Forum » Igre » God of War 4
God of War 4
oo7 ::
scipascapa ::
Nikjer ne piše, ampak ziher sem nabil nekje 25 ur....za 100% in platino mi še manjka....
Vazelin ::
igral 6 ur brez predaha
sem prišel v goro. s takim tempom bom porabil vsaj nekje 35 ali 40 ur.
boji in art design je dobesedno nor. taki rich man Darksiders Moram mal ustavit igranje da ne bo prehitro konec. Bi rad imel kak teden, dva zabavo
je kdo zasledil budget te igre?
sem prišel v goro. s takim tempom bom porabil vsaj nekje 35 ali 40 ur.
boji in art design je dobesedno nor. taki rich man Darksiders Moram mal ustavit igranje da ne bo prehitro konec. Bi rad imel kak teden, dva zabavo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Nisem še nikjer videl. Bi pa rekel tam od 30-50 mio $ ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Damn kako je to noro dobra igra. Danes sem igral nekje 8 ur
Najbolj do sedaj sem se zajebaval z eno dvižno ploščadjo, kjer je timer in ti gori skočijo sovražniki. Tam pri zadnjem setu sem mislim da ponavljal nekje 8x. Mislim, da je tista ploščad ena težjih stvari do sedaj v igri in malo me je imelo že, da bi prestavil na nižjo težavnost.
Fajti so res noro dobri. Nabor sovražnikov je res noro razkošen. Malce nazaj sem imel boss fajt z Magnijem in Modijem.
To je res must play igra Upam, da je do konca vsaj še 10 ur tako je dobro. Z lahkoto kandidat za GOTY
Se moram ustavit, da ne bo prehitro konec :/
Najbolj do sedaj sem se zajebaval z eno dvižno ploščadjo, kjer je timer in ti gori skočijo sovražniki. Tam pri zadnjem setu sem mislim da ponavljal nekje 8x. Mislim, da je tista ploščad ena težjih stvari do sedaj v igri in malo me je imelo že, da bi prestavil na nižjo težavnost.
Fajti so res noro dobri. Nabor sovražnikov je res noro razkošen. Malce nazaj sem imel boss fajt z Magnijem in Modijem.
To je res must play igra Upam, da je do konca vsaj še 10 ur tako je dobro. Z lahkoto kandidat za GOTY
Se moram ustavit, da ne bo prehitro konec :/
Zgodovina sprememb…
nisem vedel, da igra ratuje dejansko čedalje boljša
igra je dejansko mojstrovina. čudovita zmes odličnega fajtanja, prelestnih okolij (sicer mrtvih, praznih), ogromnega števila sovražnikov. Totalen AAA špil.
Tam tam z RE4. Tistega sem tudi špilal po 8 ur v šusu Kar precej me na Darksiderse (enka mi je bila odlična) spominja med drugim.
Ta prehod v nordijsko mitologijo je serijo odlično obudil.
igra je dejansko mojstrovina. čudovita zmes odličnega fajtanja, prelestnih okolij (sicer mrtvih, praznih), ogromnega števila sovražnikov. Totalen AAA špil.
Tam tam z RE4. Tistega sem tudi špilal po 8 ur v šusu Kar precej me na Darksiderse (enka mi je bila odlična) spominja med drugim.
Ta prehod v nordijsko mitologijo je serijo odlično obudil.
Ja nordijska mitologija je zelo zanimiva sploh pa lokacije v igri.
Ko boš pa preigral to igro ti pa priporočam igro TLOU če je slučajno še nisi preigral.
Ko boš pa preigral to igro ti pa priporočam igro TLOU če je slučajno še nisi preigral.
Zgodovina sprememb…
TLOU je kar podoben GOW samo druga tematika
Saj imamo temo pa si lahko prebereš kaj o TLOU igri: https://slo-tech.com/forum/t553118/0
Saj imamo temo pa si lahko prebereš kaj o TLOU igri: https://slo-tech.com/forum/t553118/0
Zgodovina sprememb…
Tr0n ::
Nov dan, nov GoW patch.
Mislim, da sem malce prevec exploral in delal side stuff. Sem 2 levela visji od story enemijev.
Mislim, da sem malce prevec exploral in delal side stuff. Sem 2 levela visji od story enemijev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
BivšiUser2 ::
Ta špil pa je noro dober, le navadit se je treba (celo na hard), da to ni več tisti nepremišljen button mashing.Se komu obična plejka fejst pregreva, ker pri meni je vent vedno na 100%.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
BivšiUser2 je izjavil:
Se komu obična plejka fejst pregreva, ker pri meni je vent vedno na 100%.
Ja je kar glasno in vroče.
Berserker ::
Evo jaz imam špil že kak teden doma, ampak bom prvo raje preigral vse predhodnike (še Betrayal). Za ps2 in psp sem celo naštimal emulatorje.
Prejšni deli na easy mogoče. Potem pa te že na normal špil prisili, da delaš premišljene poteze, ker se težavnost na čase kr svinjsko dvigne. Sovražniki pa znajo tudi udarit nazaj, ko jih tepeš.
BivšiUser2 je izjavil:
Ta špil pa je noro dober, le navadit se je treba (celo na hard), da to ni več tisti nepremišljen button mashing.Se komu obična plejka fejst pregreva, ker pri meni je vent vedno na 100%.
Prejšni deli na easy mogoče. Potem pa te že na normal špil prisili, da delaš premišljene poteze, ker se težavnost na čase kr svinjsko dvigne. Sovražniki pa znajo tudi udarit nazaj, ko jih tepeš.
yayo ::
scipascapa je izjavil:
jaz pa iščem god 3 remastered ps4 kje najceneje dobiti?
https://www.gameseek.co.uk/pd/1286860/g...
http://www.bolha.com/racunalnistvo/igri...
yayo ::
Jaz sem pa dons igral demo resident evil 7 in mislim da bo to moja naslednja igra
TLOU je Uncharted brez humorja kjer glavna lika deprešn + safr furata. In kjer je metanje praznh steklenic poglavitni del borbene strategije.
(če se kdo sprašuje zakaj pišem pikra sporočila ob sedmh v nedeljo je razlog ravno ta, da sem na nogah ob sedmih v nedeljo)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
jaz sem vstal ob 6:30 :) god 3 sem že igral, pa nikoli dokončal....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()
Jutri bo bundlan z .19
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
Damn kako je epic ko dobiš rezila igra je čedalje boljša.
Prav noro kako jim je uspelo ustvariti nor fantazijski svet. Ena od iger te generacije konzol for sure. Prav vidiš kako so v random chamber zabili ogromnooo ur
Uni fajti z vitezi z oklepi so noro dobri.
Haha pc master race lahko samo puši qurac
Prav noro kako jim je uspelo ustvariti nor fantazijski svet. Ena od iger te generacije konzol for sure. Prav vidiš kako so v random chamber zabili ogromnooo ur
Uni fajti z vitezi z oklepi so noro dobri.
Haha pc master race lahko samo puši qurac
Zgodovina sprememb…
scipascapa je izjavil:
zadnje valkyrie ni šans, da jo fentam....in to na give me a story :(
A ta valkyra je daleč naprej od unga trolla na mostu?
Moja ocen po 3/4 igre je sigurno jokerjevih 92.
Zgodovina sprememb…
Kje je recimo dober point, da ti je omogočeno, da lahko vse exploraš ( da nisi odvisen od kakega story itema)?
Na začetku tamalega sploh nisem kaj veliko nadgrajeval zdaj pa čedalje bolj saj je neverjetno koristen v boju :)
Delaš stranske misije. Tam okoli jezera jih je polno.
BivšiUser2 je izjavil:
Kje je recimo dober point, da ti je omogočeno, da lahko vse exploraš ( da nisi odvisen od kakega story itema)?
scipascapa je izjavil:
zadnje valkyrie ni šans, da jo fentam....in to na give me a story :(
Imaš premalo razvit lik ?
Jaz skoz tamalga v boju uporabljam. Nonstop lok strelja
No vidiš, ko si prehitro obsojal
a ta antipatični mulc bo vedno okoli kratosa? :/
Zgodovina sprememb…
zelo nabildan sem že, skoraj nivo 8....10-20x sem probal grrrrr.
mulc je zelo uporabljen nadgradite mu vse čim prej itd.
mulc je zelo uporabljen nadgradite mu vse čim prej itd.
pa kakor berem je ta kraljica valkryie optional boss
btw. jaz sem ene parkrat pogrnil pri trolu Mattugr Helsonu, pa uni vitez tako za tem trolom me je ene 5x porejpal Je bil pa, kot se že napisal, daleč najbolj zajeban del tretji respawn na uni vzpenjajoči se ploščadi, ki je časovno omejeno. Igram na drugi težavnosti. Na tretji bi bilo imo brezveze ker bi me boljši mobi sigurno rejpali
V God of War 5 lahko dajo še trola Shintarota
btw. jaz sem ene parkrat pogrnil pri trolu Mattugr Helsonu, pa uni vitez tako za tem trolom me je ene 5x porejpal Je bil pa, kot se že napisal, daleč najbolj zajeban del tretji respawn na uni vzpenjajoči se ploščadi, ki je časovno omejeno. Igram na drugi težavnosti. Na tretji bi bilo imo brezveze ker bi me boljši mobi sigurno rejpali
V God of War 5 lahko dajo še trola Shintarota
Zgodovina sprememb…
Na začetku tamalega sploh nisem kaj veliko nadgrajeval zdaj pa čedalje bolj saj je neverjetno koristen v boju :)
BivšiUser2 je izjavil:
Ja to vem, sam kje dobim zadnji item? A so vse vezane na level Kratosa? Ker sem videl, da npr. do določenih life/rage skrinj ne morem rešiti brez pomoči blades od Exile.
Zaenkrat je sekira kul, me pa zanima, če stil bojevanja primeren za rezila. Bomo videli, ko pridem tja. Trenutno sem svinji sešil žile.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PS3 vs. Xbox 360 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Konzole | 279619 (910) | sfaljk |
» | God of War Ragnarök [God of War 5] (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 36990 (3255) | oo7 |
» | Detroit: Become Human (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12825 (2565) | yayo |
» | Spider-Man [PS4] (Igra leta?)Oddelek: Igre | 4701 (3241) | z3ro |
» | [PS3] God of War 3Oddelek: Konzole | 4140 (2396) | plaz21 |