Forum » Loža » Sexi dvojčici
Sexi dvojčici
C_maniak ::
tist kiss zgoraj se mi dopade
nisi edini...
Sam da se cajtnge prodajajo.
ja šur, sej je vse sam zarad dnara, ka pa mislš...
undefined ::
No, da ne bodo v tej temi samo mladoletne pa perverzne medijske zvezde polne kiča, raje dajmo eno bolj fajn pa realistično za spremembo. ;)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tomi ()
kuglvinkl ::
Še enkrat, je v špeglu alter ego ali je tisto kaj drugega? Ker, če nista dve, si OT.
Kakorkoli, kje je tle sexi? So ti tabornice všeč?
Kakorkoli, kje je tle sexi? So ti tabornice všeč?
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Jah kuglvinkl, se ti res iskreno opravičujem, če sem spet kršil 3. člen vašega pravilnika.
P.S. Sicer pa se nisem zavedal, da so na teh ( 1, 2, 3, 4) slikah dvojčice. Ravno tako se nisem zavedal, da so ravno "sexi" in bi lahko postavljal podobna vprašanja, kot sedaj tukaj meni, tudi onim posterjem. Zanimivo, kajne?
P.S. Sicer pa se nisem zavedal, da so na teh ( 1, 2, 3, 4) slikah dvojčice. Ravno tako se nisem zavedal, da so ravno "sexi" in bi lahko postavljal podobna vprašanja, kot sedaj tukaj meni, tudi onim posterjem. Zanimivo, kajne?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: undefined ()
> Da ne bom jezna, ker mojo sliko objavljate.
Jah ti kar povej, si jezna, al nisi.
Če si jezna, potem sem ti dolžan opravičila in podam zahtevek moderatorjem po umiku slike.
Če pa nisi jezna, potem si pa lahko oddahnem.
Tretja možnost pa je, da se razhudiš name brez vsakega razloga. Tudi tega sem navajen.
Jah ti kar povej, si jezna, al nisi.
Če si jezna, potem sem ti dolžan opravičila in podam zahtevek moderatorjem po umiku slike.
Če pa nisi jezna, potem si pa lahko oddahnem.
Tretja možnost pa je, da se razhudiš name brez vsakega razloga. Tudi tega sem navajen.
freejack ::
Jao, malo še pa bo iz tega nastal mesečnik z slikcami najbolj vročih dekletc v šoubiznisu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
Jackass ::
IceMan ampak ti pa res vedno na j****!
Ja no kje so še kšne slike? Mal pobrskite, pa poskenerite kšno slikco iz tistga kupa playboyev k jih mate pod postlo!
Bom jih pa js ene par dal gor! Sam nimam nobenih dvojčic, a so lohk tut enojčice?
Ja no kje so še kšne slike? Mal pobrskite, pa poskenerite kšno slikco iz tistga kupa playboyev k jih mate pod postlo!
Bom jih pa js ene par dal gor! Sam nimam nobenih dvojčic, a so lohk tut enojčice?
jAcKaSS
> IceMan ampak ti pa res vedno na j****!
Ah jebiga, karma me jebe. Gotov sem ga v prejšnjem življenju nekaj hudo zasral. ;)
Ah jebiga, karma me jebe. Gotov sem ga v prejšnjem življenju nekaj hudo zasral. ;)
atubbuta ::
IceMan, kaj je to zaeno luškano bitjece?
Ampak ta je tut še napou otrok. Pa vseen je cute. :)
Ampak ta je tut še napou otrok. Pa vseen je cute. :)
> IceMan, kaj je to zaeno luškano bitjece?
Se je že sama predstavila.
> Ampak ta je tut še napou otrok. Pa vseen je cute. :)
Ni ni otrok, je kar blizu tvojih let.
Se je že sama predstavila.
> Ampak ta je tut še napou otrok. Pa vseen je cute. :)
Ni ni otrok, je kar blizu tvojih let.
OmegaBlue ::
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moski "problemi" z zenskami :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 24277 (15029) | Tear_DR0P |
» | Slotech-ovci & Punce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8370 (5003) | Spajky |
» | Ali se samozadovoljujete? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 18836 (13415) | ripmork |
» | Najlepša slovenka! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18055 (13488) | ripmork |
» | dekleta na forumu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5069 (3948) | Klemenn |