Forum » Programska oprema » N U J N O - Problemi z imac ibook
N U J N O - Problemi z imac ibook
viper ::
Evo vprašanje od mojega frenda:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Situacija: Imamo notebook mislim da je powermac 4.2( mislim da ima 400mhz, dvd, cdrw, 128 rama, 20 gb diska, 8mb grafa). Problem je sicer sledec:ker je imala zadeva instalirano francosko verzijo os 9.2.2 (mislim), sem nekaj stikal po mreznih nastavitvah in comp je nakako zmrznil.. nekako.. mislim mis se je se gibal, vendar nisem mogel zapreti okna ali odpreti novega ali karkoli... in ker nisem vedel kako se restarta.. pazi to .. sem potegnu baterijo ven.. pa se je lepo restartal.. in kaj : izpise Panic(cpu=0,driver not found)..en kup cifer..pa spet na koncu panic! Torej zanima me,ce sem kar verjetno sem, vsul os? in kako za svetega k.... naj ga nazaj postavim..
Vsaka tudi nepomembna informacija dobrodosla..
Pa hvala vsem za trud.. aha, there is time limit.. do petka!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce kdo kej ve naj pomaga, prosim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Situacija: Imamo notebook mislim da je powermac 4.2( mislim da ima 400mhz, dvd, cdrw, 128 rama, 20 gb diska, 8mb grafa). Problem je sicer sledec:ker je imala zadeva instalirano francosko verzijo os 9.2.2 (mislim), sem nekaj stikal po mreznih nastavitvah in comp je nakako zmrznil.. nekako.. mislim mis se je se gibal, vendar nisem mogel zapreti okna ali odpreti novega ali karkoli... in ker nisem vedel kako se restarta.. pazi to .. sem potegnu baterijo ven.. pa se je lepo restartal.. in kaj : izpise Panic(cpu=0,driver not found)..en kup cifer..pa spet na koncu panic! Torej zanima me,ce sem kar verjetno sem, vsul os? in kako za svetega k.... naj ga nazaj postavim..
Vsaka tudi nepomembna informacija dobrodosla..
Pa hvala vsem za trud.. aha, there is time limit.. do petka!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ce kdo kej ve naj pomaga, prosim.
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!
Road Runner ::
prvo kot prvo kdo je ta clovek ki se to ne ve kaksn racunalnik ima?
drugace pa
boota nj z install cdja (drzis "c" ko se racunalnik boota, in je cd v pogonu, cd pogon se odpre ko bootas ce drzis miskin gumb) in pol kokr je al je treba na nov instalerat al lohk sam nekak poprav instalacijo
sploh pa kako da se uporablja os 9?
drugace pa
boota nj z install cdja (drzis "c" ko se racunalnik boota, in je cd v pogonu, cd pogon se odpre ko bootas ce drzis miskin gumb) in pol kokr je al je treba na nov instalerat al lohk sam nekak poprav instalacijo
sploh pa kako da se uporablja os 9?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čez dober teden prihaja macOS SierraOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15857 (12775) | matijadmin |
» | PS2 kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51541 (18058) | kiFni |
» | Nujno mac os problemOddelek: Operacijski sistemi | 3960 (3575) | Adrijan0 |
» | Apple se boji PC platforme (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 9420 (8034) | borchi |
» | Zagon Linuxa iz cdjaOddelek: Programska oprema | 1198 (1080) | kinca |