Forum » Loža » Slo-Tech @ TV
Slo-Tech @ TV
Tr0n ::
No, verjetno vas ze itaq vecina ve. V petek je bila v oddaji Resnicna Resnicnost kratka reportaza z vasega Portoroz tekmovanja. N33t! :)
boha ::
v eni reviji je bila slo-tech portorožu namenjena cela stran z nekaj fotografijami, pa mislim da nobeden sploh opazil ni. no vsaj jaz nisem nobenega topica s tem videl...
FlipeR ::
Kako katera???? RACUNALNISKE NOVICE so to!!! Nas medijski sponzor za podrocje revij!!! Dej dej
Aja: pa Portoroz ni "vas" ampak od vseh slo-techarjev! Sam pridet je bilo treb
Aja: pa Portoroz ni "vas" ampak od vseh slo-techarjev! Sam pridet je bilo treb
------------------
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)
#Paranoja #Kučanjekriv #Putinjekriv #Prekletirdečkarji :)
PaJo ::
Ce kdo zeli mam jaz posneto na vidokaseti
Mogoce bom celo probal digitalizirat, pa kaksen filmcek vzemo na net, ako zelite
Mogoce bom celo probal digitalizirat, pa kaksen filmcek vzemo na net, ako zelite
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Rott-von-weiler ::
pajo
kak si ti to mislo digitalizirat pa na kakšnem formatu maš to posneto
kak si ti to mislo digitalizirat pa na kakšnem formatu maš to posneto
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
Eh pac bol bogo bo zgledlo, ker bo iz VHS-a,samo pac za eno silo bo.. digitaliziral pa sem misliv da bom spravo v kaksen avi ali pa mpeg format
pajo
mi lahko pošleš to kaseto bi probal nekaj zmontirat za slo-tech mam eno opasno videokartico
mi lahko pošleš to kaseto bi probal nekaj zmontirat za slo-tech mam eno opasno videokartico
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
Hm...
KAsetenebom poslijav, bom jaz z pomocjo Voodoo 3500 spravo to v mpeg, potel pa v divx in upam da nebo prevec veliko prislo, saj je po prvem poiskuo celih 30 mb, kar je obcutno prevec
Mi nekdo lahko predlaga dober program za obdelavo videa???
KAsetenebom poslijav, bom jaz z pomocjo Voodoo 3500 spravo to v mpeg, potel pa v divx in upam da nebo prevec veliko prislo, saj je po prvem poiskuo celih 30 mb, kar je obcutno prevec
Mi nekdo lahko predlaga dober program za obdelavo videa???
Koci ::
Evo sm ga ja našo. Čist na začetku je, takoj za ;Matjažom Rogljem. Aja pa Real Player rabte. link
pajo
za obdelavo videa je najbolj razširjen adobe premiere združljiv pa je z vsemi adobovimi orodji in je dokaj enostaven to mu je en plus nazadnje pa sn ču za verzijo 5.1
sam uporabljam dps reality video kartico z softwerom dps velocity skratka profi zadeva jas hvalimdps
za obdelavo videa je najbolj razširjen adobe premiere združljiv pa je z vsemi adobovimi orodji in je dokaj enostaven to mu je en plus nazadnje pa sn ču za verzijo 5.1
sam uporabljam dps reality video kartico z softwerom dps velocity skratka profi zadeva jas hvalimdps
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6077 (3667) | francek1 |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19457 (12497) | Izi |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2493 (1880) | marS |
» | MiniDV -> comp -> xvid/divx?Oddelek: Zvok in slika | 1532 (1186) | Caligula |
» | Rezultati ekstercevOddelek: Loža | 2507 (2192) | PsiHO |