Forum » Informacijska varnost » Eset Smart Security 8 - seznam spletnih mest z nevarno vsebino
Eset Smart Security 8 - seznam spletnih mest z nevarno vsebino
lebdim ::
Živjo,
želim odpreti neko spletno stran in se mi pojavi opozorilo od ESETA: "Dostop do spletne strani je zavrnjen. Spletna stran je na mestu spletnih mest z morebitno nevarno vsebino."
Zdaj me pa zanima, kje najdem ta seznam spletnih mest v nastavitvah Eset Smart Security, saj sem malce gledal nastavitve in nikjer nisem našel točnega seznama. Mogoče kdo ve?
želim odpreti neko spletno stran in se mi pojavi opozorilo od ESETA: "Dostop do spletne strani je zavrnjen. Spletna stran je na mestu spletnih mest z morebitno nevarno vsebino."
Zdaj me pa zanima, kje najdem ta seznam spletnih mest v nastavitvah Eset Smart Security, saj sem malce gledal nastavitve in nikjer nisem našel točnega seznama. Mogoče kdo ve?
SeMiNeSanja ::
Ti seznami se običajno nahajajo 'v oblaku'. Ne morem reči zagotovo za ESET, ampakdanes se na tak način zagotavlja največjo ažurnost tovrstnih 'seznamov'.
harvey ::
Takole narediš izjemo in daš med varne strani.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
SeMiNeSanja ::
harvey ::
@ SeMiNeSanja seveda, na spisku je najverjetne z razlogom, samo če ga moti obvestilo o zavrnjenem dostopu, pa lahko reši kot izjemo...a posledice pripiše sebi
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
lebdim ::
Hej, hvala ... Gre za spletno aplikacijo takethislollipop, pa niti ne vem, zakaj je pristala med zavrnjenem dostopu. Hvala vseeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta na internetu - problem ?!Oddelek: Omrežja in internet | 1773 (1247) | MrStein |
» | Kritična ranljivost v OpenSSL bi lahko omogočala krajo strežniških zasebnih ključev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 23013 (16662) | Isotropic |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 215169 (166735) | Tydek |
» | NLB mora povrniti škodo zaradi phishinga (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 50991 (44062) | tony1 |
» | Kdo vse ne priznava novega ZEKom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 44716 (36354) | trizob |