Forum » Mobilne tehnologije » Cicret Bracelet - več kot pametna zapestnica
Cicret Bracelet - več kot pametna zapestnica
Jst ::
WARNING! PR MODE!
Vam pametna ura ne odgovarja? Bi radi imeli na roki nekaj več, kot (večinoma) notifications?
Words can't do it justice; morate pogledati video.
http://cicret.com/wordpress/
---
Ko sem zagledal tole zapestnico (v enem drugem videu) sem začel iskati, kje bi jo lahko kupil. A je še (vedno) v crowdfunding fazi. Malo sem skeptičen, če bo zadeva sploh izšla. Če bo, me zanima koliko bi/bo zdržala baterija. Oblika in barva v videu me malo odbija. Morali bi narediti bolj fashion/luxurious, ker zgleda kot kakšen cheap kitajski izdelek.
Verjetno nisem naletel na prvi takšen izdelek. A mogoče kdo ve, če je kaj podobnega že na trgu?
Vaše mnenje?
Vam pametna ura ne odgovarja? Bi radi imeli na roki nekaj več, kot (večinoma) notifications?
Words can't do it justice; morate pogledati video.
http://cicret.com/wordpress/
---
Ko sem zagledal tole zapestnico (v enem drugem videu) sem začel iskati, kje bi jo lahko kupil. A je še (vedno) v crowdfunding fazi. Malo sem skeptičen, če bo zadeva sploh izšla. Če bo, me zanima koliko bi/bo zdržala baterija. Oblika in barva v videu me malo odbija. Morali bi narediti bolj fashion/luxurious, ker zgleda kot kakšen cheap kitajski izdelek.
Verjetno nisem naletel na prvi takšen izdelek. A mogoče kdo ve, če je kaj podobnega že na trgu?
Vaše mnenje?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
WarpedGone ::
Koncept sam je nujnost, prikazana izvedba pa imho ne omogoča prikazanih lastnosti projeciranega displaya.
ena misel: dlake :)
ena misel: dlake :)
Zbogom in hvala za vse ribe
king67 ::
Mi lahko nekdo, prosim, razloži, kako je mogoče projecirati temo? Kako je lahko projecirana slika temnejša od ozadja? Ok, koncept pa to, malo bolj bi se pa vseno lahko potrudili s tem videom.
lp,
king67
lp,
king67
c3p0 ::
Temo seveda projiciraš s črno LED diodo...
Šalo na stran, zadeva je v taki obliki neizvedljiva in bo kot taka vedno le cuzala denar od naivnih.
Šalo na stran, zadeva je v taki obliki neizvedljiva in bo kot taka vedno le cuzala denar od naivnih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70916 (3805) | matobeli |
» | Malo boljši projektor¸?Oddelek: Kaj kupiti | 3403 (2041) | chort |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1892 (1104) | #000000 |
» | Ostre besede v kalifornijskem sporu med Applom in Samsungom (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 66143 (57750) | Icematxyz |
» | Kaj bi se lahko še spravilo v mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 2638 (1591) | mojsterleo |