» »

Svetovno prvenstvo v nogometu v Rusiji 2018

Svetovno prvenstvo v nogometu v Rusiji 2018

Temo vidijo: vsi
««
25 / 38
»»

Dr_M ::

Bravo anglezi, mal vec srece. :D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

oo7 ::

Upam da Svedi poslejo te boge anglezarje domov.

Svedi nimajo za burek. Kok so matral s siptarji...

Vazelin ::

Letos ma Hrvaška/Anglija idealno šanso, da gredo v finale.;)

branimirII ::

Dr_M je izjavil:

Svica je 6. na fifini tabeli. A i sa brazilom su bili neudluceni. Usak se sa usakim matra. Brazil se je matro sa svicom. Belgija sa japanom. Francija sa danskom. Hrvaska sa danskom. Zdej pa budi pametan.

http://www.goal.com/en/news/maradona-of...
:)) ta bi spet treniral Argentino

branimirII je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Svica je 6. na fifini tabeli. A i sa brazilom su bili neudluceni. Usak se sa usakim matra. Brazil se je matro sa svicom. Belgija sa japanom. Francija sa danskom. Hrvaska sa danskom. Zdej pa budi pametan.

Ja in ce je 6.? Poljska je pa 8. In kako dalec so prisli?

D3m ::

Rusi in Japonci se gibljejo okrog 70. mesta.
|HP EliteBook|R7 8840U|

B8S88 ::

Včeraj gledal 2. polčas, totaln podn od nogometa, AGRFT naj se gre učit igre od angležev. Naštudirali so samo kako se povzroča prekinitve in zreducirali nogomet samo na izvajanje prekinitev.
Aja, tisti sodnik ni niti približno bil dorasel situaciji. Zakaj za vraga ni pogledal tistega prekrška ob 11 metrovki. Lepo se je videlo da je Kane vlačil roko od kolumbijca podse..Zame to ni bila 11m. Kar je kartonov podelil bi jih moral še enkrat toliko za simulacije..
Toliko vpitja v sodnika še nisem videl, ne vem zakaj rekrutirajo sodnike iz enih mikro lig, če pa se že iz aviona vidi da so sodniki iz uefa lige za en razred boljši..Če se zelo ne motim je bil sodnik američan, zelo naklonjen Angležem. Čeprav so tudi Kolumbijci igrali dirty in znatno preveč vpili v sodnika..

Nobena od teh dveh reprezentanc si ni zaslužila napredovanja, mislim da imajo Angleži še eno tekmo za izgubit in to bo to..

Pa še nekaj @BranimirII: Poglej kdaj na kak forum od index.hr, kaj se tam piše čez Slovence in Slovenijo in jasno ti bo zakaj taki komentarji, ki jih ti zbiraš po slo forumih..What goes around, comes around..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: B8S88 ()

gusto ::

Vazelin je izjavil:

http://www.goal.com/en/news/maradona-of...
:)) ta bi spet treniral Argentino

Je mal preveč vzel, da ima takšne ideje.:D

Jaz sem bil včeraj pred tekmo za Angleže, sedaj mi je kar nekako žal za Kolumbijce. Angleži so me popolnoma razočarali, pri penalu se mi zdi, da je Kane prvi naredil prekršek, kako so zadnje minute prav odbijal stran žoge z roko in zavlačevali, tega še svet ni videl. Strahopetno do konca. V podajlšku so samo čakali na penale. Sodnik nedorasel tekmi, vsi so kričali nanj, na koncu pri zavlačevanju bi Angležem moral pokazati vdaj še 2-3 rumene kartone. Pa kje si še to videl da Kolumbijec vrže drugemu Kolumbijcu žogo, da bo izvajal avt/kot, Anglež pa z roko odbije žogo stran, kot pri odbojki. Sodnik pa nič. Sramota za Angleže in slaba reklama za nogomet.

hamez66 ::

Me veseli, da nisem edini, ki je opazil sodnikovo naklonjenost Angliji in da je bila tista enajstmetrovka privlečena za lase. Sicer letos sodniki kar dobro sodijo, razen včerajšne tekme in tekme med Švico in Srbijo so dobro sodili. V tisti tekmi so Srbijo oškodovali za enajstmetrovko, samo se nisem preveč sekiral, ker nisem njihov fan. VAR je super, da pa si ga sodniki v dvomljivih situacijah ne pogledajo, je pa zelo negativno.

cresh ::

A se kej ve glede poškodbe Cavanija? Bo lahko igral v petek?

cresh je izjavil:

A se kej ve glede poškodbe Cavanija? Bo lahko igral v petek?

Upam, da bo lahko, da natrese francozom par golov. Zdaj se nekaj govori naj bi se še Suarez poškodoval na treningu ???? ;((;((;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Invictus ::

hamez66 je izjavil:

VAR je super, da pa si ga sodniki v dvomljivih situacijah ne pogledajo, je pa zelo negativno.

Kolikor sem gledal, lahko sodnik zavrne ogleda VARa?

To se mi zdi malo mimo... Zakaj ga potem sploh imajo ?!?!??!
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Cavani, 31, was a major doubt for the match on Friday at the Nizhny Novgorod Stadium after he suffered a hamstring injury in the Round of 16 win over Portugal.

The injury forced the prolific goalscorer to watch on from the sidelines as his teammates trained on Tuesday ahead of the match, with Cavani the only player not able to take part in the session.

However, Uruguay have now officially confirmed he has not suffered a muscle rupture in his right calf, and he has been given the green light to take part in the match on Friday, though a starting position is unlikely at this stage.

:D

Za Suareza bomo še videli, za Cavanija bo zelo težka po moje, ker trenutno šepa naokoli, ima pa še samo dva dni časa.

Eno vprašanje

Kako se sploh gleda tole :

Brazil 11-4
France 4-1
Belgium 4-1
England 4-1
Croatia 13-2
Uruguay 14-1
Russia 18-1
Sweden 25-1

Kaj naprimer pomeni 11-4 ali 4-1 ???

MisterM ::

Tole so kvote in sicer prikazujejo razmerje dobička napram vložku. Pri stavi na Brazilijo bi tako za vloženih 4€ ob njihovi zmagi dobil 11€, pri stavi na Švedsko pa za 1 vložen evro kar 25 kovačev.

r3dkv1c4 ::

branimirII je izjavil:

Komentari pod clankom ko su hrvati zmagali dansku. Zakaj? To je bolano res. Ker je susjed zmago tekmu ni treba umret od zavisti.
I potem berem ostale komentare
http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/sp-v...

"Ta dan razglašam za eno večjih katastrof v svojem življenju."

"Žal grejo zdej pomoje do finala"

""U k....naj gre vse skp, sem jezen ku pes""

"Škoda za basket. In za Dance. Upam, da Hrvati izpadejo v naslednji rundi."

"Škoda, vsi pravi Slovenci smo danes navijali za Dance. Sedaj pa upajmo, da bodo Rusi uspeli zopet preseneti. Samo, da gredo Hrvati domov."

"Tolažim se samo s tem da jih bodo Rusi domov poslali in bo ta tekma itak takoj pozabljena."

"Škoda...vseeno, bravo Danci za borbo..."

"Ajde rusiiiiiii zrusite jih"

I tako dalje. Kaksna mrznja. Jaz ne vem ce srbi vec sovraziju hrvate kot ovi u sloveniji. A znjimi su ratovali 4 leta.

Daj se malo potrudi in piši v slovenščini, tvoji zmazki so ravno za v jutranji list.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Trudim se. To je moj maksimum.

2 stavka. Napisano u 2 jezikih. Slovenscini/srbohrvascini. Isto ti pride.

Dr_M je izjavil:

Kolumbijci so res bolani.

http://www.dailymail.co.uk/news/article...

Idiotizem, žalostno.:'(

Kaj pa pravite na tole? :D Slovencu polomil rebra, ker se je med tekmo sprehajal pred televizijo

Zelim vam dobro. Vi ste vrh. Hvala vam. Trudim se. To je moj maksimum. Kako ste? Gledate nogomet? To je zdravo.

Ali lahko gdo pove ce sem napisal to zgoraj u slovenscini ali u hrvascini?

kixs ::

Napisano nima ne repa ne glave. Nekaj stavkov bi se slo skozi. Je pa precej odvisno od konteksta.

Zelim vam dobro... ni ravno vsakdanja fraza, ceprav je pravilno napisano.
Vi ste vrh... ni v redu

Pa "gdo" se napise "kdo". "u slovenscini" pa "v slovenscini".

Ja, definitivno se moras bolj potrudit.

Zadnje vprasanje ne stej zravan. Samo tisto uzgoraj. Kaj je narobe sa vi ste vrh?

Hvala vam. Trudim se. To je moj maksimum. Kako ste? Gledate nogomet? To je zdravo.

slovensko ali hrvasko? Tudi stajerci i prekmurci govoriju drugac pa so useeno isti narod,

Zgodovina sprememb…

MisterM ::

Ne trolaj

Zagorci i zaledje zagreba govorijo isto ko slovenci cez mejo. Medjimurci isto.

Poglejte hrvasko pesem "beli zagreb nas", ( ne bjeli) ko da je slovenski jezik. Isti narod razdvojen z mejo.

Zgodovina sprememb…

Mare2 ::

Zakaj se skoz tako po tleh mečejo?

Mato989 ::

gusto je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Kaj pa pravite na tole? :D Slovencu polomil rebra, ker se je med tekmo sprehajal pred televizijo

Saj ne da mam karkoli za obrambo tega, ampak pomislimo realno, če bi jaz zajebal par mil firmi bi tudi direktor znorel in me odpustil verjetno še tožil ali kar pošiljal v smrt da sem debil itd...

Tip brca cel lajf žogo za denar, in zajebe eno tako zadevo, kaj dosti si ne zasluži.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

@Mato989, malo čudna primerjava. Po tej logiki bodo članom 31 od 32 reprezentanc grozili, ker so zgrešili gol, penal, zapravili priložnost, napačno podali... večina izgubi, le eden zmaga.

neverlucky ::

Mato989 je izjavil:

gusto je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Saj ne da mam karkoli za obrambo tega, ampak pomislimo realno, če bi jaz zajebal par mil firmi bi tudi direktor znorel in me odpustil verjetno še tožil ali kar pošiljal v smrt da sem debil itd...

Tip brca cel lajf žogo za denar, in zajebe eno tako zadevo, kaj dosti si ne zasluži.

Definitivno je katastrofalno, da nekdo ki celo zivljenje brca zogo, nezna napalit penala tko kot treba. Prav tako je katastrofalno, da nekateri kosarkasi mecejo proste mete 50% ceprov to pocnejo celo svoje zivljenje.
Si zato zasluzis groznje s smrtjo? Definitivno ne. Nismo neumna primitivna golazen.

Tudi moski so zrtve spolnega nadlegovanja.
https://www.bbc.com/news/amp/blogs-tren...

Da ne bodo samo bedaki provociral.

:D

neverlucky je izjavil:

Definitivno je katastrofalno, da nekdo ki celo zivljenje brca zogo, nezna napalit penala tko kot treba.

Tudi golman celo življenje brani. A mora zdaj spustiti kaj skozi ?!?!?!

neverlucky ::

Invictus je izjavil:

neverlucky je izjavil:

Definitivno je katastrofalno, da nekdo ki celo zivljenje brca zogo, nezna napalit penala tko kot treba.

Tudi golman celo življenje brani. A mora zdaj spustiti kaj skozi ?!?!?!

Je pa tukaj ogromna razlika medtem ali mors zadet s penala oziroma ga mors branit. Ena izmes teh dveh stvari je neprimerno lazja.

Drugace se pa komentar predvsem nanasa na te, ki penal izvedejo slabo. Ali prelahek strel, ali po sredini ali samo malo levo ali desno. S toliko treninga kot ga imajo, bi morali imet izpopolnjeno tehniko izvajanja s katero res iznicijo moznost da vratar brani.

Kaj pa ves, mogoce pa samo prevec pricakujem od ljudi, ki 20 let po 5 ur na dan nabijajo zogo in so zato placali v mio €.

Treba je upostevat psihicne pritiske, ne zdrzijo vsi enako.

Naš Oblak tudi dobi milijone, in se od njega pričakuje, da penale brani ;).

Haha noben sploh nima zamar World Cup. Povsod samo CR7:D
CR večji od nogometa :P
Če mu pa še v Juvetu uspe kak CL osvojit bi bilo noro.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Juventus je itak brez konkurence v seriji A v ligi prvakov jim pa zadnja leta ni zmanjkalo veliko. Z Ronaldom imajo vse možnosti, da osvojijo LP.

Me po drugi strani tudi zanima kako bo Realu uspela zamenjava generacije:) Ronaldo, Marcelo, Modrić, Ramos, Benzema imajo vsi že vsaj 30 let. Skratka igralci, ki so bili core tega neverjetnega run-a zadnjih let v LP.

Tole sedaj bo kar pritisk na Messija. Češ, da se mora še kje drugje izkazati kot v Barci, če hoče bit GOAT.:D Morda tudi on kam odrine drugo leto? :P

Če Ronaldo še z Juvetom osvoji LP je zame GOAT brez pardona. Manchester, Real, Juventus, Portugalska ... nora kariera.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Tole sedaj bo kar pritisk na Messija. Češ, da se mora še kje drugje izkazati kot v Barci, če hoče bit GOAT.:D Morda tudi on kam odrine drugo leto? :P

Če Ronaldo še z Juvetom osvoji LP je zame GOAT brez pardona. Manchester, Real, Juventus, Portugalska ... nora kariera.

Messi je že kot otrok igral v Barceloni in po moje bo še ostal pri Barceloni.

Igralci, ki igrajo za 1 klub so dejansko legende >:D

Francesco Totti celo življenje igral za Romo ( kolikor se spomnim je njemu to naročila babica :) 1992–2017
Paolo Maldini je igral celo življenje za AC Milan 1985–2009
Daniele De Rossi je že od leta 2001 v Romi
Carles Puyol Barcelona 1996-2014
Ryan Giggs Manchester 1990-2014

kixs ::

Francesco Totti celo življenje igral za Romo ( kolikor se spomnim je njemu to naročila babica :) 1992-2017
Paolo Maldini je igral celo življenje za AC Milan 1985-2009

Potem sta pa umrla? ;)

kixs je izjavil:

Francesco Totti celo življenje igral za Romo ( kolikor se spomnim je njemu to naročila babica :) 1992-2017
Paolo Maldini je igral celo življenje za AC Milan 1985-2009

Potem sta pa umrla? ;)

Končala profesionalno kariero nogometa no vsaj na igrišču.

mikhaair ::

Totti je skoraj podpisal za Real, sem mu misel, da bi preživel toliko let v Nemčiji ni bila všeč. :D

Francesco Totti Full Emotional Farewell Speech (ENGLISH SUBTITLES))

r3dkv1c4 ::

branimirII je izjavil:

Trudim se. To je moj maksimum.

2 stavka. Napisano u 2 jezikih. Slovenscini/srbohrvascini. Isto ti pride.

Ah, vse besede, ki jih pišeš, so v kontekstu te teme in ti jih pišeš po svoje-napačno.
Vsaj tiste vsakdanje besede poizkusi prepisat pravilno.
Ne vidim težave v tem, če je človek pripravljen to spremenit oz. se pravilno naučit pisat.
Kar pa zate dvomim in zato me je to zmotilo.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Zamudil cel polcas... Ampak mi je pa vsec rezultat.:)

Sarkozy ::

nč nis zamudu
Ils sont fous ces Slovenes!

Hoho 2:0, odlicno.
««
25 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Svetovno rokometno prvenstvo Katar 2015 (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
558044 (1935) oo7
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2016 v Franciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

41285276 (64323) Sssaga
»

Svetovno prvenstvo v nogometu v Braziliji 2014 (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

896164092 (139343) FlyingBee
»

Evropsko prvenstvo v nogometu 2012 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15226437 (22388) jericho
»

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Loža
1901232107 (192916) DarwiN

Več podobnih tem