Forum » Omrežja in internet » Katere vrste pipo za internet izbrati?
Katere vrste pipo za internet izbrati?
Babel ::
Vem, da tema "Katerega internetnega ponudnika izbrati?" že obstaja, ampak je čisto skoncentrirana na ponudnike, cene, pakete. Mene pa zanimajo surovi hardware podatki, na katere se razumejo pravi tehnični majstri! :)
Zanima me, kateri kabel oz. vrsto povezave izbrati, če optika ni na voljo?
Lokacija je center Maribora, na voljo pa so kabelska (telemach), telefonski bakreni kabel in LTE (tega imam trenutno (z zunanjo anteno) s pingom do ljubljanskega simobilovega serverja 19ms in prenosom 85/35).
Pomembna mi je skoraj izključno latenca oz. res instantno odpiranje domačih in tujih slovarjev in googlovih zadetkov. Končna hitrost prenosa ni tako pomembna.
Hvala!
Zanima me, kateri kabel oz. vrsto povezave izbrati, če optika ni na voljo?
Lokacija je center Maribora, na voljo pa so kabelska (telemach), telefonski bakreni kabel in LTE (tega imam trenutno (z zunanjo anteno) s pingom do ljubljanskega simobilovega serverja 19ms in prenosom 85/35).
Pomembna mi je skoraj izključno latenca oz. res instantno odpiranje domačih in tujih slovarjev in googlovih zadetkov. Končna hitrost prenosa ni tako pomembna.
Hvala!
- spremenil: Babel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 604528 (85) | Han |
» | Mobilni internet na računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 3236 (3177) | ekran |
» | Kateri "Trojček" je najboljši?Oddelek: Omrežja in internet | 5489 (2826) | house |
» | Ljubljanski kabel in internet ponudnikiOddelek: Omrežja in internet | 3639 (3084) | Slowenc |
» | Gostovanje streznikov - kolokacijaOddelek: Omrežja in internet | 3307 (3026) | Ales |