Forum » Pomoč in nasveti » HP ScanJet3300C ne dela?
HP ScanJet3300C ne dela?
R4D30n ::
Pozdravljeni,
Imam skener Hewlett Packard ScanJet 3300C in WinXP a mi ne dela. Imam program za XPje in "verjetno" tudi driverje saj na pageu od HP piše software/drivers. Program mi je uspelo zagnati le 1x (no bom e reinstalliral da bo delalo) ampak ko sem tistikrat poskusil skenirati ni zasvetila luč in niti mehanizem ni delal (približno 2 meseca od tega mi je posvetila le luč). Kable imam vse priklopljene.
Ako veste v čem je problem mi prosim odgovorite.
V upanju na čimprejšnji odgovor,
Peter
Imam skener Hewlett Packard ScanJet 3300C in WinXP a mi ne dela. Imam program za XPje in "verjetno" tudi driverje saj na pageu od HP piše software/drivers. Program mi je uspelo zagnati le 1x (no bom e reinstalliral da bo delalo) ampak ko sem tistikrat poskusil skenirati ni zasvetila luč in niti mehanizem ni delal (približno 2 meseca od tega mi je posvetila le luč). Kable imam vse priklopljene.
Ako veste v čem je problem mi prosim odgovorite.
V upanju na čimprejšnji odgovor,
Peter
Alert: OFF PWR: ON B1: OFF B2: ON SD:utripa RD:utripa DTR: ON CD: ON
spet se bo ToniT bunil ampak sm poskusu ze vecino stvari: se 1x installiral, naložu še enkat driverje, odklopu z compa skener in ga spet vklopu,... nič od nič... a je meu že kdo podoben problem?
misko ::
Zivjo.
Sem imel iste probleme s HPjem.
Odinstaliri program&driverje, ponovno zazeni racunalnik, racunalnik ti bo nasu skener, ti nalozu svoje driverje, pol pa za skeniranje uporablji Scanner and Camera Wizard (>Accesories). Itak je default program od HPja obup.
lp
Sem imel iste probleme s HPjem.
Odinstaliri program&driverje, ponovno zazeni racunalnik, racunalnik ti bo nasu skener, ti nalozu svoje driverje, pol pa za skeniranje uporablji Scanner and Camera Wizard (>Accesories). Itak je default program od HPja obup.
lp
Dela! Hooray! Povej mi tvoj naslov da pošljem APZ da ti prverejio če imaš kakšen skopiran CD joke. Res hvala ti če pa kdaj prideš v bližino NG pa mi sam povej pa ti plačam pir/sok/vodo al pa ti postrežem z vinom (domačim) al pa kej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skener pušča vijolične sledi - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1707 (1375) | konspirator |
» | Težave s tiskalnikomOddelek: Strojna oprema | 6309 (6001) | andromedar |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30408 (13842) | darkolord |
» | Canon MP520 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2448 (2018) | overdovs |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1222) | MaD_Mavr0 |