Forum » Pomoč in nasveti » Mimovrste - združevanje naročil
Mimovrste - združevanje naročil
St753 ::
A mogoče kdo ve, če se na mimovrste da združiti 2 naročili? Sem ravno prejšnji teden nekaj naročil (ni še na voljo za prevzem), sedaj bi pa naročil še eno stvar in nebi rad dvakrat hodil.
dejanslo ::
Mene zanima podobno. Včeraj naročil nekaj večjega in dobil brezplačno poštnino, pozabil sem pa na ohišje za zunanji disk, za katerega je poštnina 4eur. Ker je info-line off, morda kdo tu ve, ali se da oboje združiti?
There`s More Than One Way To Do It
Siddh ::
pošli mail, ponavadi se hitro odzovejo, ali pa storniraš prejšnje naročilo če še lahko in na novo narediš naročilo z vsemi artikli.
St753 ::
pošli mail, ponavadi se hitro odzovejo, ali pa storniraš prejšnje naročilo če še lahko in na novo narediš naročilo z vsemi artikli.
Sem kar storniral. Načeloma je zelo enostavno, samo greš pod Moja naročila in klikneš prekliči naročilo, potem pa na novo dodaš izdelke v košarico (lahko klikneš naroči ponovno in potem dodaš samo še izdelke, ki jih še nisi dodal pri prvem naročilu).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: St753 ()
dejanslo ::
Pa res. Sem včeraj gledal, če je kje možnost preklica naročila, pa nisem kliknil gor za urejanje. Ma, sem poslal mail, ker sem račun že plačal. Hvala za pomoč!
There`s More Than One Way To Do It
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kaj kupiti | 903512 (7398) | D3m |
» | Enostranski odstop trgovine od nakupaOddelek: Pomoč in nasveti | 6090 (5017) | diNero |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 284988 (119774) | darkolord |
» | Spletna trgovinaOddelek: Mobilne tehnologije | 1674 (957) | Nuška |