» »

Iskanje izgubljenega kontakta.

Iskanje izgubljenega kontakta.

Alcarin ::

Pozdravljeni!

Zanimajo me morda kakšne vaše osebne izkušnje ali nasveti in ideje, kako bi (smotrno!) bilo možno najt in kontaktirat izgubljeno osebo (kontakt) s katero smo nekoč preživeli ogromno časa (sicer v virtuali) in smo potem zaradi nenadejane odsotnosti izgubili stik.

O osebi vem:
- Državo rojstva in prebivališča (če je danes še tam valda ne vem)
- Ime
- okvirna leta
- imam 2 sliki, eno slabe resolucije in eno dokaj dobre ki pa datirata v leto 2007 (bili smo najstniki okrog 17 let)

Poskusil sem z reverse image iskanjem ampak valda, kakšna je verjetnost da bo na internetu še tale slika iz leta 2007. Malo sem poizkusil (morda dokaj neumno) z iskanjem po Facebooku po imenu, ampak je ime dokaj ''common'' se pravi da je teh imen kar nekaj, zraven tega pa nisem ziher ali je uradno ime morda za odtenek drugačno (glede na to da je iz Nizozemske in je ime Marjanne, mi je znanec iz nizozemske rekel, da bi uradno lahko bilo tudi Mirjam recimo in da je malo ''poangležila''

Seveda je ironično ravno to, da ima vse te podatke firma Blizzard, kjer smo imeli narete accounte, vendar kolikor sem seznanjen teh podatkov ne bom dobil ker je to prepovedano z zakonom, ker ziher lahko Blizzard v svojih bazah poišče na keteri account je bil vezan character(ji) in potem vidi praktično vse podatke, ki bi mi zagarantirali najdbo osebe. Sicer sem poslal mail na Blizzard z malo do nič upanja. Da bi morda vsaj kontaktirali osebo v mojem imenu in ji poslali sporočilo z mojimi podatki, celo na moje stroške (komot)

Torej kaj mislite, je realno verjetno da se tako osebo še najde, brez da porabim na tisoče €€€, sicer sem že razmišljal da bi s pomočjo nizozemskih prijateljev kontaktiral večino hiš ki izdajajo novice in bi naprosil da vsaj spletno objavijo novico, s sliko (čeprav to mi je malo tak da bi kazal sliko brez dovoljenja ampak to mi je nekak še eno upanje) in potem upam da bo kdo ki jo pozna to videl in mu bo znana ali jo bo poznal tudi iz tistih časov in jo bo kontaktiral in omenil kaj se dogaja, ali da bi celo sama vidla.
Lep pozdrav/Kind regards!

Tac20 ::

Daš na 9gag (ali imgur), napišeš zravn srce parajočo zgodbo, vklopi se hive mind in najdeš dotično osebno v enem dnevu

Alcarin ::

Tac20 je izjavil:

Daš na 9gag (ali imgur), napišeš zravn srce parajočo zgodbo, vklopi se hive mind in najdeš dotično osebno v enem dnevu


Ok tole je definitivno opcija ki sem jo pozabil oz spregledal :) Saj največji problem je to, ker nimam oz. se ne morem in ne morem spomnit priimka, pa sem skoraj ziher da ga je oseba povedala. Z priimkom bi bilo vse dokaj enostavno, ker bi se potencialni kandidati verjetno zoožali na nekaj 10 morda 100..... pa še to dvomim da bi do 100 prišlo.
Lep pozdrav/Kind regards!

Yacked2 ::

Kako ste govorili ? Če je biu skype si bil povezan P2P, v log na routerju poglej kateri IP se ti takrat pojavlja, če imaš logging vklopljen.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Roadkill ::

Loge iz leta 2007? :D

Če se gre tole za igralko WoWa, potem se morda spomniš koga drugega iz guilda in se lahko on spomni kak dodatni podatek o njej.
Ü

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Roadkill ()

Alcarin ::

Roadkill je izjavil:

Loge iz leta 2007? :D

Če se gre tole za igralko WoWa, potem se morda spomniš koga drugega iz guilda in se lahko on spomni kak dodatni podatek o njej.


Sem sicer napisal na strani server/forum (WoW official forume) kjer smo igrali, sem tudi povprašal okrog, ampak večina se spomni samo državo torej Nizozemska. Razbijam si glavo da bi se spomnil mesto od kod je bila, kar bi zelo olajšalo iskanje, ampak mi zaenkrat ne rata.

Najbolj smešno je ko veš kdo ima podatke ampak ne moreš do njih :P (Blizzard)

Kontaktirali pa takrat smo, hmmmmmmmmm, jaz sem prepričan da preko MSNa, ampak hec je v tem, da jaz sem nekaj chat logov iz MSNja sicer zapekel na CD, še nisem pregledal vseh, če bi morda v njih našel kak podatek ali email, ampak vem da mi je potem crknil PC, in sem bil brez PCja več kot 14 dni, potem sem prišel nazaj na nov PC in mislim da nisem več mogel rešit passworda od MSNja ker sem mel še emal ki se je končal na email.si, ki je bil zaprt al nekaj takega, in sem potem opustil MSN nasploh, oseba pa se več ni logirala, in naenkrat je (čeprav sem poslal ingame message) zginil karakter iz friends liste.
Lep pozdrav/Kind regards!

getfe ::

daj vse na 4chan in napisi da je zlorabila tvojo macko

Alcarin ::

Pravkar sem našel forum od guilda ki ga je takrat ustanovila, sem poslal mail preko foruma, in zdaj lahko upam, da ni bil made up mail samo za forum :) Vseeno bom vesel kakšnih dodatnih idej.
Lep pozdrav/Kind regards!

freesty ::

Lahko samo vprasam kaksni so tvoji motivi? :)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Alcarin ::

freesty je izjavil:

Lahko samo vprasam kaksni so tvoji motivi? :)


Haha, seveda o njih nisem želel govorit, da debata ne bi šla offtopic ampak naj bo, tale oseba me je vabila na počitnice ko sva bila stara 17, no in jaz nisem nikoli šel, vendar nikoli nsiem povedal pravega razloga zakaj ne pridem, čeprav me je dobesedno dnevno spraševala, no potem mi je crknil PC, pred tem sem glih govoril z njo (screenshot) da mam name quitnit, no in potem me dejansko ni blo ene 14-21 dni, in ko sem prišel nazaj je bila skoz offline.

Dejansko je vse kar bi rad, ji povedal zakaj, nisem nikoli prišel, tega tu ne bom napisal ker je osebna zadeva in dokaj boleča. No pa usput sem našel že 3 vanilla/TBC playerje s katerimi smo ogromno igrali, in se s še enim trudima da bi jih zbobnali vse skupaj v grupo na FBju, mreženje itd.

Glede na to da imam punco in vem na kaj je tvoje vprašanje namigovalo sem se samo nasmehnil :)

No zdaj sem našel še njen rojstni dan :D na spletni strani. Še en korak bližje! :P
Lep pozdrav/Kind regards!

Alcarin ::

Tole je bilo skoraj prelahko, osebo sem našel, je mela free forum ustvarjen za svoj guild in tisti mail je dejansko aktiven in je odpisala v roku parih minut.

Hvala vseeno za ideje :)
Lep pozdrav/Kind regards!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535221256 (1946) oo7
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
67260341 (13371) kr?en
»

Igre ki lahko zrušijo vladavino World of Warcrafta

Oddelek: Igre
416139 (2289) Dpool
»

poglabljanja v igre (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
616301 (3862) Phoebus
»

Warhammer Online: Age of Reckoning

Oddelek: Igre
72326 (1305) Rotaidal

Več podobnih tem