Forum » Operacijski sistemi » windows nakup v tujini za podjetje
windows nakup v tujini za podjetje
themre ::
Pozdravljeni,
Že kar nekaj časa iščem po internetu, pa ne najdem odgovora in sicer:
kako je z nakupom Windows licence za podjetje iz Avstrije ali Italije? Ali je to legalno ali mora biti licenca kupljena v SLO? Nekje sem nekaj zasledil, da naj bi imel Microsoft vezane licence izrecno na državo, torej tudi nakup naj bi bil opravljen v državi, kjer uporabljaš sistem. S tem pa izvzemimo nakup laptopa, če že ima gor nameščen OS.
Enako me zanima potem tudi za Adobe in Office.
Hvala.
Že kar nekaj časa iščem po internetu, pa ne najdem odgovora in sicer:
kako je z nakupom Windows licence za podjetje iz Avstrije ali Italije? Ali je to legalno ali mora biti licenca kupljena v SLO? Nekje sem nekaj zasledil, da naj bi imel Microsoft vezane licence izrecno na državo, torej tudi nakup naj bi bil opravljen v državi, kjer uporabljaš sistem. S tem pa izvzemimo nakup laptopa, če že ima gor nameščen OS.
Enako me zanima potem tudi za Adobe in Office.
Hvala.
- spremenil: themre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows licenca (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16636 (9871) | Dman |
» | Nakup windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16611 (8052) | gslo |
» | Microsoft naj bi pripravljal brezplačno različico OkenOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16552 (13298) | FlyingBee |
» | MJU objavilo pogodbo z Microsoftom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 31847 (28527) | BigWhale |
» | Works 8.0 pogoj za Office 2003?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1806) | Mirč |