Forum » Operacijski sistemi » Ali naj kupim DVD za v avto z Windows CE?
Ali naj kupim DVD za v avto z Windows CE?
daljinec ::
Za avto želim kupiti DVD predvajalnik, + GPS + radio + .. ki je na prodaj na http://www.ebay.co.uk/itm/121702913667?...
Sodelavec, ki se kar nekaj spozna na računalnike in programsko opremo me svari, da naj ne kupujem teh sistemov z Windows programsko opremo in da naj kupim takšen sistem le z Android sistemom. Razlog naj bi bil, da je lažje nadgraditi Android in da je več programov in da so boljši za Android. Kaj je vaše mnenje? Jaz nimam namena nadgrajevati tega sistema, če bo delal. Možen problem torej vidim le pri GPS aplikaciji, vse ostale stvari (radio, DVD idr) bo verjetno delalo brez problema.
Sodelavec, ki se kar nekaj spozna na računalnike in programsko opremo me svari, da naj ne kupujem teh sistemov z Windows programsko opremo in da naj kupim takšen sistem le z Android sistemom. Razlog naj bi bil, da je lažje nadgraditi Android in da je več programov in da so boljši za Android. Kaj je vaše mnenje? Jaz nimam namena nadgrajevati tega sistema, če bo delal. Možen problem torej vidim le pri GPS aplikaciji, vse ostale stvari (radio, DVD idr) bo verjetno delalo brez problema.
Problem je da Androida ni za MAZDO 5 2012, ali pa je več kot 2x dražji. 500 EUR pa ne dam za takšno stvar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: daljinec ()
Na povezavi http://www.ebay.co.uk/itm/121702913667?... nekaj piše 2DIN, ampak jaz pa ne vem, zakaj naj bi bil ta 2DIN? Ali to pomeni da lahko isto zadevo naredim v Android? Kako? (jaz sem laik na računalniškem področju)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DAC pretvornik ali zvočna kartica?Oddelek: Kaj kupiti | 3810 (2202) | puda |
» | Kitajski budget telefon v cenovnem rangu 50 do 90 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11293 (9922) | KTr1sk |
» | Bios bad flash - programatorOddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (1141) | matter |
» | Previsoka carinaOddelek: Loža | 1934 (1497) | Perza |
» | Težava z vidom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (1038) | xda develope |