Forum » Izdelava spletišč » Web desing - feedback
Web desing - feedback
creator2 ::
Izdelal sem design za nekoga, ki prodaja izdelke preko ebaya.
Z web designom sem se začel ukvarjati pred kratkim, zato bi mi prav prišel kakšen nasvet :)
http://shrani.najdi.si/?1W/6b/1tLterra/...
Z web designom sem se začel ukvarjati pred kratkim, zato bi mi prav prišel kakšen nasvet :)
http://shrani.najdi.si/?1W/6b/1tLterra/...
bambam20 ::
Klasičen novodobni design, kjer moraš scrolat in scrolat...
Lepo ampak po svoje nefunkcionalno ...
Lepo ampak po svoje nefunkcionalno ...
tx-z ::
Sicer malenkost ampak ene slike so pokrčene.
Men osebno twitter in fb ikonci ne pašeta ke v takem stilu kot sta - morda bi bilo bolje na desni.
Zelen gumb contact spodaj mi tudi ne paše v kontekts.
Tole je moje mnenje za to kar vidim, tako na hitro, sicer mi je pa kar všeč :)
Men osebno twitter in fb ikonci ne pašeta ke v takem stilu kot sta - morda bi bilo bolje na desni.
Zelen gumb contact spodaj mi tudi ne paše v kontekts.
Tole je moje mnenje za to kar vidim, tako na hitro, sicer mi je pa kar všeč :)
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Vzel nisem nobene teme. Iz spleta sem pobral slike, fonte in ikone, ter začel sestavljati kar je nastalo. Sem pa pri latest products vzel zgled iz trgovine asos, ker je to prvič, da sem dizajniral spletno trgovino oz. trgovinico :) Za delo sem pa porabil dobrih 5 ur, tako da je to vbistvu work in progress.
Hvala vsem za komentarje
Hvala vsem za komentarje
crniangeo ::
tudi meni je zadeva všeč, vendar pazi pri slikah ki jih vzameš iz neta :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Slike pobiram iz stocksnap.io, ali iz kakšne druge strani, ki ponuja zastonj slike za design.
detroit ::
bootstrap template prodajaš? Meni osebno zgleda pregleden, ne vem pa kako zgleda oz. kako deluje responsive ipd.
Belo ozadje in svetle barve ne izžarevajo kulskost ampak dostopnost ...vsaj meni. No saj če bodo ugodni izdelki gor potem np. Uf preveč filozofiram:)
Belo ozadje in svetle barve ne izžarevajo kulskost ampak dostopnost ...vsaj meni. No saj če bodo ugodni izdelki gor potem np. Uf preveč filozofiram:)
Skero
gendale_sef2 ::
men je luštno razen logota k bi mogu bit ene polovico manjši v višino (razen če mi častiš 4k ekran)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ocena moje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8202 (4938) | Goran's Blog |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Obvestila | 36980 (29289) | Pyr0Beast |
» | Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 45485 (27351) | Ziga Dolhar |
» | Pomoč pri dizajnu (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5791 (4211) | Meizu |
» | Kolko bi zaracunaliOddelek: Izdelava spletišč | 1137 (923) | alesrosina |