Forum » Pomoč in nasveti » RS Components problem
RS Components problem
Cemmac ::
Zdravo
Imam problem z košarico na RS Components, ves čas je polna, ko se ročno pobriše vse ven in naroči je v redu. Ko pa ponovno logiram pa je spet totalno polna za več 1k€ . Pobrisal sem že piškotke oz. vso zgodovino brskanja, preveril v več brskalnikih in 2 računalnikih.
Ko sem stopil v kontakt z RS pa so mi povedali, da na njihovi strani ni težav in da naj pobrišem piškotke in preverim nastvitve interneta.
Hvala za odgovore.
Lp,
Imam problem z košarico na RS Components, ves čas je polna, ko se ročno pobriše vse ven in naroči je v redu. Ko pa ponovno logiram pa je spet totalno polna za več 1k€ . Pobrisal sem že piškotke oz. vso zgodovino brskanja, preveril v več brskalnikih in 2 računalnikih.
Ko sem stopil v kontakt z RS pa so mi povedali, da na njihovi strani ni težav in da naj pobrišem piškotke in preverim nastvitve interneta.
Hvala za odgovore.
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca glede rabe piškotkov so se že ustalile (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 17435 (14653) | slitkx |
» | WP Ali moja stran nima piškotkov?Oddelek: Izdelava spletišč | 955 (564) | Manager |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (2)Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16393 (13033) | MrStein |
» | Informacijski pooblaščenec predstavil nove dobre prakse pri uporabi piškotkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21636 (15370) | AštiriL |
» | brskalnik si ne zapomniOddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1099) | nerium |