Forum » Omrežja in internet » Ponudniki kabelskega interneta
Ponudniki kabelskega interneta
He-Man ::
Kdo so ponudniki kabelskega interneta (preko K.TV.) pri nas? Telemach deluje po celi Sloveniji, ne? KATE deluje na goriškem, obstaja še kdo drugi (od večjih)? Hvala!
He-Man ::
Zanima me za območje Nove Gorice. Tam deluje KATE. Telemach mislim da po celi Sloveniji. Še kaj?
...:TOMI:... ::
Poglej akosovo poročilo, tam so napisani vsi CATV operaterji. Jih je kar veliko.
Tomi
jukoz ::
Zdravo!
A je kdo iz BS-3 in uporablja lokalno optiko od Domcommerce. Če sem prav razumel internet zagotavlja Amis? Ali je s tem kaj težav?
A je kdo iz BS-3 in uporablja lokalno optiko od Domcommerce. Če sem prav razumel internet zagotavlja Amis? Ali je s tem kaj težav?
jukoz ::
Hvala za link!
Si uporabnik? Kako kaj stvar deluje? So kakšni problemi?
Trenutno so na T-2 optiki in deluje super, imajo pa 10/10 za 24 EUR na mesec. 20/20 bi bil tu 22 EUR. Res pa je da t-2 računa 20 EUR za odjavo storitve...
Si uporabnik? Kako kaj stvar deluje? So kakšni problemi?
Trenutno so na T-2 optiki in deluje super, imajo pa 10/10 za 24 EUR na mesec. 20/20 bi bil tu 22 EUR. Res pa je da t-2 računa 20 EUR za odjavo storitve...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 600968 (509) | PINki |
» | Najcenejši ponudnik solo internetaOddelek: Omrežja in internet | 13087 (3397) | Groove |
» | SAMO Internet? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25565 (18384) | Lonsarg |
» | V Španiji univerzalna pravica do širokopasovnega dostopa do internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4416 (3423) | BlueRunner |
» | Formuliranje peticije za TELEKOMOddelek: Omrežja in internet | 3157 (1692) | ABX |