» »

Protest policije..mar je bil res protest?

Protest policije..mar je bil res protest?

lisaac ::

Protesti, vlada, policija ..to je blo čez zimo kar aktualno v Sloveniji.

Pisalo se je, daslovenska policija protestira/stavka/štrajka (kakor pač hočete temu rečt) predvsem zaradi slabih razmer glede plač, torej večje plače..ta saga naj bi se še nadaljevala, le da trenutno nimajo toliko medijske podpore kot dva meseca nazaj...
Štrajka so se kar držali, saj jih celo zimo skoraj da nisem videl nikjer nobenega..vse dokler ni prišel 15.marec ..od 15. marca pa do danes če nisem se peljal mimo vsaj 10 kontrol (raje rečem 15) dam tud glavo stran...pa če se prav spomnim, se je jeseni govorilo kako policija nima denarja za zimsko opremo, zdaj pa so se lih od 15. marca začeli kazat na cesti..je to samo naključje ali so skupaj z vlado speljali en show, kjer so hoteli "nategnit" slovenski narod, kako uboge razmere imajo pri policistih, samo da so prišparali na zimski opremi?

No razen..če sta se policija in vlada dogovorili in praktično je štrajka konec..ampak o tem ni ne duha ne sluha,da bi se to zgodilo

dice7 ::

Od 15 marca dalje ne rabis zimske opreme zato so se vrnali

lisaac ::

sej ne trdim ničesar da bi blo res kej na temu, sam se mi je zdelo lih to zanimivo, da celo zimo skoraj nobenega zarad kvazi štrajka, zdaj ko pa ni več obvezna zimska oprema..pa horuk na ceste..a problem so ble kao plače

MadMax ::

Do zdaj jih je zeblo...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

bambam20 ::

Če še nisi opazil, da jih čez zimo ni nikjer. Skrivajo svoje riti na toplem. Zdaj jih boš začel videvat, ko je zunaj toplo.

Scorpia ::

Jaz jih v Ljubljani in okolici, se vedno mal vidim oziroma srecam jih, ko se sam vozikajo. Odkar stavkajo pa jih sploh ne srecam, na kako kontrolo ze dolgo nisem naletel. Kvecjemu ko sedijo in opazujejo promet.
Sem pa zelo veliko na cesti in sem opazil, da je na cesti ratal divji zahod. Vsak si po svoje vzame pravila. Po novem je v Ljubljani vecini vsaj 5 sekund ni vec rdeca, ampak zelena in pas za desno je ratal pas za naravnost. Pred stavko ni bilo tako hudo.
////

scipascapa ::

Bil v Avstriji pred dnevi, 1-2x več kontrole...

Pithlit ::

Ko jih ni vam ni prav, ko so vam ni prav. Ko sedijo in opazujejo promet so leni, ko vstanejo in vas za neumnosti kaznujejo so inkasanti...

Bit policist je imho ena najbolj nehvaležnih služb.
Life is as complicated as we make it...

scipascapa ::

Ni res, jaz se jih ne bojim, ker ne delam CPP prekrškov, za ostale bedake jih je pa premalo. Samo greš 1x v LJ pa samo obračaš oči.

lisaac ::

Pithlit: To kokr za koga, mene niso nič zmotil ker sem se držal pravil kot ponavadi..moja tema temelji na tem, da so govorili da štrajkajo proti vladi zaradi plač in podobnih zadev, a v resnici so "štrajkali" ker niso imeli opreme ..skratka, dajali so vtis kot da so proti vladi, v resnici so si pa skupaj ritke pokril

Pithlit ::

Marička teorije zarote... a se sploh poslušate? Ja, štrajk (za višje plače pa boljše delovne pogoje) je samo krinka zato da vladi ni treba za zimsko opremo zapravljat.
Life is as complicated as we make it...

lisaac ::

Pa povej, če niso naši tega sposobni? =)

Pithlit ::

Pametni so zadost, ja... da ne grejo na teren brez primerne opreme.

Jaz tud ne grem delat če mi delodajalec ne priskrbi opreme/materiala.

Saj sem rekla. Ful nehvaležen šiht. Karkoli policisti nardijo... je narobe. Očitno.
Life is as complicated as we make it...

krucymucy ::

scipascapa je izjavil:

Ni res, jaz se jih ne bojim, ker ne delam CPP prekrškov, za ostale bedake jih je pa premalo. Samo greš 1x v LJ pa samo obračaš oči.

Ostali, normalni, jih pa ko oviras promet.

Pithlit ::

Aha, in smo spet pri tem kako normalno je da ljudje kršijo predpise. In so tisti ki se jih držijo navadni butlji. Saj ni čudno... tak zaničevaln odnos do vseh ki (se) skušajo red(a) držat.
Life is as complicated as we make it...

The Player ::

nova oprema bo, so že razpisali razpis

Nova policijska vozila bodo imela dobro skrite modre lučke

Na policiji so pričeli pospešeno uresničevati napovedi, da bodo letos na novo oblekli policiste in poskrbeli za menjavo dobršnega dela iztrošenega voznega parka. V minulih dneh sta bila tako objavljena razpisa za dobavo posebnih vrst uniform in delovne obleke ter razpis za dobavo skupaj kar 305 vozil.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

*** sneži 2016-2017 *** (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18134143 (16988) krneki0001
»

Menjava pnevmatik po 15. 11. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
12322504 (18197) Buggy
»

*** sneži 2015-2016 *** (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6712148 (8307) Phantomeye
»

pof*kani cestarji in šleparji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
12111092 (7718) krneki0001
»

Prekoračitev hitrosti v naselju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8012118 (10562) Dr_M

Več podobnih tem