Forum » Pomoč in nasveti » Asus transformer (windows) touch se ne vklopi.
Asus transformer (windows) touch se ne vklopi.
Netrunner ::
Imam Asus transformer tablico katera na katero sem naložil windows 10 (v osnovi je imela windows 8.1) in zadnje čase se mi pojavlja težava, da ko se mi sklopi zaslon po ponovnem vklopu se touchscreen ne vklopi. To naredi tablico neuporabno in je potrrebno priklopit tipkovnico ali miš da lahko restartam in potem dluje vse normalno. Če nimam nič pri roki moram prisilno ugasnit in na novo zagnat.... kakorkoli kar sem bral je po vsej verjetnosti težava driverju ki skrbi da zažene touchscreen ...
kakorkoli .. ima kdo podobne težave oz. jih je imel in če ima kakšno rešitev oz nasvet kako to rešit ?
za vse inf. se zahvaljujem
kakorkoli .. ima kdo podobne težave oz. jih je imel in če ima kakšno rešitev oz nasvet kako to rešit ?
za vse inf. se zahvaljujem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ameriška mornarica ne mara na dotik občutljivih zaslonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 15558 (11105) | Mr.B |
» | Windows BlueOddelek: Operacijski sistemi | 3810 (2715) | axee |
» | Samsung ne mara več za tablice z Windows RT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 26179 (22706) | FrEaKmAn |
» | Windows 8 - zaslon na dotik.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1178) | PacificBlue |
» | Skoraj šestina Galaxy Tabov vrnjenih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 11794 (9707) | PrimozR |