» »

Samung Galaxy TAB 2

Samung Galaxy TAB 2

Fadil ::

Omenjena tablica mi je začela nagajati. Namreč sama od sebe se vsake 2-3 minute resetira in se ponovno prižge in tako non-stop, dokler zadeve ne izklopim in odložim. Zanima me, ali je tablica odslužila svoje in jo pospravim v kanto, ali se da problem nekako odpraviti?

Lep pozdrav

Scorpia ::

Lahko, da je power gumb za zamenjat. Minimalen strosek.
////

SimplTech ::

Dokaj pogost pojav (tudi v Galaxy Tab 3 modelu), po info on-line. Kar nekaj uporabnikov poroča da naj bi bil problem v konektorju baterije (priklop na osnovno ploščo). Nekaj tem o tem: link1 in link2

work4 ::

Jaz imam podobno težavo s HP tablico. Sama se restarta, ampak samo če ugasnem ekran!? Takrat se mi po nekem random ključu sama restarta. In potem tako naprej (ker se spet naloži in se po določenem času ugasne ekran, se kar na enkrat spet restarta - torej ne morem pustiti tablice v stand-by mode, ker se mi avtomatično restarta dokler pač baterija ne omaga).

Zanimivo pa je, da dokler imam enkran prižgan, potem pa dela brez problema, se ne ugaša. Pa vseeno, ali si pustim ekran, da sveti, ali gledam video, ali pa med igro ... takrat je vse ok, se ne restarta za brez veze. Če pa med katerokoli dejavnostjo ugasnem ekran, potem je pa možnost, da mi že v tistem trenutku se restarta, lahko pa ob random času XY minut kasneje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Restartanje računalnika

Oddelek: Strojna oprema
292510 (2180) s1ck
»

nenadni reset/crash/blue screen

Oddelek: Pomoč in nasveti
121685 (1364) Red_Mamba
»

Katastrofalne Težave z High-End Računalnikom (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6014490 (11654) tilen006
»

Restartanje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
9899 (598) mikimax
»

Računalnik se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
171818 (1597) IceBoX

Več podobnih tem