Forum » Loža » Kontaktne leče
Kontaktne leče
Kleemen ::
Tisti, ki imate kontaktne leče kako "ravnate" z njimi v morju oz. vodi? Mene zelo moti če se potopim v morju oz. kjerkoli zmočim oči s kontaktnimi lečami (zaprte oči) in potem ko nazaj odprem oči se bojim, da bi mi padle vn ker pridejo v stik z vodo. Je to nevarno ali samo tak občutek?
ajfon ::
Sem se že neštetokrat kopal z lečami v vodi pa da sem zmočil oči, pa je zaenkrat še v redu. Tudi moti me ne
St235 ::
Tisti, ki imate kontaktne leče kako "ravnate" z njimi v morju oz. vodi? Mene zelo moti če se potopim v morju oz. kjerkoli zmočim oči s kontaktnimi lečami (zaprte oči) in potem ko nazaj odprem oči se bojim, da bi mi padle vn ker pridejo v stik z vodo. Je to nevarno ali samo tak občutek?
Nevarno ni, je pa seveda možnost da kdaj ostaneš brez. Osebno za morje, sploh recimo kakšno smučanje na vodi, surfanje uporabljam dnevne ker jih ni škoda in če jih odplakne jih pač odplakne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kontaktne leče (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 304617 (4826) | CleanPower |
» | Laserska operacija oči (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 282423 (34597) | trancer01 |
» | Kontaktne leče pozno v noč!Oddelek: Loža | 1554 (1300) | chort |
» | Kontaktne leče?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13909 (11675) | RobyRob |
» | Policija in lečeOddelek: Loža | 3095 (2600) | Avenger |