Forum » Loža » Kako pristopiti punci
Kako pristopiti punci
FiReFTW ::
Po odpiranju teme glede spoznavanje punc po internetu odpiram podobno temu, ker so mi svetovali da je bolje v real life.
Torej načeloma se strinjam da v real life bi bilo bolje, ampak imam bol malo izkušenj z tem, pa me zanima kakšni nasveti glede tega?
Če vidiš eno punco ki ti je všeč, kako pristopiš? Na kak način? Kaj poveš? itd..
Torej načeloma se strinjam da v real life bi bilo bolje, ampak imam bol malo izkušenj z tem, pa me zanima kakšni nasveti glede tega?
Če vidiš eno punco ki ti je všeč, kako pristopiš? Na kak način? Kaj poveš? itd..
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
toplakd ::
Al pa če se z bemflo prpelješ, pa šipa dol in jo vprašaš: Jaz sem tebi všeč, kaj pa ti meni
Ali pa če na avtobusni čaka št.1, ti pa št. 7, pa se pripelje 17, ji lahko rečeš da zdaj se pa lahko skupaj peljeta.
Ali pa če na avtobusni čaka št.1, ti pa št. 7, pa se pripelje 17, ji lahko rečeš da zdaj se pa lahko skupaj peljeta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toplakd ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | original vs crackedOddelek: Programska oprema | 3685 (2814) | BorutK-73 |
⊘ | Spoznavanje človeka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8034 (6368) | Gandalfar |
» | banka in - banka koperOddelek: Loža | 1421 (959) | fosil |
» | Facebook išče 100 milijonov dolarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 12532 (8486) | BigWhale |
⊘ | Banajte osebo z nikom pizdamaternaOddelek: Slo-Tech | 1588 (1252) | kuglvinkl |