» »

Spletna trgovina

Spletna trgovina

THE1B1 ::

Lep pozdrav vsem skupaj!
Včeraj sem brskal po interentu in sem naletel na to spletno trgovino http://electromarketshop.com/home
Zanima me pa če je gdo že naletel na to spletno trgovino in če je gdo že kaj naročil s te spletne trgovine, ker nebi hotel
naleteti na še eno izmed številčnih spletih zvijač!

Pomagajte!

T0RN4D0 ::

Ne, samo zato ker majo polovico ceneje od konkurence še ne pomeni da je scamm. Tud dejstvo da je cela stran deluje nekam ceneno, kljub temu da so multi billion dollar company še ne pomeni nič.

A je res tko težko prepoznat očitne prevare?

Nuška ::

Živjo!
Jaz sem pred kratkim naročila iz neke ameriške spletne trgovine in sploh ne morem verjet kolk sem bla neumna da nisem nič opazla! Torbice so pol ceneje kot "original" ,duh?
Sem zelo sumničava oseba, ampak na žalost sem to naročila, ko sem bila doma, imela sem vročino >.<
In seveda sem krneki prtiskala.
Vem, da so torbice fejk, vem, da je lastnica prevarantka, samo ne vem, a so torbice "le" fejk, ali mi sploh ne bo nič poslala.
haha, poslala sem ji vljuden, a grozeč mejl...
Plačala sem preko Paypala, ali sem varna? Mislim, bo zginil samo ta denar, ki sem ga plačala za torbico ali mi bo pobrala vse dol? JOOOOJ! To se mi prvič dogaja v dveh letih...Seveda, vročina nardi svoje. Oči mi je odprl njen brebrižen odgovor na moje vprašanje zakaj moram plačevat poštnino če piše, da je do konca poletja akcija(ni poštnine)...

Kaj naj naredim? Neki morem nardit ker mi ne da miru!! Morem jo uničit! Prosim pomagajte, ker če mi nihče ne bo, jo bom sama uničla,lol.
Ne, resno, tole prevarantko je treba podučit in od mene ne bo imela miru.Prosim, pomagajte!
Nad mojim težko prisluženim denarjem se ne bo naslajala oz naslajal, mogoče je pa moški, kaj se ve.

bluefish ::

Nad mojim težko prisluženim denarjem se ne bo naslajala oz naslajal, mogoče je pa moški, kaj se ve.
Pa se bo. Žal, zaradi tvoje lastne nepazljivosti.

Če ti artikla ne pošlje, potem na PayPal sprožiš dispute in nato je na strani trgovine da dokaže kako je z artiklom.
Zna pa biti težava, če je jasno navedeno, da se gre za ponaredke. Potem najbrž tudi pri PayPal težko ukrepajo.

In brez skrbi, s tvojega računa dodatnega denarja ne morejo kar tako vzeti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

St235 ::

Če gre za scam, pol bo račun na paypalu že davno prazen, preden boš lahko sprožila dispute.

Če gre za fake torbice, bo slej kot prej prišla sam vprašanje, če ne bodo na carini zatežil.

Ostala sredstva na tvoji kartici so varna, kar je bistvena prednost paypala pred direktnim plačevanjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

c3p0 ::

Dvomim da PayPal TOS sploh dovoljuje prodajo ponaredkov.

UHUHU!
Vse sem uredila.
Ja, po tistem grozečem mejlu mi napiše brezvezne odgovore...
Potem sem pa napisala, da če je torbica fejk, naj raje ne pride v moje roke, in da nej raje takoj prekliče naročilo, če je fejk in mi vrne ves denar + poštnino, ker če bom ugotovila da je fejk, bodo posledice, ki bodo škodile poslu...ahaha. Ja, na svoji strani ima povsod: athentic,blabla...
Potem mi pa napiše, da nekatere so, nekatere ne, ker prihajajo iz Kitajske...Pač, krneki vse skupi, izsilila sem ji svoj denar s svojimi mejli. Upam da se je ustrašila. VES denar mi je vrnila, ampak jaz ji ne bom dala miru, moram obvestit vse njene bodoče kupce, ker ljudje nasedajo.

JOJ; super! Tako sem vesela, da sem vse uredila. Kako mam lahko tako srečo? Jah, zdej morem pa samo še pravo najdit.
Taki posli so mi prov všeč, pa teli grozeči mejli...8-)
Ampak nasedla pa ne bom NIKOLI več. Prvič in zadnjič! Pa jaz, ko se taka sumničava oseba in vse preverim 5X!

Hvala vsem.:)

genesiss ::

Kaj ti si trol?

huh?

St235 ::

V bistvu največ lahko narediš, če kontaktiraš Paypal. Če tam napišeš pritožbo, ker so te poskusili ogoljufat z neavtentičnimi artikli. Paypal te stvari ponavadi jemlje precej resno in če nekomu blokirajo račun je to lahko velik problem.

darkolord ::

Za katero stran se pa to gre?

myjuicybag.com

ja, jim bom napisala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
12220850 (16370) St235
»

Paypal in "case closed" (strani: 1 2 )

8411335 (8651) mn
»

PayPal: service vs. goods ali kako se zavarovati pred zlorabo prodajalca?

Oddelek: Omrežja in internet
102173 (1763) Samael
»

Velik nateg na ebayu (strani: 1 2 )

5012535 (9277) T-h-o-r
»

Ko nekaj kupiš preko pay pal in zadeve ne dobiš!!!!???

Oddelek: Loža
283065 (2383) Dragi

Več podobnih tem