče in mine uniči...
To folk napako dela, k zravn objectivov postavlja mine... inziner zmeri lohka postav dinamit/zgradi oviro in pol še mino defuza...
Al pa ko folk pri fueldumpu postav 6 min okol samega fuel dumpa... znotraj ograde. Čisti kretenizem. Sploh v prvem delu igre, ko je najbolj vrjetn scenarij CVO z obleko in inziner ki prideta na streho in inziner skoči direktno na rezervoar, brez da bi se tal spoh dotaknil.
V vsakem primeru pa ti mine takrat nič ne pomagajo, saj lahko CVO vse v miru preišče in mine uniči...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Roadkill ()
sam kako cs dopovedt folku kako naj stavi mine ce jih da tik pred stopnice al pa pr 2h gunih na prehod ku lohku po zidku mimo prides. Pac folk ne zna kot sm ze prejsnic povedu tudi v pr minah rabs skill.
dns sm prvikrat use 3 mape pantzu in sm dobu 4 zvezdice za solderja sam pa nism vedu d se dobi takrat MPja al pa tompsona pol je blu pa use lazje
dns sm prvikrat use 3 mape pantzu in sm dobu 4 zvezdice za solderja sam pa nism vedu d se dobi takrat MPja al pa tompsona pol je blu pa use lazje
Rajt I am MARSHAL TITO!
Sreco si meu d sm se igrou s pantzem ker mi je drugo ze ratlu dougcajt.
Viva snajperjii, viva pantzerji, viva flejmerji, viva mortarji!!!! Brez njih bi biu dougcajt
Sreco si meu d sm se igrou s pantzem ker mi je drugo ze ratlu dougcajt.
Viva snajperjii, viva pantzerji, viva flejmerji, viva mortarji!!!! Brez njih bi biu dougcajt
mich ::
A obstaja kaksna nastavite, da mi nebi avtomatsko zacelo snemat. Ko grem na določene serverje mi kar sam od sebe snema pol moram pa v konzoli tipkat...stoprecord..
Prav tako mi igra sama spreminja resolucijo, ko de konektam mam 800X600, pol pa spet system ...change resolution in tako naprej............
Prav tako mi igra sama spreminja resolucijo, ko de konektam mam 800X600, pol pa spet system ...change resolution in tako naprej............
Mogoče ma to kej vezo, da ETpro serverji berejo nastavitve iz drugega .cfg ja... to je men kr precej preglavic povzročalo preden sem pogruntal...
Sem šele po dveh tednih opazil, da imam na Proteusu 2.5 na SLP pa 5.0 občutljivost miške. :))
Sem šele po dveh tednih opazil, da imam na Proteusu 2.5 na SLP pa 5.0 občutljivost miške. :))
koncno sm presegu tisto magicno mejo 1000 xp v 3eh mapah
pa nism igrou zase ampak za team
pa nism igrou zase ampak za team
VuLc4n0 ::
Meni pa med serverji ne najde proteusa. Včeraj sem igral na njem pa sem ga dal med priljubljene danes pa ga tam več ni.
Any ideas?
Any ideas?
http://christinalake.cjb.net
En nice trickjump movie. Sicer je 128Mb, apak vreden ogleda. klik
Prive 2 min je samo uvod...
Prive 2 min je samo uvod...
A mi lahko kdo pove IP naslov od proteus serverja, ker ga tudi ASE ne najde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Deathlike M Tito ()
SoLoR ::
Ta movie je naredu n2y iz klana plan-b, ki je bil eden najboljsih klanov svoj cas v RTCWju... tko da model itak da obvlada ;)
Finta je v bistvu strafe jumping pa mx fps si mors spremenit, samo se ne spomnim vec na kero vrednost.
Edini jump ki ga vem izvest je oni prek zida na oasis mapi(ta lazji )
Edini jump ki ga vem izvest je oni prek zida na oasis mapi(ta lazji )
ip proteusa: 212.103.15641:27960
Ok za vse neinformirane :
ce hocete na SloLanParty spilat morate v etpro configu spre menit:
seta r_ati_truform_tess "0"
in
seta r_ati_fsaa_samples "0"
tak kot je tu
Lahko pa v igri odprete konzolo in napisete:
/r_ati_fsaa_samples 0
/ r_ati_truform_tess 0
ce hocete na SloLanParty spilat morate v etpro configu spre menit:
seta r_ati_truform_tess "0"
in
seta r_ati_fsaa_samples "0"
tak kot je tu
Lahko pa v igri odprete konzolo in napisete:
/r_ati_fsaa_samples 0
/ r_ati_truform_tess 0
Drugac vam pise neke Warninge pol pa te dol vrze. Je pa zato ker je server config po CB pravilih. Mas pa na SLP strani tudi novico.
Upam da server ne bo vec tak prazen.
Upam da server ne bo vec tak prazen.
MrX ::
za tiste ki redno obiskujete SLP in Studio-proteus
zelo enostavno refreshanje info o serverju.
DOWNLOAD
zelo enostavno refreshanje info o serverju.
DOWNLOAD
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
No ker me med igranjem igre same nihče ne posluša bom vprašal tule!
Zanima me mapa fuel dump in sicer kaj se zgodi če se tank na sredi mosta ustavi, nato pa most raznese? A ste že probali to?
Zanima me mapa fuel dump in sicer kaj se zgodi če se tank na sredi mosta ustavi, nato pa most raznese? A ste že probali to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Enemy Territory: Quake Wars (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10439 (5162) | Kenpachi |
⊘ | Večigralstvo za začetnike :]Oddelek: Igre | 52150 (25486) | Tilen |
» | Večigralstvo za začetnike :] - vprašanja, predlogi, pohvale, ... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15696 (9357) | Tilen |
» | nova kampanija na SP serverju za ET.... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4223 (3591) | Deathlike M Tito |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8997 (6078) | frenk |