Forum » Strojna oprema » TP-Link WDR3600 wireless težave
TP-Link WDR3600 wireless težave
Lukzii ::
Skratka, kupil sem (rabljen) router, ki ima sledečo težavo:
na web interfacu je wireless radio enablan, oddaja pa nič...ne na 2.4 ne na 5 GHz...zadaj je stikalo za vklopizklop wirelessa ampak zadeva ne dela...prebral že 100 in 1 forum ampak take težave ne najdem.
hvala za pomoč in lp
na web interfacu je wireless radio enablan, oddaja pa nič...ne na 2.4 ne na 5 GHz...zadaj je stikalo za vklopizklop wirelessa ampak zadeva ne dela...prebral že 100 in 1 forum ampak take težave ne najdem.
hvala za pomoč in lp
Spajky ::
Poglej nastavitve wifi, lahko, da je odkljukano "hide SSID", pa ti ga od winXP vključno dalje OS ne vidi ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Lukzii ::
sem ugotovil...:/
namreč uporabnik pred menoj je očitno uporabil bad flash in je pobrisal art particijo, kjer so shranjeni podaki o wifiju (mac...). zadeva je na meji, da se jo reši. To se pravi pobrisati flash, skompajlat nov kernel z art particijo...uredit hex in še polno sranja zraven...skratka, če ima še kdo podobne težave je to to >;)
namreč uporabnik pred menoj je očitno uporabil bad flash in je pobrisal art particijo, kjer so shranjeni podaki o wifiju (mac...). zadeva je na meji, da se jo reši. To se pravi pobrisati flash, skompajlat nov kernel z art particijo...uredit hex in še polno sranja zraven...skratka, če ima še kdo podobne težave je to to >;)
cordoba ::
Hej, jst imam podobno težavo, pa ne razumem kako točno si to rešil? Šel sem namreč iz stock na dd wrt, na pcju dela, mobiteli pa se povežejo, ampak wi fi ne dela, kaže klicaj. Sprobal sem že vse možne variante, mogoče samo, če je kdo tako prijazen, pa mi napiše kaj točno je treba naštimati v setup? Gre se za isti router, 3600.
Šel sem pa na dd wrt stran, pod search našel moj model in naredil firmware update, najprej first installation, potem webflash, ko pa mi ni nič delalo, pa sem hotel nazaj na stock, pa še Webrevert - Back to stock.
Problem je, da sem še vedno na dd wrt. Kakšna pomoč, kako usposobiti wireless na dd wrt, ali pa kako nazaj na stock?
http://www.dd-wrt.com/site/support/rout...
Hvala bogu, ga nisem brickal, ker nekako prvič to počnem ;)
Anyone?
Šel sem pa na dd wrt stran, pod search našel moj model in naredil firmware update, najprej first installation, potem webflash, ko pa mi ni nič delalo, pa sem hotel nazaj na stock, pa še Webrevert - Back to stock.
Problem je, da sem še vedno na dd wrt. Kakšna pomoč, kako usposobiti wireless na dd wrt, ali pa kako nazaj na stock?
http://www.dd-wrt.com/site/support/rout...
Hvala bogu, ga nisem brickal, ker nekako prvič to počnem ;)
Anyone?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cordoba ()
cordoba ::
Zdej sem se malo igral in opazil, da se mi sesuje router, če priklopim na kabel več kot eno napravo. Trenutno imam samo pc na kablu in dela vse, če priklopim še tv in ps4, potem se obesi, javi dns problem. Kakšna ideja? Imam pa dd-wrt build 21061.
In pa ne dela mi wireless n način...
In pa ne dela mi wireless n način...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cordoba ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 173218 (38111) | hojnikb |
» | Linksys WRT160NL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22521 (9489) | betko007 |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21587 (5280) | mtosev |
» | Domet na TP-Link N750 (TL-WDR4300)Oddelek: Omrežja in internet | 3574 (3277) | racunalnicar |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7225 (6056) | krop |