» »

Drajv -Zav.Triglav popust?

Drajv -Zav.Triglav popust?

1
2
3 4

CoreySteel ::

Jaz po svojem števcu peljem povsod vsaj +10%, pa imam v zadnjih 12-ih tednih 98 oceno. Pa še to izgubim na enem odseku, kjer je v drajvu narobe omejitev, pa se mi ne da pošiljat popravka, čeprav je značka za to :)) Najtežje se pa držim na istrskem Y. :P
Twitter: @CoreySteel_

jero_no1 ::

tilenyenskyi je izjavil:

Ni res...ne potrebuješ paziti na vsako omejitev...ga uporabljam že dobro leto...neka odstopanja so dovoljena...recimo 20%...torej na oko, naselje 60, izven naselja 110 b/p, avtocesta 140/150.

Se mi ne da it iskat točnih podatkov, ampak po spominu mislim, da je 'dovoljena' prekoračitev do 100 km/h 5%, nad 100 km/h pa 7%.

krepki je izjavil:

Drajv je obračunan pri vseh postavkah sem imel letos 5% ampak mislim ,da ne bom več zbiral točk,ker je preveč utrujajoča vožnja,ko moraš pazit na vsako omejitev in posledično zelo opočasnjuješ promet.

@krepki: ti si kandidat leta, da ti takoj odvzamejo vozniško in ti za nedoločen čas prepovejo vožnjo, dokler ne boš psihično dovolj zrel za varno udeležbo v cestnem prometu. Kot so ti že napisali, če se ti zdi, da je vožnja po predpisih upočasnjevanje prometa, potem pač nisi za na cesto. Saj verjamem, da ti je useeno za sebe, ampak bodi prizanesljiv tudi do drugih udeležencev v prometu in jih ne ogrožaj s svojo objestnostjo.

krepki ::

Ti si in ostali,ki ste se zapičli v moj post ste ja kreteni neizobraženi,pa sem mogoče kje napisal da ne vozim po predpisih imam že več kot 30 let vozniško in ja vozim po predpisih,če je pa kje fraj in prazna cesta pa tudi malo več ampak drajv je utujajoč in če ti paše ga uporabljaj ampak na mene se ne spravljaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepki ()

jero_no1 ::

Očitno se v 30 letih še nisi naučil spoštovati prometnih predpisov...to je to, kar jaz lahko rečem iz tvojih izjav. Če bi res večino časa vozil po predpisih, te Drajv ne bi prav nič 'oviral' pri vožnji.
Over&out

tilenyenskyi ::

@krepki saj ne gre za to, da bi se spravljali nate... če ti drajv ni v redu, ga pač ne uporabljaj. Samo ne uporabljaj argumenta, da je preveč utrujajoča vožnja itd....ker to pač ni res. Ne maraš drajva? Okej. Razloge iz rokava stresat? No good.

st0jko ::

Če koga zanima prodam kodo za 25%.
keks?

yabuk ::

@st0jko - za koliko pa prodaš?

st0jko ::

Se je že kolega javil, da rabi.. Pa drugič ;)
keks?

Dionis ::

Zdravo,

da podam še svojo izkušnjo s Triglav Drajvom. Včeraj sem sklenil avtomobilsko zavarovanje. Ta Drajv popust se šteje na celotno zavarovanje, tako da je bila letos precej nižja premija kot lani. Sam imam Passata - 27k€ po evrotaksu in 140KM motor, da se lahko dela neko primerjavo.

Lani sem bil na Generaliju in se imel za polni kasko, brez odbitne franšize, odkupom prve nesreče in ˝najboljšo˝ asistenco za plačati 903€. Ker sem imel takrat šele 7 let izpit sem imel skupno potem 35% bonusa.

Letos sem šel nazaj na Triglav, torej enako polni kasko, brez odbitne franšize (Generali in prav tako za Savo vem, da te opcije nimata več. Kolikor vem imata oba minimalno 0,5% odbitne frašize). Tokrat odkupa prva nesreče še ne morem imeti, ker mora imeti Triglav evidentirano, da 3 leta še nisem imel nesreče (jaz sem letos šele 3. zavaroval avto). Ravno tako imam tudi tukaj ˝najboljšo˝ asistenco, kjer pa ni omejitev kilometrov za po celotni Evropi. Generali mislim da je imel omejitev 1500km. Aja pa da ne bo zmede, jaz sem bonus prenesel od staršev, da imam lahko najvišjo glede na številko let izpita. Torej letos imam 40% bonusa.
Da sem imel še nižje zavarovanje, sem prestavil dopolnilno zavarovanje iz Vzajemne nazaj na Triglav in s tem pridobil še 2% nižjo premijo in 60€ bonusa, kot novi zavarovanec pri Triglavu.
Poleg tega, sem kupil januarja vinjeto na Petrolu in ker sem zavaroval avto sedaj pri Triglavu sem dobil še 30€ doprinosa za tankanje na Petrolu.
Torej končni znesek za zavarovanje letos pri Triglavu me je prišlo 617€ in dobil še 30€ doprinosa tankanja.

Drajv aplikacijo sem začel uporabljati malo pozno in sem uspel dobiti samo 23%, tako da naslednje leto ga bom imel 25%. Za pridobivati oceno, je skoraj brez problema dobiti 100%. Jaz imam povprečje 99%, pa še to bolj kot ne od prej, ko sem imel probleme z GPS-jem. Tako, da če bi kdo rekel, da je nemogoče to spraviti nad povprečje 90, bi rekel da ali mu telefon z GPS-jem slabo dela, ali pa ne zna voziti. Jaz tudi če sem na polno pospeševal s svojim nisem dobil nikoli opozorila glede tega, pa ima sorazmerno kar v redu navor. Sem ga parkrat dobil opozorilo za naglo zaviranje (avtocesta), ker imaš paciente, ki se ti nenadno brez smernika urine na prehitevalni pas.

Toliko iz moje strani. Upam, da bo komu v pomoč. Drznem si trditi, da s to aplikacijo ni nobena druga zavarovalnica cenejša. Je pa res, da meni ni problema narediti tiste kilometrine, ker naredim 180km na dan za službo.

Invictus ::

Problem Drajva je, da ti da minus točke, če že malo hitreje spelješ.

Aplikacija ima thresholde narejene za crknjenega konja...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Dionis ::

Toleranca do 100km/h je 5km/h, nad 100km/h je toleranca 7km/h. Če imam sam na tempomat nastavljeno na 130km/h mi še ni pisalo, da bi bila večja končna hitrost kot 128km/h. Iz tega staličša ni noben problem o Drajvu.

Če pa misliš za prag pospeševanja pa ne vem. Če imaš 300KM+ mašinco in rabiš ves čas sunkovito pospeševati boš moral pa večkrat v kakšen adrenalinski ali zabaviščni park, da daš to ven iz sebe. Ni mi jasno, kaj je pa problem teh 200km narediti v enem mesecu. Ostale dneve pač ne voziš do kilometra natančno.

Dzhimen ::

Jaz sem zdaj v dveh tednih opravil 18 voženj in 631 km, povprečna ocena 98% in imam že 8% popusta.

Na začetku, ko sem vozil res previdno (dosledno upošteval omejitve) sem dobil 100% ocene. Pač ni neke umetnosti.

Zdaj ko vozim recimo običajno, dobim tam med 94% in 98%, tudi brez pretiranega napora. Ko mi zbija procente, mi jih zaradi prekoračitve hitrosti. Mislim da sem do sedaj samo 1x ali 2x dobil prekomerno pospeševanje ali zaviranje ali vožnja v ovinek. Pa res minimalno prilagajam vožnjo zaradi tega ker mam drajv odprt. Res pa je da takrat ko se mi mudi drajva ne odpiram, ker vem da mi bo konkretno oceno zbilo. Ampak 200km na mesec normalno odpeljat (za 90 %) res nebi smelo predstavljat čisto nobenega problema za spodobnega umirjenega voznika, tako kot je Dionis zgoraj napisal.

Če pa delaš štartade po vsaki reči luči ali se pelješ 80 po naselju, ker "je sred noči in itak ni nobenga na cesti", se pa ne moreš pol čudit da dobiš nizko oceno in ti triglav pol ne da popusta. Jebiga! :)

jb_j ::

a zadeva dela tut na avtobusu?
a dela tut če več potnikov v avtu uporablja isto aplikacijo?

laguna1 ::

a zadeva dela tut na avtobusu? ----- morali bi, zakaj pa naj ne bi, saj aplikacija ne ve, s čim se voziš oz. ali ti voziš
a dela tut če več potnikov v avtu uporablja isto aplikacijo? ------ da, seveda pa mora vsak imeti svoj telefon in na njej naloženo aplikacijo in biti vsak posebej prijavljen

Zgodovina sprememb…

• spremenil: laguna1 ()

Markus386 ::

Kako pa ta zadeva meri pospeske? Ce recimo zapeljes na luknjast makadam, ali pa povprecno slovensko cesto, kjer imas luknje vsepovsod? To odsteva?

Zoran7 ::

Se je kdo poglobil v pogoje/discalimer te aplikacije?
Kako je s podatki, confidentiality, sploh sedaj, ko je to tako aktualna tematika (Facebook itd..)

Dzhimen ::

jb_j je izjavil:

a zadeva dela tut na avtobusu?
a dela tut če več potnikov v avtu uporablja isto aplikacijo?

Fora je, da mora biti telefon med vožnjo na miru, da pravilno meri pospeške, hitrost, vožnjo v ovinek itd. Jaz ga mam v nosilcu na šipi. Če bi recimo to vžgal na busu, pa pol telefon recimo na rahlo vržeš na sedež poleg sebe, lahko aplikacija zazna da si se zaletel. :))
Nevem, je za probat tole.

Markus386 je izjavil:

Kako pa ta zadeva meri pospeske? Ce recimo zapeljes na luknjast makadam, ali pa povprecno slovensko cesto, kjer imas luknje vsepovsod? To odsteva?

Kaj pa ima luknjast makadam v zvezi s pospeški? Aplikacija uporablja pospeškometer v telefonu. In če zazna prekomerno silo v eno smer, pol aplikacija to zabeleži in ti zbije procente. In če po makadamu pelješ po omejitvi s konstantno hitrostjo, boš dobil 100% oceno, tudi če malo trese avto. Če pa v ogromno luknjo zapelješ ti pa mogoče zna aplikacija zaznat kako prekomerno silo. Ampak to je logično, sej to pol ni več "varna vožnja". Ampak luknja mora bit kar velika pomoje, jaz sem že čez par lukenj zapeljal, kaki globoki jaški, ali pa mal pospešeno sem čez ležeče šel idt. in mi ni zaenkrat še nič zatežilo.

amacar ::

Samo za info, na androidu se da zadevo bp simulirati, tako da sploh ni potrebno voziti, pa še vedno dobiš 100%. (hint: lockito, bluestacks - za tiste brez androida)
Js sem si pa kr eno skriptico napisal, dve minutki, pa odfuram 200+km :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

letmein ::

Jaz sem dobil z -25% DRAJV popustom cca. 17% nižji neto znesek premije kot lansko leto, polica nespremenjena, Triglav komplet tako da..

mujek ::

amacar,

Sharing is caring?
Ali se bojiš, da te bodo prehitro odkrili? :)

buttcrack ::

A ne znaš hinta v gugla ruknit?

beta1 ::

Jaz sem od lani oktobra ali novembra nabral do zdaj 23% drajv popusta. Brez težav. 1x na mesec v LJ po avtocesti, pa je bilo 200km zvoženega. Povprečje sem imel 98 % varen voznik.

Sem spremeni tudi na avtomobiski paket -veliki- (zaradi toče, ki je nisem imel), dodal par še par zadev in sem privarčeval skoraj 300eur za iste zadeve in več, ki so bile lani ločene na polici (ne v paketu). Skoraj 200EUR je bilo drajv popusta. 100EUR pa popusta na paket (pa imam še dodatne stvari zavarovane, ko jih lani nisem imel)

Pa tudi 2x sem imel menjano preko zavarovalnice delni kasko vetrobransko steklo, brez problemov.

Zelo sem zadovoljen. Ne vem če bi kaj ceneje pri drugi zavarovalnici prišel skoz. Za tistih par eur / napram uveljavljanje škode. Raje dam par EUR več, pa če do česa pride, nimam sitnosti.

fukiyaki ::

Mene pa zanima njihova matemetika. Skupna ocena voženj se meri za zadnjih 12 tednov.
Moje vožnje od 1.5. :
1x95%
1x96%
3x99%
12x100%
povprečje 96% ?!?!
Aplikacijo uporabjam že dve leti, povprečje je stalno enako in se ne spreminja, zadnje mesece sem namenona vozil čimbolj po predpisih, a spremembe ni.
Ima kdo podobne izkušnje?

ProGo ::

Triglava ne poznam. Generali so pa totalni nateguni - scammers, predlagajo ti popravilo avta z rabljenimi deli, torej tudi takšnimi, ki so iz drugih karambolov. Fuck off, forever.

buttcrack ::

kaj ima to veze z aplikacijo drajv?

fukiyaki je izjavil:

Mene pa zanima njihova matemetika. Skupna ocena voženj se meri za zadnjih 12 tednov.
Moje vožnje od 1.5. :
1x95%
1x96%
3x99%
12x100%
povprečje 96% ?!?!
Aplikacijo uporabjam že dve leti, povprečje je stalno enako in se ne spreminja, zadnje mesece sem namenona vozil čimbolj po predpisih, a spremembe ni.

važno, da si nad 90... kako vse skup funkcionira pa pol itak nima veze. meni isto ne gre pod/nad 96%.

Zgodovina sprememb…

Efremov89 ::

Zdravo

Nikjer na spletu ne najdem info o evidentiranju vozenj. Slucajno kdo ve kako dolgo ostanejo voznje v zgodovini? Problem imam, ker mi ena voznja (najdaljsa od vseh 350km+) kvari povprecje ker sem takrat zbral le 56 tock, ostale voznje imam vse ocenjene 90+. Zanima me, ce te voznje kdaj zastarajo in se gleda npr. samo neko doloceno obdobje (npr. zadnje leto).

Lp

Bizkit45 ::

fukiyaki je izjavil:

Moje vožnje od 1.5. :
1x95%
1x96%
3x99%
12x100%
povprečje 96% ?!?!

se mi zdi da si prekratek za njihovo matematiko ;)
če rečemo da so vožnje dolge enako enot, potem si v zgornjem primeru naredil 17 enot voženj. če sešteješ procente in deliš s 17, potem dobiš 99,3%. ampak ker vožnje NISO enako dolge (predvidevam da je zato procent še veno 96%), bi rekel, da sta vožnji ocenjeni s 96% in 95% precej daljši, kot ostale, ki so na 100% in 99%. Če ti po tej razlagi ne bo jasno, potem se ne obremenjuj s procenti in se drži tega kar ti je napisal butch3r (samo da je nad 90% :))

J.McLane ::

Moram rečt, da sem bil mal skeptičen kako ta aplikacija deluje, sicer nimam Triglav zavarovanja, samo zanimala me je izvedba. Prvi poskus malo mesta potem pa podeželjska ovinkasta cesta, rahla prekoračitev omejitve drugo vse OK, 100 točk. Ok si rečem bom za drugi poskus vozil malo bolj dinamično skozi ovinke (brez pretiravanja, še vedno veliko rezerve), naredil sem eno bolj odločno pospeševanje iz semaforja, končni rezultat 98, ampak samo zaradi hitrosti, ker sem pred koncem naselja prehitro začel pospeševati.

V glavnem, ne vem kdo lahko s to aplikacijo pogrne pod prag 90, morda je kaj odvisno od senzorja pospeška v telefonu?
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Izvijač ::

Jah ljudje mislijo da znajo vozit,pol jih pa neka obična aplikacija prizemlji,seveda je krivo vse drugo samo njihovo nezadostno vozniško znanje ne.

TehDucky ::

Največ pik izgubiš, zaradi "pospeševanja" ali "vožnja v ovinek". Tam na krajših razdaljah padejo točke tudi na okoli 70 pik.

karafeka ::

Pismo, sem z uporabo drajva zmanjšal povprečno porabo na 4,3. Slava mu. Od začetka sem bil malo nervozen, potem sem se pa navadil na kolone za mano...

Po novem se podvojili potrebne prevožene kilometre. Za prvi % je sedaj 200km, za drugi pa 400km.

D3m ::

J.McLane je izjavil:

Moram rečt, da sem bil mal skeptičen kako ta aplikacija deluje, sicer nimam Triglav zavarovanja, samo zanimala me je izvedba. Prvi poskus malo mesta potem pa podeželjska ovinkasta cesta, rahla prekoračitev omejitve drugo vse OK, 100 točk. Ok si rečem bom za drugi poskus vozil malo bolj dinamično skozi ovinke (brez pretiravanja, še vedno veliko rezerve), naredil sem eno bolj odločno pospeševanje iz semaforja, končni rezultat 98, ampak samo zaradi hitrosti, ker sem pred koncem naselja prehitro začel pospeševati.

V glavnem, ne vem kdo lahko s to aplikacijo pogrne pod prag 90, morda je kaj odvisno od senzorja pospeška v telefonu?

Jaz.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Ganon ::

amacar je izjavil:

Po novem se podvojili potrebne prevožene kilometre. Za prvi % je sedaj 200km, za drugi pa 400km.

Ni res. 200 in 400km sta znački, ki veljata pri nagradni igri, ki poteka v novembru. Za zbiranje popustov so še vedno enaki pogoji.

Govorim za vožnje v letu 2019. Res sem se nerodno izrazil z besedo sedaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

Sem preveril, od januarja naprej kaže drugače. Je bilo že kje objavljeno? Mogoče gre za napako. :P 400km je veliko, zna biti zoprno, če ne voziš dolgih razdalj.

Nisem še videl uradne objave, sem pa dobil podobne informacije s strani dveh agentov.

Izgleda, da je preveč ljudi unovčilo 25% popust. Se da kako goljufati? :D

Ne.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Itak da se da, ze ce pogledas moj screenshot sem imel pred 1 uro zjutraj ze odvozenih 200km :))
Za nas se ne spremeni, namesto 2 min bom pac "vozil" 4 min.

Razloži, prosim. :D

mitkos ::

Lockito naredi svoje, toda analiza pove, da je vožnja simulirana.

GupeM ::

Ganon je izjavil:

Izgleda, da je preveč ljudi unovčilo 25% popust. Se da kako goljufati? :D

Nekomu, ki mu zaupaš in prevozi veliko kilometrov, daš podatke o računu, da se on prijavi v aplikacijo in vozi namesto tebe. Tako sem jaz vozil namesto moje mame in je bil mesečni popust zrihtan v dnevu in pol. Po novem bi potreboval kakšnih 5 dni, če ne štejem vikendov.

Lahko se pa konec tedna odpelješ na morje, če si z Gorenjske, ali v hribe, če si s Primorske. Hitro jih narediš vsaj 200.

Če se voziš z busom, lahko aplikacijo ganjaš tudi na avtobusu. Če voznik vozi lepo, se ti obeta popust.

Ganon je izjavil:

Razloži, prosim. :D

Custom skripta, zal ne sheram, da se ne razsiri.

mitkos je izjavil:

Lockito naredi svoje, toda analiza pove, da je vožnja simulirana.

Bluestacks + lockito + drajv (3.0.77 verzija) se deluje, sem prejsnji teden testiral, ko me je nekdo spraseval preko ZS.

mitkos ::

Ali lockito ne upošteva omejitev hitrosti na cestah? Ali lahko nastavim različne hitrosti na različnih odsekih ceste?

bastadu ::

Ali se še komu dogaja zadnjih nekaj dni, da Drajv ne posname celotne poti?

Apple ::

V casu od 02.11. do danes mi je posnel vseh 20 vozenj BP.
LP, Apple

MrNighthawk ::

Meni vse posname... ampak se vozim z busom :)) medmestnim :))

Se dogaja ja. Včasih ne zazna GPS pa ti malo zaštrika.
|HP EliteBook|R5 6650U|

bastadu je izjavil:

Ali se še komu dogaja zadnjih nekaj dni, da Drajv ne posname celotne poti?

Del poti je včasih obarvan sivo zaradi težav s signalom, vsaj tako sporoči aplikacija. Ampak še vedno ti upošteva celotno razdaljo.
1
2
3 4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najcenejše Avtomobilsko Zavarovanje - KJE? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Na cesti
967239175 (1864) LeQuack
»

Drajv

Oddelek: Omrežja in internet
324521 (1253) Irbis
»

Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )

16845701 (11767) Mateja88
»

Zavarovanje

407223 (5603) WhiteAngel
»

Koliko plačujete za avtomobilsko zavarovanje? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26675600 (43191) ;-)

Več podobnih tem