» »

volume gain-boost ne deluje na andro

volume gain-boost ne deluje na andro

matrix2 ::

skratka poskusil sem kar nekaj programčkov seveda poskusnih, ki bi mi ojačali glasnost pa od stestiranih 10 ne deluje nobeden. Če pa že, pa vedno vsili reklamna sporočila, tako da onemogoči kakršno koli uporabo. Ali ima kdo idejo kateri programček bi bil dober samo za amplifer-gain-boost in da res deluje.

Vprašal bi še, ko napiše pri install dostop do ID-Wi-Fi,fotografij,klici, a to pomeni da lahko lastnik tega programa dostopa do vseh tvojih podatkov????

se opravičujem, gre se za android 4.4.4 na Samsung telefonu...

mihec87 ::

Ti programčki so super za uničevat zvočnik...Tako da če ne rabiš zadeve nujno npr(slab sluh) bi se ognil...

FX6300B ::

zvočnik ti bo hitrej odpovedal plus tega je vrjetno slabši zvok pač manj kvaliteten drugače če se prou spomnm pr mediatek procesorjih se da u engieneer mode
May the force be with you!

ne rezumem te Mihec, a ti misliš da na kolesu poslušam velike 450W zvočnike in vozim 80kg Hi-Fi sistem z sabo da bi si uničil sluh?? Z slušalakmi nimam strahu, veš včasih paše malo pojačati ko se pelješ v hrib si prej doma (Vršič, Rogla...), pač tako na kratko:))

skratka kot opažam vsi mislite Hi-Fi sistem, doma na PC, posebej sem opisal da se gre za telefon in slušalke na ušesih ko športam nimam rad piva ali šnopca v riti ampak kašen ROCK komad ki zatege malo. Sem mogoče kaj spustil zopet!!!!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matrix2 ()

mihec87 ::

Slabo si prebral-napisal sem da če nimaš nujne potrebe po povečanju glasnosti(če imaš slab sluh ti pač dodatno ojačanje pride prav) se teh programčkov ogni ker na dolgi rok uničujejo zvočnik telefona...+ponavadi je zvok slabši(popačenja oz hreščanja)...

In ja govorimo o telefon, kolo,slušalke v prvem postu sploh nisi omenil..

no ja to ti dam prav...Skratka nekako že vrsto let uporabljam slušalke na kolesu pri teh novih telefonih pa sem opazil, da je zvok precej bolj tiho kot pri starih Nokijah. Nasploh N serija je zame sinonim dobrega zvoka, globoki basi, ter čist in jasen ton, glasnosti pa nisem imel nikoli do konca tako na 3/4. Tukaj tudi če dam do konca se ne siši ničesar, ko se pelješ. Skratka upam na prihod mobitela z Hi-Fi čipom ki ga najavlja neka Kitajska firma.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

prvi hi-fi sistem (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
21544225 (15333) Ales
»

katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7712536 (8395) Janac
»

Kupil Slušalke - Razočaran ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
303006 (2260) shadeX
»

Zvočniki za zahtevnega audiofila (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8226442 (23471) podtalje
»

Magnatune

Oddelek: Novice / Ostale najave
404289 (3068) gzibret

Več podobnih tem