Forum » Izdelava spletišč » Orodje za parsing html datotek
Orodje za parsing html datotek
KernelPanic ::
Spostovani!
Kupil sem template za webpage in sedaj "kompljem" po tem template-u in na osnovi le-tega gradim svojo spletno stran. Zanima me, ali v Linuxu obstaja kaksno orodje, ki se sprehodi po direktoriju z templateom in ti dejansko izpise, kateri html fajli so uporabljeni v template-u in kateri niso. Namrec, template sem odzipal in zacel delati, vendar sedaj vec ne vem, katere html fajle lahko pobrisem (ker jih ne rabim) in katerih ne. Se da to mogoce kaj resiti z grep/awk kombinacijo?
Lp,
Marko
Kupil sem template za webpage in sedaj "kompljem" po tem template-u in na osnovi le-tega gradim svojo spletno stran. Zanima me, ali v Linuxu obstaja kaksno orodje, ki se sprehodi po direktoriju z templateom in ti dejansko izpise, kateri html fajli so uporabljeni v template-u in kateri niso. Namrec, template sem odzipal in zacel delati, vendar sedaj vec ne vem, katere html fajle lahko pobrisem (ker jih ne rabim) in katerih ne. Se da to mogoce kaj resiti z grep/awk kombinacijo?
Lp,
Marko
- spremenil: KernelPanic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Olajšanje izdelave spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 5208 (3791) | FlyingBee |
» | [PHP]Zajem podatkov iz bazeOddelek: Programiranje | 4032 (3669) | cobrica |
» | Fireworks pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1461 (1220) | MrBrdo |
» | Flash template vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1136 (998) | Tody |
» | Word 2007 TemplateOddelek: Pomoč in nasveti | 784 (746) | prtenjam |