Forum » Kaj kupiti » DX naročilo
DX naročilo
detroit ::
Pozdravljeni
na dx sem naročil neke stvari in za vse piše da so bile odposlane.
http://imgur.com/sHjlc38
Dobil sem za enkrat samo eno zadevo, pa me zanima zakaj ni tracking številk za vse pakete (npr 5. in 6.)
Artikel 5. sem že dobil sicer, paket 1. je bil poslan na slovaško....:)
na dx sem naročil neke stvari in za vse piše da so bile odposlane.
http://imgur.com/sHjlc38
Dobil sem za enkrat samo eno zadevo, pa me zanima zakaj ni tracking številk za vse pakete (npr 5. in 6.)
Artikel 5. sem že dobil sicer, paket 1. je bil poslan na slovaško....:)
Skero
Magic1 ::
Kje imaš ti voljo čakat na DX. Meni so se totalno zamerili, ker nimajo skoraj nobene realne zaloge, na koncu pa še šparajo s poštnino, kar na koncu privede do nerazumno dolgih dobavnih rokih.
Kot lahko vidiš v svojem primeru, so imeli res na zalogi le dva izdelka in sta bila kmalu odposlana. Ostali so še na poti, ker so bili poslani kasneje, zadeve brez trackinga pa najverjetneje še niso bile poslane. Kljub temu, da je najverjetneje pisalo, da so na zalogi.
Poleg tega so velikokrat mnogo dražji, kot identični artikli na ebayu in njihov support je kar pain in the ass.
Kot lahko vidiš v svojem primeru, so imeli res na zalogi le dva izdelka in sta bila kmalu odposlana. Ostali so še na poti, ker so bili poslani kasneje, zadeve brez trackinga pa najverjetneje še niso bile poslane. Kljub temu, da je najverjetneje pisalo, da so na zalogi.
Poleg tega so velikokrat mnogo dražji, kot identični artikli na ebayu in njihov support je kar pain in the ass.
Magic
detroit ::
Ja močno voljo imam...hehe not. Zadeve piše da so bile vse poslane. Še ena ideja mi je padla na pamet in to da se prek normalne pošte pošilja (oz neke čajniz) in nima trackinga.
Imaš prav, support ne spljoh.
Imaš prav, support ne spljoh.
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 188526 (13241) | tikitoki |
» | DealExtreme - poceni gadgeti (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 325434 (70519) | Karen |
» | Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31448 (25475) | darkolord |
» | computeruniverse.net - kako dolgo se čaka?Oddelek: Kaj kupiti | 5854 (3898) | darkolord |
» | Ebay nedobljeno blago !Oddelek: Kaj kupiti | 4383 (3169) | Apofis |