Forum » Pomoč in nasveti » Namestitev windowsa : kdo, kje ?
Namestitev windowsa : kdo, kje ?
pSP 3004 ::
Pozdravljeni.
Zanima me v okolici oz. relaciji CE in v LJ. Kdo oz podjetja, ki se ukvarja z namešcanjem sistema win. Ker imam trenutno Win 7 Ultimate 64-b. (2,70GHz, RAM 4GB, Intel Pentium). In sem danes želel nadg. na win 10 in je zaznalo, da ni orginal win. In bi želel naložiti win 10. Lahko zasebno ali tukaj predlagate.
Hvala
Lepe praznike
Zanima me v okolici oz. relaciji CE in v LJ. Kdo oz podjetja, ki se ukvarja z namešcanjem sistema win. Ker imam trenutno Win 7 Ultimate 64-b. (2,70GHz, RAM 4GB, Intel Pentium). In sem danes želel nadg. na win 10 in je zaznalo, da ni orginal win. In bi želel naložiti win 10. Lahko zasebno ali tukaj predlagate.
Hvala
Lepe praznike
pSP 3004 ::
Je ni oz. Sem zvedel da je pirats*i. Zato sprasujem. Kje bi lahko oz. Dobil uredil zadevo. Na novo naložil in to win 10 ali prvo 7 in potem nad na 10.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pSP 3004 ()
sodnicaN ::
kupi legalno licenco pa je, jaz sem prejšnji teden (al pred prejšnji kupil dve za ceno enega pira).... win 7 licenca načeloma prime na desetkii tko da ni treba nadgrajevat
MIHAc27 ::
Ja piratske windowse preko servisa/podjetja nalagat bo teška. Če si pripravljen kupit licenco (stane okol 150€) potem pa itak kjerkoli skor (aja inštalacija seveda stane extra, 150 je samo licenca)
sodnicaN ::
kupiš lahko veljavno nepiratsko licenco za dost manj, zdaj s tem še vedno ni vse čist 100% legalno, ampak kar se tiče updatov in tega ni težav
oziroma naj ti na servisu inštalirajo brez licence ti jo pa potem doma vpišeš
oziroma naj ti na servisu inštalirajo brez licence ti jo pa potem doma vpišeš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja OEM windows 7 na win 10Oddelek: Operacijski sistemi | 6162 (2368) | starfotr |
» | Original windows 10 po smešni ceni (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24736 (13634) | scipascapa |
» | win 7 neki poceni keyi in nasvet win 7 v win 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 2641 (2079) | jukoz |
» | Iz nelegalno do legalno win7proOddelek: Pomoč in nasveti | 4220 (3236) | Mare2 |
» | Windows 10 prihaja 29. julija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68011 (55369) | MrStein |